Νέα

25η Μαρτίου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Κανενα προβλημα...θα κανουμε το κολπο γκροσο(απο την κινηματογραφικη ταινια..."Πετα τη μαμα απο το τρενο"!)..εγω θα σου πληρωσω 4 σημαιες..... και εσυ 4 δικες μου επισκεψεις σε στουντιο!!!!!!!!!!!! :)
δεν την εχω δει την ταινια.

τί θα γινει με τα σημαιάκια ??

argitahol

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προτεινω να αλλαξεις τον τιτλο σε    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ     ειναι  πιο πιασαρικο.μετα τιμης

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προτεινω να αλλαξεις τον τιτλο σε    [move]ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ [/move] ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ     ειναι  πιο πιασαρικο.μετα τιμης
 Οσοι ξενοι σεβονται την Πατριδα μας..εργαζονται τιμια και πληρωνουν φορους...δεν πρεπει να ειμαστε σκληροι απεναντι τους....ειμαστε φιλοξενος λαος με τους μεταναστες που σεβονται την Ελλαδα!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
απέναντί μου μένουν κάτι ρώσοι και έχουν βάλει τη σημαία  :rockon:

και ξέρω κάτι μαροκινούς που τη βάζουν σε κάθε εθνική γιορτή  :grin: :grin:

argitahol

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιχτουρα συμφωνω με αυτα που λες αλλα εσυ στο πρωτο post λες οτι την σημαια την βαζεις για 2 λογους.Ο ενας ειναι ο ευαγγελισμος(για την θρησκεια δλδ.Να σου θημισω οτι η εκκλησια το 1821 ηταν αντιθετη με την επανασταση) και ο 2ος ειναι οι ξενοι της περιοχης σου.Αγορινα την σημαια αμα γουσταρεις να την βαλεις(και καλα κανεις)να την βαλεις για την παρτη σου και για κανεναν αλλο.Ολα τα αλλα ειναι φασισμος

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
[size=40pt]
cea3ce97ce9cce91ce99ce912.gif
[/size]

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Παιχτουρα συμφωνω με αυτα που λες αλλα εσυ στο πρωτο post λες οτι την σημαια την βαζεις για 2 λογους.Ο ενας ειναι ο ευαγγελισμος(για την θρησκεια δλδ.Να σου θημισω οτι η εκκλησια το 1821 ηταν αντιθετη με την επανασταση) και ο 2ος ειναι οι ξενοι της περιοχης σου.Αγορινα την σημαια αμα γουσταρεις να την βαλεις(και καλα κανεις)να την βαλεις για την παρτη σου και για κανεναν αλλο.Ολα τα αλλα ειναι φασισμος
ναι κλώνε.
κι ο Παπαφλέσσας μωαμεθανός ηταν. Και ο Παλαιών Πατρών γερμανός.
και τον Γρηγόριο τον Ε΄ δεν τον κρέμασαν δημόσια οι τούρκοι για παραδειγματισμό.Ούτε έσερναν επί 3 μέρες το πτώμα του.................

και οι ξένοι όταν βλέπουν να κρεμάμε εμείς τη σημαία δεν παραδειγματίζονται όπως φαίνεται στο ποστ 19.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
απέναντί μου μένουν κάτι ρώσοι και έχουν βάλει τη σημαία  :rockon:

