Μεθαυριο εχουμε την Εθνικη μας επετειο και εγω απο τωρα στο μπαλκονι μου, εδεσα με σχοινι(πανω-κατω,καλα γιατι φυσαει) και κυματιζει περηφανη και αγερωχη, μια μεγαλη Ελληνικη Σημαια,οπως κανω σε καθε αναλογη γιορτη και επετειο!!!!!!!Το κανω για δυο λογους(εκτος της γιορτης του Ευαγγελισμου που συμπιπτει)...ο ενας λογος ειναι... σαν ελαχιστο φορο τιμης γι αυτους που εχυσαν το αιμα τους τοτε... για να ζω εγω σημερα ελευθερος και ο αλλος ειναι....... για να δειξω στους ξενους μεταναστες, που ζουν στην περιοχη μου, οτι σεβομαι και αγαπω την Πατριδα μου και η αθανατη Ελληνικη ψυχη δεν πεθαινει ουτε διαιρειται..αλλα ειναι παντα ενωμενη και περηφανη στις δυσκολες σημερινες οικονομικα εποχες!!!!!!! Σας συμβουλευω να μην ξεχαστειτε και να πραξετε ολοι σας το ιδιο!!!!!!Αν δεν εχετε Ελληνικη Σημαια να πατε να αγορασετε...15-17 ευρω, κανει η μεγαλη σημαια!!!!!! Για να πηδατε τις πουτανες τα δινετε πλουσιοπαροχα.... στα 15 ευρω θα προβληματιστειτε??????? Αν δεν τα εχετε να σας τα δωσω εγω!!!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.