εσύ αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα?
Σέβομαι τα παιδιά που γραφουν εδώ και τη σοβαρότητα της κατάστασης και δε συνεχίζω
Εμείς οι 2 όμως θα τα πούμε ξανά
εσύ αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα?
πριν λιγο ακουσα οτι 20 απο τα 21 αεροπλανα πετανε αυτη τη στιγμη..δε ξερω αν ειναι παπαριες..παντως επιμενω πως το θεμα ειδικα με τετοιο ανεμο ειναι να μην αναψει φωτια..αν γινει το κακο δυσκολα μπορεις να κανεις κατι.
πριν λιγο ακουσα οτι 20 απο τα 21 αεροπλανα πετανε αυτη τη στιγμη..δε ξερω αν ειναι παπαριες..παντως επιμενω πως το θεμα ειδικα με τετοιο ανεμο ειναι να μην αναψει φωτια..αν γινει το κακο δυσκολα μπορεις να κανεις κατι.
εάν δεν έχεις καθαρίσει τα χόρτα, δεν έχεις δημιουργήσει αντιπυρικές ζώνες, δεν έχεις καθαρίσει πυλώνες της ΔΕΗ για τις ενδεχόμενες σπίθες, δεν έχιες έτοιμα υδροφόρα, δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα μετά από αυτό που συνέβη το 2007 δεν έχεις καμμιά τύχη.
Eπικοινωνιολογοι του κωλου τουλαχιστον αυτη τη φορα μην περιφερετε τον ανικανο τσαρλατανο που λεγεται και "πρωθυπουργος της ελλαδας" με το στρατιωτικο τζακετ ετοιμο να δωσει τη "μαχη".
Aς παραμεινουμε μονο θλιμμενοι,οχι και εξοργισμενοι....
ερώτηση γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με το θεμα: αντιπυρικές ζώνες δεν υπήρχαν πουθενα?? τις φροντιζε κανεις να ειναι καθαρές???
έκανες εσυ κατι απο αυτα μηπως? με το συμπαθιο δηλαδη...
ερώτηση γιατι ειμαι και λιγο ασχετος με το θεμα: αντιπυρικές ζώνες δεν υπήρχαν πουθενα?? τις φροντιζε κανεις να ειναι καθαρές???
δηλαδη τι να κάνουμε να ανοίξουμε αντυπυρικές ζώνες 'η να καθαρίσουμε τους πυλώνες??? για αυτα νομίζω υπάρχει το κράτος για να τα αναθεσει σε ειδικούς,έκανες εσυ κατι απο αυτα μηπως? με το συμπαθιο δηλαδη...
γι αυτό πληρώνω το κράτος να τα κάνει.
Θα ακουστώ λίιιιιγο προβοκάτορας, αλλά δε γαμιέται...Κάποιοι παλεύουν να σώσουν τα σπίτια τους και τις ζωές τους,και κάποιοι "μάγκες" πίσω από ένα πληκτρολόγιο μιλάνε για πολιτικές ευθύνες,κόμματα και εκλογές....
δηλαδη τι να κάνουμε να ανοίξουμε αντυπυρικές ζώνες 'η να καθαρίσουμε τους πυλώνες??? για αυτα νομίζω υπάρχει το κράτος για να τα αναθεσει σε ειδικούς,
Καλά ρε μαλακισμένο - όποιος κι αν είσαι - δε ντρέπεσαι λιγάκι?ιζυ ραιντερ....πιτσιλιστης!!! (χτυπημα στον κωλο )