και ξέρω κάτι μαροκινούς που τη βάζουν σε κάθε εθνική γιορτή  :grin: :grin:
Μιλας οτι αυτοι οι ανθρωποι βαζουν την Ελληνικη σημαια...οπως και στην Περιοχη μου, καποιοι ξενοι, το κανουν(υψωνουν την Ελληνικη σημαια)...και νοιωθω ομορφα και συγκινουμαι..... που ειναι ξενοι και τιμουν την Πατριδα μου!!!!!!!!!! αλλα ταυτοχρονα λυπουμαι, που ορισμενοι δικοι μας ειναι ζωα και εχουν χασει καθε ειδους επαφη με ανθρωπια-αξιες-ιδανικα και αδιαφορουν να βαλουν σημαια στο μπαλκονι τους!!!!!!!!!!!!!!!!Σας πληροφορω οτι το μπαλκονι μου ειναι σε ακαλυπτο χωρο(δεν ειναι σε δρομο)..παρα ταυτα ομως την Υψωνω..καθε Επετειο γιατι το αισθανομαι και το νοιωθω!!!!!!!δεν ειναι θεμα πατριωτισμου....αλλα.....σας το ξαναγραφω...για να το ξαναδιαβασετε, ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ......."ΔΕΝ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ"!!!!!!!!!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εσυ απο που συμπεραινεις οτι η εκκλησια ηταν αντιθετη το '21;;; μηπως ηταν αντιθετη και με το μακεδονικο απο 1904;;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξαναδιαβασε το πρωτο μου ποστ....λεω οτι συμπιπτει η γιορτη του Ευαγγελισμου!!!!!!!!Η σημαια την βαζουμε σαν ελαχιστο φορο τιμης για οσους εχυσαν το αιμα τους για να ειμαστε εμεις σημερα ελευθεροι και να διαβαζω εγω αυτα :jerking: :jerking: :jerking: που μου γραφεις!!!!!!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κάτσε παιχτουρίνο μην καβλώνεις ακόμα, δυο μέρες στύσης θα σου αφαιμάξουν τον εγκέφαλο, κάνε λίγο κράτει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεθαυριο εχουμε την Εθνικη μας επετειο και εγω απο τωρα στο μπαλκονι μου, εδεσα με σχοινι(πανω-κατω,καλα γιατι φυσαει) και κυματιζει περηφανη και αγερωχη, μια μεγαλη Ελληνικη Σημαια,οπως κανω σε καθε αναλογη γιορτη και επετειο!!!!!!!Το κανω για δυο λογους(εκτος της γιορτης του Ευαγγελισμου που συμπιπτει)...ο ενας λογος ειναι... σαν ελαχιστο φορο τιμης γι αυτους που εχυσαν το αιμα τους τοτε... για να ζω εγω σημερα ελευθερος και ο αλλος ειναι....... για να δειξω στους ξενους μεταναστες, που ζουν στην περιοχη μου, οτι σεβομαι και αγαπω την Πατριδα μου και η αθανατη Ελληνικη ψυχη δεν πεθαινει ουτε διαιρειται..αλλα ειναι παντα ενωμενη και περηφανη στις δυσκολες σημερινες οικονομικα εποχες!!!!!!! Σας συμβουλευω να μην ξεχαστειτε και να πραξετε ολοι σας το ιδιο!!!!!!Αν δεν εχετε Ελληνικη Σημαια να πατε να αγορασετε...15-17 ευρω, κανει η μεγαλη σημαια!!!!!! Για να πηδατε τις πουτανες τα δινετε πλουσιοπαροχα.... στα 15 ευρω θα προβληματιστειτε??????? Αν δεν τα εχετε να σας τα δωσω εγω!!!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ποσο χαλασμενοι.... ειναι ορισμενοι που δεν ειναι σε θεση να διαβασουν....τους εχει τυφλωσει η πνευματικη τους ανυπαρξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κάτσε παιχτουρίνο μην καβλώνεις ακόμα, δυο μέρες στύσης θα σου αφαιμάξουν τον εγκέφαλο, κάνε λίγο κράτει.

Ο μόνος λόγος που κάποιοι χάνονται στις σκέψεις τους είναι επειδή τους είναι άγνωστη η περιοχή

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μιλας οτι αυτοι οι ανθρωποι βαζουν την Ελληνικη σημαια...οπως και στην Περιοχη μου, καποιοι ξενοι, το κανουν(υψωνουν την Ελληνικη σημαια)...και νοιωθω ομορφα και συγκινουμαι..... που ειναι ξενοι και τιμουν την Πατριδα μου!!!!!!!!!! αλλα ταυτοχρονα λυπουμαι, που ορισμενοι δικοι μας ειναι ζωα και εχουν χασει καθε ειδους επαφη με ανθρωπια-αξιες-ιδανικα και αδιαφορουν να βαλουν σημαια στο μπαλκονι τους!!!!!!!!!!!!!!!!Σας πληροφορω οτι το μπαλκονι μου ειναι σε ακαλυπτο χωρο(δεν ειναι σε δρομο)..παρα ταυτα ομως την Υψωνω..καθε Επετειο γιατι το αισθανομαι και το νοιωθω!!!!!!!δεν ειναι θεμα πατριωτισμου....αλλα.....σας το ξαναγραφω...για να το ξαναδιαβασετε, ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ......."ΔΕΝ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ"!!!!!!!!!!
Η Πατριδα δεν ειναι λεξη,ουτε μοδα για να κρινεται απο κανενα.Ειναι ανθρωπινο,βαθυ,φυσικο αισθημα,που απο αυτο γεννιεται το χρεος και η αυτοθυσια!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Πατριδα δεν ειναι λεξη,ουτε μοδα για να κρινεται απο κανενα.Ειναι ανθρωπινο,βαθυ,φυσικο αισθημα,που απο αυτο γεννιεται το χρεος και η αυτοθυσια!!!!!!!!!
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

argitahol

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
και το οτι συμπιπτει με τον ευαγγελισμο τι μας το λες ρε καθιστεριμενε?συμπιπτει επισης και με μια  δικη μου  επετειο πριν 6 χρονια γαμησα 25 μαρτιου γαμησα πρωτη φορα κολο.Μιλας και για πνευματικη ανυπαρξια που σε να ποστ  να αναφερες θρησκεια και μεταναστες και το συνδιασες με την σημαια που εβγαλες στο μπαλκοι σου.Αλλα οταν μπαινω σε μαλακιες threads αυτα παθαινω

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom