ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ρε μη κλανεις αθορυβες, για αλλο βαθυ φυσικο αισθημα μιλαει
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
και το οτι συμπιπτει με τον ευαγγελισμο τι μας το λες ρε καθιστεριμενε?συμπιπτει επισης και με μια δικη μου επετειο πριν 6 χρονια γαμησα 25 μαρτιου γαμησα πρωτη φορα κολο.Μιλας και για πνευματικη ανυπαρξια που σε να ποστ να αναφερες θρησκεια και μεταναστες και το συνδιασες με την σημαια που εβγαλες στο μπαλκοι σου.Αλλα οταν μπαινω σε μαλακιες threads αυτα παθαινω
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ...
δε φαινεται αλλα ειδα το λινκ
*θα πατε και στην παρελαση? χαρ χαρ χαρ
καλως την employee of the month....
θελω και τιμητικη πλακετα και ενα εξτρα μπονους
Αντιλαμβανομαι οτι αλλα γραφω και αλλα καταλαβαινεις....αλλα και απο το προσωπικο σου τονο που μου γραφεις οτι πρεπει να εισαι και εσυ της μεγαλης σχολης των κλωνων εδω μεσα(φαινεται και απο τον αριθμο μηνυματων σου)....γι' αυτο χαλαρα σου γραφω..σαλτα γαμησου και κρατα και τα ρεστα!!!!!!!!!!!!!!!!!και το οτι συμπιπτει με τον ευαγγελισμο τι μας το λες ρε καθιστεριμενε?συμπιπτει επισης και με μια δικη μου επετειο πριν 6 χρονια γαμησα 25 μαρτιου γαμησα πρωτη φορα κολο.Μιλας και για πνευματικη ανυπαρξια που σε να ποστ να αναφερες θρησκεια και μεταναστες και το συνδιασες με την σημαια που εβγαλες στο μπαλκοι σου.Αλλα οταν μπαινω σε μαλακιες threads αυτα παθαινω
απο τις 10 ποσταρεις.παει για κανονι ο δικος σου?
στο ενδιαμεσο δουλευα
πςςςς.ξεκουρασου ρε συ.παρε κανα ρεπο..ζητα αδεια...
δε μου δινουν ρε πστ. οποτε ετσι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι
πες μου που δουλευεις να στειλω επιστολή..
Δεν ξερω τι ειναι ο κλωνος.Δεν ασχολουμαι με υπολογιστες και δεν ξερω και την ορολογια αυτη.Σου ζητω συγνωμη θα επανορθωσω το βραδυ που θα ερθω σπιτι σου τα λεμε εκει φιλια
περιμενε στελνω πμ με τη διευθυνση, τηλ, φαξ και φωτος των υπαλληλων και του μπος. πες κανα καλο λογο, κριμα νεα κοπελα να ξεροσταλιαζω εδω μεσα με τοσο καλη μερα εξω. αδικο απο το θεο ειναι :-
περιμενε στελνω πμ με τη διευθυνση, τηλ, φαξ και φωτος των υπαλληλων και του μπος. πες κανα καλο λογο, κριμα νεα κοπελα να ξεροσταλιαζω εδω μεσα με τοσο καλη μερα εξω. αδικο απο το θεο ειναι :-
σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;
Αντε μπραβο μωρη που πηγες να κουνηθεις!!!!!!!! χαλαλι σου, που προδοθηκες... γραφεις δημοσια οτι το βραδυ θα ελθεις σπιτι μου(γραφονται αυτα???) και μου χαλας την στουντιοπελατο-εικονα μου!!!!!!!!!!!Δεν ξερω τι ειναι ο κλωνος.Δεν ασχολουμαι με υπολογιστες και δεν ξερω και την ορολογια αυτη.Σου ζητω συγνωμη θα επανορθωσω το βραδυ που θα ερθω σπιτι σου τα λεμε εκει φιλια
ρε εκτόρ
κάτι τέτοια έγραφε και ο παίχτουρας και τονε βλέπεις πώς κατέληξε