Νέα

25η Μαρτίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε χαζοχαζέ.
ξέρεις πόσους στρατηγούς έχει η Αμερική και πόσους η Ελλάδα;
έχεις καταλάβει γιατί υπάρχει το μεγαλύτερο σύστημα ρουσφετιού στην Ελλάδα;

τι σχεση εχει αυτο π ειπα εγω με αυτο π λες εσυ τωρα και δεν σε προσβαλλα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δηλαδή για να πυροβολήσεις με όπλο πρέπει να έχεις εκπαιδευτεί,επί τόπου όταν υπάρξει ανάγκη δεν γίνεται;;;

Η δε εκπαιδευσή αυτή μπορεί να έχει γίνει πριν από 2,3 ή παραπάνω χρόνια,πιστεύεις οτί τα όπλα είναι σαν το ποδήλατο κ το σεξ να τα μαθαίνεις μία φορα και για πάντα;;;

Για αυτούς τους λόγους θεωρώ ανούσια την υποχρεωτική στράτευση.

Αν και υποψιάζομαι ότι εύχεσαι να καταργηθεί η υποχρεωτική στράτευση διότι βαριέσαι και δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς (και σ'χώρα με εάν λαθεύω), θα σου πω ότι ΝΑΙ, εάν μάθεις τί πρέπει να κάνεις με το όπλο δεν το ξεχνάς και κάποια βασικά πράγματα σου μένουν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι τόσο απλό όσο το σκέπτεσαι. Δεν είναι μόνο να πυροβολείς.

Εκείνη την ώρα ΌΛΕΣ και ΌΛΟΙ πρέπει να έχουν μια ιδέα του τί θα κάνουν. Από τη γριούλα που θα κρατήσει ένα φακό και θα μείνει ακίνητη μαζί με άλλες 15 γριούλες που θα κάνουν το ίδιο ώστε να ξέρει το αεροπλάνο που θα προσγειωθεί μέχρι τον πιο εκπαιδευμένο που ξέρει το πού να στήσει καραούλι και ποιά θέση μάχης να πάρει διότι το έκανε άλλες 10 φορές στη θητεία του.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δλδ ο παπαζολης ειναι υπερ της μη υποχρεωτικης στρατευσης συνεπως της "καθολου"γτ κανενας δ θα πηγαινει εθελοντης.εσυ τι πιστευεις?οτι ετσι πρεπει ν γινει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι σχεση εχει αυτο π ειπα εγω με αυτο π λες εσυ τωρα και δεν σε προσβαλλα

όταν θα καταλάβεις τη σχέση έλα να το ξανασυζητήσουμε.

Υ.Γ.
την προσβολή την κατάλαβες. το ότι σε λένε ηλίθιο από τότε που γεννιέσαι δεν το καταλαβαίνεις.......

τεσπα..... εδώ σε λίγο θα πέσει πείνα και των γονέων και ο άλλος ο μαλακοπίτουρας μιλά για παρελάσεις.
στις προσβολές θα κολλήσουμε τώρα;

Επισκέπτης
Αν και υποψιάζομαι ότι εύχεσαι να καταργηθεί η υποχρεωτική στράτευση διότι βαριέσαι και δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς (και σ'χώρα με εάν λαθεύω), θα σου πω ότι ΝΑΙ, εάν μάθεις τί πρέπει να κάνεις με το όπλο δεν το ξεχνάς και κάποια βασικά πράγματα σου μένουν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι τόσο απλό όσο το σκέπτεσαι. Δεν είναι μόνο να πυροβολείς.
Εκείνη την ώρα ΌΛΕΣ και ΌΛΟΙ πρέπει να έχουν μια ιδέα του τί θα κάνουν. Από τη γριούλα που θα κρατήσει ένα φακό και θα μείνει ακίνητη μαζί με άλλες 15 γριούλες που θα κάνουν το ίδιο ώστε να ξέρει το αεροπλάνο που θα προσγειωθεί μέχρι τον πιο εκπαιδευμένο που ξέρει το πού να στήσει καραούλι και ποιά θέση μάχης να πάρει διότι το έκανε άλλες 10 φορές στη θητεία του.
Ολά αυτά με ένα χρόνο εκπαίδευση(9 μήνες κιόλας νομίζω);! :o :think:

2 χρόνια εκπαιδεύονται και οι αστυνομικοί και ιδού τα αποτελέσματα!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πολύ παπαφλέσσα έβλεπες μικρός............

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βρε μπασταρδη περδικουλα σου ειπα.. για να μην πεινας να καταργηθει η 17ν και να μην σπατε ολοι οι λαγοι της περιουσιες του λαου και του δημοσιου.επισης να πανε να γαμηθουνε ολοι οι μεταναστες που απορροφουν τεραστιο συναλλαγμα και μας κοστιζουν υπερογκα ποσα σε νοσηλεια.. αυτα ρε πουσταρα και ασε τισ παρελασεις παλιοπουστα... σκατα στον ταφο του μπασταρδου του γρηγοροπουλου

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
όταν θα καταλάβεις τη σχέση έλα να το ξανασυζητήσουμε.

Υ.Γ.
την προσβολή την κατάλαβες. το ότι σε λένε ηλίθιο από τότε που γεννιέσαι δεν το καταλαβαίνεις.......

τεσπα..... εδώ σε λίγο θα πέσει πείνα και των γονέων και ο άλλος ο μαλακοπίτουρας μιλά για παρελάσεις.
στις προσβολές θα κολλήσουμε τώρα;

εγω κατι σε ρωτησα παραπανω αλλα δ με απαντας.μ ειναι ευκολο να ξεκινησω τα μπινελικια μου αλλα πιστευω πως εχεις αυτογνωσια για το τι εισαι

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αχρηστε χαραμοφαη που σου φταιξανε οι παρελασεις για την πεινα σου,γαμωαδερφη... αποβλακωμενε...  εχεις μαθει στις πιπες εσυ μην ανησυχεισ δεν θα πεινασεις πολυ.. :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Επισκέπτης
δλδ ο παπαζολης ειναι υπερ της μη υποχρεωτικης στρατευσης συνεπως της "καθολου"γτ κανενας δ θα πηγαινει εθελοντης.εσυ τι πιστευεις?οτι ετσι πρεπει ν γινει?
Εδώ λάθος κάνεις:
O στρατός είναι και ήταν πάντα και επαγγελματικός.

larry9

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
condemmede τι ψαχνεις να βρεις με τον μπασταρδοφλωρο τςρα ρε συ?  εφαγε καλη πουτσα ο πατερας του φαινεται πριν καποια χρονακια....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε μπασταρδη περδικουλα σου ειπα.. για να μην πεινας να καταργηθει η 17ν και να μην σπατε ολοι οι λαγοι της περιουσιες του λαου και του δημοσιου.επισης να πανε να γαμηθουνε ολοι οι μεταναστες που απορροφουν τεραστιο συναλλαγμα και μας κοστιζουν υπερογκα ποσα σε νοσηλεια.. αυτα ρε πουσταρα και ασε τισ παρελασεις παλιοπουστα... σκατα στον ταφο του μπασταρδου του γρηγοροπουλου

ακου πουστράκο...
εγώ είμαι εκτός μπουρδέλου σας.
δε σε γαμάω τώρα, μόνο τα εθνίκια γαμάω στις τουρνέ μου το καλοκαίρι.
στη 17ν σφήνω άλλους να σας γαμάνε, έχω δουλειές.

Υ.Γ.
ακούω ότι οι μετανάστες θα σας γαμάνε ασάλιωτα πλέον και θα λέτε και στω.
περαστικά λακέ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom