Νέα

2 Ioυνίου-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ Ιερόδουλες"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HarisGB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Αν και σελίδα-οδηγός για τον αγοραίο έρωτα και τις υποκατηγορίες του, δεν βλέπω κάποιο αφιέρωμα για την ξεχωριστή μέρα της 2 Ιουνίου. Μέρα των "sex workers" οπως λέγεται παγκόσμια.

Τι συνέβη αυτή την ημέρα και θεσμοθετήθηκε 2 Ιουνίου;
Βάσει λοιπόν του αρθρου (πηγή: www.sansimera.gr/worldays/411]https://www.sansimera.gr/worldays/411[/url]

"Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Ιουνίου ως φόρος τιμής στις ιερόδουλες όλου του κόσμου και για καλύτερες συνθήκες δουλειάς, σ’ ένα χώρο, όπου βασιλεύει η εκμετάλλευση.
Όλα ξεκίνησαν στις 2 Ιουνίου 1976, όταν περισσότερες από 100 ιερόδουλες κατέλαβαν την εκκλησία του Αγίου Νικητίου (Saint Nizier) στην πόλη Λιόν της Γαλλίας για να προσελκύσουν την προσοχή της τοπικής κοινωνίας για τις απάνθρωπες συνθήκες του επαγγέλματός τους, την εις βάρος τους αστυνομική βία και την απροθυμία της γαλλικής κυβέρνησης να επιλύσει τα χρονίζοντα προβλήματά τους.
Κατά τη διάρκεια της οχταήμερης κατάληψης της εκκλησίας τραγουδούσαν πολιτικά τραγούδια και κραύγαζαν συνθήματα για καλύτερες συνθήκες εργασίας και τερματισμό του εις βάρος τους στίγματος από την κοινωνία. Η κατάληψη έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας, αλλά αποτέλεσε την αφετηρία για τη διεθνοποίηση του κινήματός τους και την καθιέρωση της 2ας Ιουνίου ως Διεθνούς Ημέρας Ιερόδουλων (International Seχ Workers Day)
."

Εγω απλά αναγνωρίζοντας την ιστορική-κοινωνιολογική-ανθρωπολογική σημασία του κοινωνικού θέματος της πορνείας ως φανερό λειτούργημα και όχι ως "κρυφοβιζιτα-καθωσπρεπισμοι-δηθενιές" εχω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον άνθρωπο που:

1) Ακόμα και αν μου έδωσε "φόλα" έμαθα κάτι απο αυτό.
2) Με έμαθε τον πρώτο μου ρόλο σαν άντρα στη κοινωνία καθώς και σε προγόνους μου.
3) Με άκουσε ακομα πιο ανθρώπινα με παιδεία και λειτουργικότητα ισάξια "γιατρού" και "δικηγόρου".
4) Εβγαλε απο μέσα απ τον καθενα μας κάθε απωθημένο και το διοχέτευσε σωστά.
5) Δίνει τον χρόνο της παραπάνω στον πελάτη παρά σε παιδιά κτλ ή προσωπικές οικογενιακές καταστάσεις.
6) Με διδάσκει κοινωνική παιδεία που δε διδάσκεται σε κανένα εκπαιδευτικό "Ιδρυμα".
7) Επηρέασε και επηρεάζει πολλές αποφάσεις ακομα και σε ανώνυμους σημαντικούς πελάτες(που πολλοι τις εχουν νυμφεφθει) κάποιες φορες ευνοικά κάποιες φορές ολέθρια.
8) Εδωσε πολιτισμο ειδικά τα αρχαία χρόνια όντας με την κοινωνική υπόσταση της "ιέρειας", αλλά και της "εταίρας Δασκάλας" (διδασκαν απο μαθηματικά και φιλοσοφια και μουσική ως που "εβλεπαν το πυθαγόρειο ανάποδα" με τον μαθητη).
9) Εδωσε την εμπνευση σε μεγάλους καλλιτέχνες (πχ Μπουκόφσκι).
10) Απέτρεψαν και αποτρέπουν βιασμούς και πολλά εγκλήματα (οπως είπε και ο Καζαντζάκης, "αν δεν ηταν και αυτες οι οποιες ο ρολος τους ειναι σαν τις κοινες κρηνες νερου, ο κοσμος θα εμπαινε σε σπιτια αλλων και θα ζηταγε επιτακτικα νερο).
11) Εδειξαν περιπτωσεις ανθρωπιας σε μια κοινωνια που τις εβριζε ως "πουτανες" (παραδειγμα Γαβριελλα Ουσακοβα).

Γιαυτα και αλλα πολλα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Μπραβο μαστορα! Ωραια τα εγραψες!! Χρονια πολλα στα κοριτσια μας!!!

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.855
Πόντοι
18.546
Συγχαρητήρια στον νηματοθέτη για την πρωτοβουλία του να ανοίξει αυτό το νήμα

Για εμένα αυτές οι γυναίκες επιτελούν λειτούργημα.

[move]Χρόνια τους πολλά!! :rose:[/move]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
Κι εγώ δίνω συγχαρητήρια στο Νηματοθέτη. Να είναι καλά τα κορίτσια, αν δεν υπήρχαν αυτές θα αναγκαζόμασταν να σκύβουμε το κεφάλι στην κάθε πατσαβούρα που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Πάντα τέτοια , ευτυχία και χρήματα

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Πραγματι ,εδώ μεσα πιο πολύ παραπονα λεμε.Μια καλη ευχη από τα μελη του bou.Χρονια πολλα στα κορίτσια και να είναι ολες καλα... :-* :-*

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Κλίνω ευλαβικά το γόνυ προ των κοριτσιών !
Από καρδιάς ευχαριστώ και εύχομαι τα καλύτερα !

OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Δεν το κανω για "συγχαρητηρια" σε ενα adult ειδικα site πρεπει ολες να "τιμηθουν", δεν ειναι Taboo, δεν ειναι αμαρτια, ειναι ενα κοινωνικο αρχαίο φαινόμενο που είτε ο Χριστος, ειτε ο Μωαμεθ ειτε ο οποιοσδηποτε "μεσσιας" ηλθε επι γης αναγνωρισε το όλο φαινόμενο.
Ισα ίσα σαν πορνεία αν δουμε λιγο ολες τις γραφες ονομαζεται όχι το "φανερο", αλλά το δηθεν "κρυφο-κουλτουριαρικο" και "υπουλο" (ουκ ολιγα πλεον βλεπουμε σε τομεις εργασιας οπως και πολλους "παραλληλους βιους" ).

ΥΓ Ποτε μη ξεχνατε..Χτες το αλλοτε "Νυφικο Πεπλο" φοραγαν οι Ισραηλιτισσες "κοινες", όπως και τα "ξωπλατα" οι εταιρες..Σημερα αποτελουν "εντιμες εμφανισεις" ;)

OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Προσωπικα λοιπον θα "μνημονευα" την κα Ευαγγελια, ηταν μια ανωνυμη οπου στα 17 παρασυρθηκε στην Τρουμπα οντως επαρχιωτισσα, αργοτερα για την καλη της ψυχη παντρευτηκε τον αλλοτε μεγαλοεφοπλιστη ατμοπλοιων Τ...ο (εναν της οικογενειας).
Παρα το ότι οταν ερχοταν στα μέρη μου 1 φορα το χρονο (θυμαμαι οτι μεχρι στα βαθια της γεραματα οπου απεβιωσε το 1987 χαιρεταγε τους παντες στο δρομο με ενα φοβερο χαμογελο, μας συμβουλευαν "να μη βλεπουμε η να χαιρεταμε τη πουτανα" , η κλειναν παραθυρα).
Το συγκλονιστικο ηταν οτι μετα το θανατο της ακουστηκαν ανθρωπινες ιστοριες οπου αν και της γυρναγαν τη πλατη , η συγκεκριμενη βοηθουσε πολλους "ξενιτεμενους" που πρωτοερχοντουσαν Πειραια να εργαστουν στις επιχειρησεις της πεθερικης της οικογενειας ειτε σα ναυτικοι, ειτε σαν κλητηρες, ειτε οπου και να υπηρχε κενη "θεση" (με τον ορο κανεις να μη πει τιποτα για τη βοηθεια)..

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά κι από ΄μένα σε όλα τα κορίτσια που για τον έναν ή τον άλλο λόγο καταφεύγουν σ΄ αυτό το επάγγελμα.
Με όλη μου την αγάπη,την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου. :)

Συνημμένα

• Vardaris.jpg
    Vardaris.jpg
    401,7 KB · Εμφανίσεις: 46

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι από εμένα σε όλα τα κορίτσια που μας έχουν γλιτώσει από τις γυναίκες που είναι πουτάνες στην ψυχή...

OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κι από εμένα σε όλα τα κορίτσια που μας έχουν γλιτώσει από τις γυναίκες που είναι πουτάνες στην ψυχή...

Εδω ανοιγεις μεγαλο θεμα...Οχι μονο μας "ανοιξαν" τα ματια η μας τα "πεταξαν" (με τις επιδοσεις τους), αλλα με τον τροπο τους ΜΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ "ΑΝΤΡΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ" των "γυναιων" που λες...

Ιστορια:
Ειμαι σε μια πολυπληθη εργασια με το ισοζυγιο να ειναι προς γυναικεια πλειοψηφια..Καποτε συζηταγα με εναν νεο συναδελφο περι "αγοραιου ερωτα" κτλ.
Τοτε παρεμβαινει ενας καλοθελητης και μου λεει "δεν ειναι σοβαρα αυτα που λες, πρεπει να νοικοκυρευτεις σαν και μενα, που μαι χαρουμενος κτλ".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Σοβαρα ε, απο την πολλη ευτυχια κανεις καθημερινα τη διαδρομη Κιατο-Αθηνα για εργασια δηθεν?"

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Χρονια πολλα στα κοριτσια!

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Ειναι και αυτα "ερωτες" :)
στο μυαλο μου εισαι. Εχω γνωρισει μια γυναικα,πριν δυο χρονια που ηταν τοτε,εκεινη 34 κι εγω 20,καναμε σχεση..σπο πολυ νωρις μου πετουσε σποντες για συγκατοικηση, παιδια αργοτερα,και ελεγε για τρελες αγαπες,θα εδινε την ψυχη της για μενα και παπαριες,κι ειχα ξενερωσει.Η τυπισσα ηθελε αποκατασταση...κι εγω σε ιεροδουλες μπορω να μιλησω πιο ευκολα και τωρα που δεν εχω σχεση πηγαινω αραια και που..εχω βαρεθει τις αλλες γυναικες,μου φαινονται ανουσιες στην πλειοψηφια τους.

OP
OP
HarisGB

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Νόμος της πιάτσας "κάθε μέρα που έχεις κονε με ιερόδουλη δεν είναι ποτέ χαμένη μέρα για τη ζωή σου..." ....και δεν είναι μόνο από σεξ αλλά για πράγματα που δεν θα τα δεις στη ζωή σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom