Νέα

25η Μαρτίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και το οτι συμπιπτει με τον ευαγγελισμο τι μας το λες ρε καθιστεριμενε?συμπιπτει επισης και με μια  δικη μου  επετειο πριν 6 χρονια γαμησα 25 μαρτιου γαμησα πρωτη φορα κολο.Μιλας και για πνευματικη ανυπαρξια που σε να ποστ  να αναφερες θρησκεια και μεταναστες και το συνδιασες με την σημαια που εβγαλες στο μπαλκοι σου.Αλλα οταν μπαινω σε μαλακιες threads αυτα παθαινω

δε συμπίπτει... οι παπάδες το αλλάξανε για να συνδέσουνε την Απελευθέρωση με την εκκλησία να μη φορολογούνται και να γράφουν οι μαλακες την ίδια παπαριά κάθε χρόνο...
διπλή γιορτή μάι άς.

Επισκέπτης
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ... :grin: :grin:  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

40399_Nafplio49_123_401lo.jpg

δε φαινεται αλλα ειδα το λινκ :rolleyes:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

*θα πατε και στην παρελαση? χαρ χαρ χαρ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
και το οτι συμπιπτει με τον ευαγγελισμο τι μας το λες ρε καθιστεριμενε?συμπιπτει επισης και με μια  δικη μου  επετειο πριν 6 χρονια γαμησα 25 μαρτιου γαμησα πρωτη φορα κολο.Μιλας και για πνευματικη ανυπαρξια που σε να ποστ  να αναφερες θρησκεια και μεταναστες και το συνδιασες με την σημαια που εβγαλες στο μπαλκοι σου.Αλλα οταν μπαινω σε μαλακιες threads αυτα παθαινω
Αντιλαμβανομαι οτι αλλα γραφω και αλλα καταλαβαινεις....αλλα και απο το προσωπικο σου τονο που μου γραφεις οτι πρεπει να εισαι και εσυ της μεγαλης σχολης των κλωνων εδω μεσα(φαινεται και απο τον αριθμο μηνυματων σου)....γι' αυτο χαλαρα σου γραφω..σαλτα γαμησου και κρατα και τα ρεστα!!!!!!!!!!!!!!!!!

argitahol

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω τι ειναι ο κλωνος.Δεν ασχολουμαι με υπολογιστες και δεν ξερω και την ορολογια αυτη.Σου ζητω συγνωμη θα επανορθωσω το βραδυ που θα ερθω σπιτι σου τα λεμε εκει φιλια

Επισκέπτης
πες μου που δουλευεις να στειλω επιστολή..

περιμενε στελνω πμ με τη διευθυνση, τηλ, φαξ και φωτος των υπαλληλων και του μπος. πες κανα καλο λογο, κριμα νεα κοπελα να ξεροσταλιαζω εδω μεσα με τοσο καλη μερα εξω. αδικο απο το θεο ειναι :-

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Δεν ξερω τι ειναι ο κλωνος.Δεν ασχολουμαι με υπολογιστες και δεν ξερω και την ορολογια αυτη.Σου ζητω συγνωμη θα επανορθωσω το βραδυ που θα ερθω σπιτι σου τα λεμε εκει φιλια

την ορολογια κλωνος την μαθαίνεις στο 5ο 6μηνο στο MIT

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
περιμενε στελνω πμ με τη διευθυνση, τηλ, φαξ και φωτος των υπαλληλων και του μπος. πες κανα καλο λογο, κριμα νεα κοπελα να ξεροσταλιαζω εδω μεσα με τοσο καλη μερα εξω. αδικο απο το θεο ειναι :-

:jerking:.τι να τα κανω ολα αυτα?απλα πες που δουλευεις!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αντε μπραβο μωρη που πηγες να κουνηθεις!!!!!!!! χαλαλι σου, που προδοθηκες... γραφεις δημοσια οτι το βραδυ θα ελθεις σπιτι μου(γραφονται αυτα???) και μου χαλας την στουντιοπελατο-εικονα μου!!!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε εκτόρ  :2funny: :2funny: :2funny:

κάτι τέτοια έγραφε και ο παίχτουρας και τονε βλέπεις πώς κατέληξε

κατανοω την αδυναμια σου να συλλαβεις τους προβληματισμους μου, ως γνησιος Ελλην θα αρκεστω μονο να σου τονισω οτι "ηλιθιος ηλίθιον ου ποιει" και δε θα απαιτησω σε περαιτερω κατανοηση απο βλακωδως εννοουμενα ασφαλτα μυαλα.

και μετα επεσε απο το γκρεμο μαναμ σιχτιρ πια γτοσμασμασαοσμγοαμσοαγ

argitahol

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αφου τα εχεις κανονισει μωρε.Εχεις παρει σημαι την εχεις δεσει τι να κανω να μην ερθω?Λυπει ο Μαης απο την σαρακοστη?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom