easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
εχεις καμια φωτο για τωρα το βραδυ?
ετσι εξηγειται ,η καρβουνιλα που εισπνεω
Δεν εχω φιλε.. στο εθνος ητανε η φωτο..
εχεις καμια φωτο για τωρα το βραδυ?
ετσι εξηγειται ,η καρβουνιλα που εισπνεω
Οι 'φίλοι μας' οι Εργολάβοι μήπως ξέρουν κάτι ; Λέω ΜΗΠΩΣ ! ! !
Λες να μη ξέρουν; Αφού κάποιος από την κυβέρνηση θα τα βάλει όλα αυτά που καίγοντε στο σχέδιο..... ένας με ακουστικά νομίζωΕγώ το πρωί πέρναγα από παραλιακή κατά βούλα και μετά προς ανατολικά και
παρατηρούσα προς τα 'υψώματα' τις πολυκατοικίες/βίλες κ.λ.π. να έχουν
κυριολεκτικά ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΨΩΜΑΤΟΣ και μιλάμε
και με 'κλίση εδάφους' πάνω από 30%.
ένας με ακουστικά νομίζω
Καταστροφή που δε διορθώνεται.
Η αττική που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που πρόλαβε και έζησε τις καλές εποχές.
Τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα δε θα δουν ποτε την Πάρνηθα, την Πεντέλη και το κομμάτι που κάηκε σήμερα. Η Αττική που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Και δε θα υπάρξει ποτε ξανά.
Δυστυχώς οι ίδιοι καταστρέψαμε τον τόπο μας, και τώρα τα παιδιά μας θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες για πάντα
Ντροπή..
Μάγκες πως θα ανασαίνετε από αύριο; Βλέπω καρκίνους πνευμόνων και άλλες παθήσεις του αναπνευστικού να γαμάνε τα επόμενα χρόνια.Καταστροφή που δε διορθώνεται.
Η αττική που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που πρόλαβε και έζησε τις καλές εποχές.
Τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα δε θα δουν ποτε την Πάρνηθα, την Πεντέλη και το κομμάτι που κάηκε σήμερα. Η Αττική που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Και δε θα υπάρξει ποτε ξανά.
Δυστυχώς οι ίδιοι καταστρέψαμε τον τόπο μας, και τώρα τα παιδιά μας θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες για πάντα
Ντροπή..
Λες να μη ξέρουν; Αφού κάποιος από την κυβέρνηση θα τα βάλει όλα αυτά που καίγοντε στο σχέδιο..... ένας με ακουστικά νομίζω
και οχι μονο εκει ,απο τη Βουλιαγμενης ,μεχρι το Σουνιο και τη Φωκαια ,αυτο γινεται.Εγώ το πρωί πέρναγα από Λεωφ.Βουλιαγμένης κατά Βούλα και μετά προς ανατολικά και
παρατηρούσα προς τα 'υψώματα' τις πολυκατοικίες/βίλες κ.λ.π. να έχουν
κυριολεκτικά ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΨΩΜΑΤΟΣ και μιλάμε
και με 'κλίση εδάφους' πάνω από 30%.
Μεγάλος αλήτης
Δε μπορώ να σου πω, απλά παραθέτω τα γεγονότα.
τα ΧΥΤΑ που είναι παράνομα να προσθέσω.πολυ σωστη σκεψη ;)
μιλαμε δεν ακουει ΤΙΠΟΤΑ....
ναι, αλλά κι αυτό όπως και τόσοι άλλοι, να πάει σπίτι του και να πάρει σύνταξη ούτε να το σκέφτεται.
μιλαμε δεν ακουει ΤΙΠΟΤΑ....
Πάει αναλογικά με το πόσα κονομάνε. πιο παλιός πιο κονομημένος.ναι, αλλά κι αυτό όπως και τόσοι άλλοι, να πάει σπίτι του και να πάρει σύνταξη ούτε να το σκέφτεται.
Πώς γίνεται και οι πολιτικοί όταν περάσυν τα 65 γίνονται έμπειροι ενώ στα υπόλοιπα επαγγέλματα γίνονται ανίκανοι...δεν το καταλαβαίνω
και να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε γιατί σε ένα κωλοκράτος που πληρώνω γαμώ τους φόρους να περιμένω τον κάθε σκαι; Αυτά το μουνόπανα με τα οικολογικά-υβριδικα τζιπ των 3600 κυβικών, τι τα έχω;Υποκριτές ΟΛΟΙ!!!!
Ο ΣΚΑΙ μας ζαλίζει για την περιβαλλοντική του ευαισθησία και οργανώνει αναδασώσεις... Να οργανώσει ομάδες περιπόλων ειναι πάρα πολύ δύσκολο...
Ο ΑΝΤ1 διαφήμιζε πέρσι-πρόπερσι το ελικόπτερό του. Αφού είχε καεί η Κερατέα και οι γύρω περιοχές θυμήθηκε για κάνα δυο βδομάδες ότι έχει ελικόπτερο...
Το φετινό καλοκαίρι δεν είχε πολλούς και δυνατούς αέρηδες. Ξέροντας ότι αυτές οι μέρες θα είναι οι πιο επίφοβες και επικίνδυνες για εκδήλωση πυρκαγιών, ΠΟΣΟ δύσκολο ήταν να βρεθούν και να οργανωθουν 200 ατομα και να περιπολούν?
Πλήρης απογοήτευση... Είμαι 23 χρονών και δεν πρόκειται να μείνω και να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε αυτή την χώρα...
Καληνύχτα σας