Νέα

25η Μαρτίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πολύ παπαφλέσσα έβλεπες μικρός............

Γιατί με προκαλείς και με ειρωνεύεσαι; Μην το συνεχίζεις διότι θα το κάνω κι εγώ. Και δεν θέλω...
Εάν έχεις επιχειρήματα που καταρρίπτουν αυτά που γράφω εγώ γράψε τα. Όμορφα σαν λογικός άνθρωπος

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οχι π θα με πει και χαζο ο ιστοριας..μαλλον στρατο δ εχει παει ακομα κ δ εχει νοιωσει αυτα π νοιωσαμε εμεις.τεσπα.κατι τον ρωτησα κ ακομα αιωρειτε τ ερωτημα μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
condemmede τι ψαχνεις να βρεις με τον μπασταρδοφλωρο τςρα ρε συ?  εφαγε καλη πουτσα ο πατερας του φαινεται πριν καποια χρονακια....
γιατί δε μου στέλνεις τα στοιχεία σου με πι εμ να τα προωθήσω στον πατερα μου να μάθεις τι εστί πούτσα μπασταρδούλη;
Υ.Γ.
ας του πει κάποιος φιλήσυχος πολίτης με ποιόν διαλλέγεται.... μην το πάμε παραπέρα κι αρχισουν τα κλάματα.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε αδερφη ξερω ποσο πολυ γαματε αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ με τον κωλο συνεχεια.... ετσι ρε παλιοπουστα γαμημενη μια ζωη στο σφαξιμο και σε σασ και στις οικογενειες σας..αν εχεις αρχιδακια ελα καμμια βολτιτσα απο δω...

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε πουτανας γιε εσυ μαλλον δεν ξερεις με ποιον εχεις μπλεξει...λοιπον τι εγινε θα τα βρουμε απο κοντα? και με τον μπασταρδο τον πατερουλη σου..που ετρωγε πουτσα πριν 30 χρονακια.... ξερει αυτος...  μα την παναγια δεν θα ηρεμησω αν ολη απο την οικογενεια σου δεν τους δω οπωσ πρεπει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί με προκαλείς και με ειρωνεύεσαι; Μην το συνεχίζεις διότι θα το κάνω κι εγώ. Και δεν θέλω...
Εάν έχεις επιχειρήματα που καταρρίπτουν αυτά που γράφω εγώ γράψε τα. Όμορφα σαν λογικός άνθρωπος
τι συζήτηση να κάνω ρε όταν μου μιλάει άνθρωπος ΛΟΓΙΚΟΣ το 2010 ΓΙΑ ΚΑΡΑΟΥΛΙ;
ΕΛΕΟΣ.

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον αδερφουλα εγω θελω σαν τρελος να το παμε παρακατω και να αρχισουμε και τα κλαμματα... πως θα γινει?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
περσονα εχεις παει στρατο αληθεια?

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
condemned τι να νιωσει αυτος ρε? τι φανταρος λες?? αυτος  ξερει να νιωθει μονο τιν σουφρα του να δονειται...   ετσι τον εμαθε ο μπασταρδος ο πατερας του...  γαμιεται και αυτος και ολη η οικογενεια του...  λοιπον στο προκειμενο τωρα...πως θα το συνεχισουμε λεμε? εγω σε μιλαω τωρα..απαντα

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μιλοα ρε αδερφη εγω σε μιλαω τωρα..μιλα ρε

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
να ξερεις οτι και η οικογενεια σου εχει εμπλακει τωρα..δεν θα γλιτωσει ουτε μανα ουτε αδερφη(οχι εσυ) η αλλη με το σφιχτο μουνακι

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ;
ααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

ρε μλκ συζητηση πηγαμε να κανουμε κ την γαμας.σου λεω ειναι ευκολο ν λες πολλες μλκς πισω απο ενα γαμω πισι αλλα το θεμα ειναι ν κανουμε κουβεντα οκ να ανοιγουμε θεματα κ να συζηταμε.μην το γαμας

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε περσόνα,είσαι μεγάλη μαζόχα τελικά σε λέω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιλοα ρε αδερφη εγω σε μιλαω τωρα..μιλα ρε

σκιάχτηκα πουσταρά.......

κλωνάκο όσο και να πολεμάς ΜΠΑΝ δε θα με κάνεις....
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχχαχαχααχαχα

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
condemmed ασε την πουσταρα ρε.. ετσι ειναι απο εκει πισω.. ετσι ηταν και ο πατερουλης ο μπασταρδος αλλα τονε γαμησανε στην 7ετια..  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε περσόνα,είσαι μεγάλη μαζόχα τελικά σε λέω...

ασε με ρε μαλάκα. Εχω συνέδριο με τους επιστήμονες τώρα...
αααααααααααααααχχααχαχχααχχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι συζήτηση να κάνω ρε όταν μου μιλάει άνθρωπος ΛΟΓΙΚΟΣ το 2010 ΓΙΑ ΚΑΡΑΟΥΛΙ;
ΕΛΕΟΣ.
Ρε συ περσόνα μην κολλάς στην ορολογία.
Καραούλι το είπα λόγω των ημερών και ελαφρώς αστειευόμενος. Θα μπορούσα να το πω "πιάνουμε τα δερβένια". Εννοώ ενέδρα σε μοναδικά περάσματα που ξέρεις ΕΣΥ διότι πήγες και 5-10 φορές στη θητεία σου και σου τα έδειξαν και ΔΕΝ ξέρει ο άλλος που κάνει απόβαση εκείνη την ώρα. Εάν εσύ νομίζεις ότι είναι το ίδιο να μην τα έχεις ξανακάνει ποτέ και να μην ξέρεις που πάνε τα τέσσερα και το ίδιο να τα έχεις κάνει με γειά σου με χαρά σου.

ΥΓ: Και μην μου αραδιάσεις παραμυθια για πυραύλους που θα διαλύσουν τα πάντα κτλ. Εάν ΔΕΝ πατήσει άρβυλο έδαφος δεν αλλάζει κατοχή

Επισκέπτης
ρε μλκ συζητηση πηγαμε να κανουμε κ την γαμας.σου λεω ειναι ευκολο ν λες πολλες μλκς πισω απο ενα γαμω πισι αλλα το θεμα ειναι ν κανουμε κουβεντα οκ να ανοιγουμε θεματα κ να συζηταμε.μην το γαμας
Aντε να επανέλθουμε λοιπόν:
Είπες οτί αν ο στρατός γίνει κατά επιλογή δεν θα πάει κανείς,ομώς ήδη έχουμε επαγγελματιές στρατιώτες,άρα νομίζω αναιρείσαι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom