You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2 φορές την ίδια μέρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ytrytr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
και το προφυλακτικο δωρο
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Φίλε ytrytr μη μασάς.
Όσο για την ερώτησή σου, σχεδόν αδύνατο το βρίσκω να γίνονται τέτοιες εκπτώσεις.
Όσο για την ερώτησή σου, σχεδόν αδύνατο το βρίσκω να γίνονται τέτοιες εκπτώσεις.
Επισκέπτης
Μπα χλωμό το βλέπω... απλά αν πηγαίνεις στην ίδια πουτάνα συνεχώς μπορεί να τυγχάνεις καλύτερης περιποίησης.
kakoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Στις 8 το πρωί στο μπουρδέλο :
- Γειά σας, ήλθα για την Κατερίνα, πριν μαζευτεί πολύς κόσμος ........
- Καλά ρε αγόρι μου στον ύπνο σου μας έβλεπες ; Τέσπα, πέρνα μέσα κι έρχεται ....... Α, πέσε 25 ? πριν .......
--------------------------------------------------
Στις 14:00 το μεσημέρι στο μπουρδέλο :
- Γειάαααα, ξαναήλθα για την Κατερίνα, βλέπω δεν υπάρχει πολύς κόσμος ........
- Ναι αγόρι μου εσύ πάλι ευκαιρία βρήκες ........ Α, πέσε 30 ? πριν .......
---------------------------------------------------
Στις 23:00 το βράδυ στο μπουρδέλο :
- Καλησπέρα για την Κατερίνα ήλθα και βλέπω είμαι μόνος μου ......
- Ε, βέβαια βρε αγόρι μου τέτοιο ζώο..... ε, ε, θέλω να πώ τέτοιος καλός πελάτης που είσαι πάντα υπάρχει για σένα προτεραιότητα. Α, πέσε 300 ? πριν ........
- Συγγνώμη γιατί ανεβαίνει η τιμή την ίδια μέρα ; Δεν θα έπρεπε να είχα εκπτώσεις ;
- Τι λες αγόρι μου ....... Εδώ το έχουμε κλείσει το μαγαζί για σένα (και για άλλους 2.357 ηλίθιους), πρώτο τραπέζι πάντα και θες και τιμές ; Ααααααααα θα σε μαλώσω. Με τέτοια όρεξη που έχεις για την Κατερίνα τι διάολο πρέπει να είναι φοβερή κοπέλα (ούτε και μεις δεν το πιστεύαμε αλλά αφού κάποιος τη θέλει τόσο πολύ ...... τι να κάνουμε ....)
-----------------------------------------------
Οι ομοιότητες με υπαρκτά πρόσωπα εντελώς τυχαίες .....
- Γειά σας, ήλθα για την Κατερίνα, πριν μαζευτεί πολύς κόσμος ........
- Καλά ρε αγόρι μου στον ύπνο σου μας έβλεπες ; Τέσπα, πέρνα μέσα κι έρχεται ....... Α, πέσε 25 ? πριν .......
--------------------------------------------------
Στις 14:00 το μεσημέρι στο μπουρδέλο :
- Γειάαααα, ξαναήλθα για την Κατερίνα, βλέπω δεν υπάρχει πολύς κόσμος ........
- Ναι αγόρι μου εσύ πάλι ευκαιρία βρήκες ........ Α, πέσε 30 ? πριν .......
---------------------------------------------------
Στις 23:00 το βράδυ στο μπουρδέλο :
- Καλησπέρα για την Κατερίνα ήλθα και βλέπω είμαι μόνος μου ......
- Ε, βέβαια βρε αγόρι μου τέτοιο ζώο..... ε, ε, θέλω να πώ τέτοιος καλός πελάτης που είσαι πάντα υπάρχει για σένα προτεραιότητα. Α, πέσε 300 ? πριν ........
- Συγγνώμη γιατί ανεβαίνει η τιμή την ίδια μέρα ; Δεν θα έπρεπε να είχα εκπτώσεις ;
- Τι λες αγόρι μου ....... Εδώ το έχουμε κλείσει το μαγαζί για σένα (και για άλλους 2.357 ηλίθιους), πρώτο τραπέζι πάντα και θες και τιμές ; Ααααααααα θα σε μαλώσω. Με τέτοια όρεξη που έχεις για την Κατερίνα τι διάολο πρέπει να είναι φοβερή κοπέλα (ούτε και μεις δεν το πιστεύαμε αλλά αφού κάποιος τη θέλει τόσο πολύ ...... τι να κάνουμε ....)
-----------------------------------------------
Οι ομοιότητες με υπαρκτά πρόσωπα εντελώς τυχαίες .....
Επισκέπτης
φιλε μου χαβαλες ειναι!!κοιτα,οπως ειπε και ο πανος ειναι τσιφουτηδες και εβραιοι!!μην περιμενεις εκπτωση ουτε 50 λεπτα!!
Επισκέπτης
Θα προτείνω εάν κάποιος συμπολεμιστής τραπεζίτης ενδιαφέρεται να προχωρήσουμε στην έκδοση της πρώτης διαμπουρδελιακής πιστωτικής κάρτας με πρόγραμμα επιστροφής υπολοίπου ανάλογα με τον αριθμό των επισκέψεων .
pervertboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Aν ζουσε η Γαβριελα και ησουν γειτονοπουλο, θα ετρωγες τζαμπα...
Ενας απ τους λόγους που δεν ποσταρω συχνά > > > :'( :'( :'( :'(
Ήταν λίγο χοντρή η καζούρα, έχεις δίκιο. Αλλά και η ερώτηση, αδελφάκι μου... Δεν έχεις ακούσει ότι δε μπορείς να φας λεφτά από παπά, Εβραίο και πουτάνα? ;)
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
'Στην πουτανα ,πουτανιες παει? Δεν παει..' (λαικη ρηση)
Θα προτείνω εάν κάποιος συμπολεμιστής τραπεζίτης ενδιαφέρεται να προχωρήσουμε στην έκδοση της πρώτης διαμπουρδελιακής πιστωτικής κάρτας με πρόγραμμα επιστροφής υπολοίπου ανάλογα με τον αριθμό των επισκέψεων .
-Κυριε Ευθυμιου??? τι κανετε στο μπουρδελο? κι εδω μπονους???
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
χαχαχα πολύ καλό!-Κυριε Ευθυμιου??? τι κανετε στο μπουρδελο? κι εδω μπονους???
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ! ΚΑΛΟ !-Κυριε Ευθυμιου??? τι κανετε στο μπουρδελο? κι εδω μπονους???
Επισκέπτης
Σε μια τέτοια περίπτωση το επιτόκιο πρέπει να ανέβει στο 25-30% για να καλυφθεί ένα ποσοστό του κινδύνου.Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι κάρτες θα είναι στο κόκκινο.Και φαντάζομαι τις εμπλοκές να τηλεφωνούν στους πελάτες και να τους λένε "η μπουρδελοκάρτα σας δεν έχει εξοφληθεί,παρακαλούμε να την εξοφλήσετε διότι θα σάς στείλουμε τον δικαστικό επιμελητή"!!!!ʼσε που θα πρέπει τα μπουρδέλα να κόβουν αποδείξεις θεωρημένες από την εφορεία.Σκέψου μαζί με την απόδειξη της κάρτας,να πέρνεις και απόδειξη παροχής υπηρεσιών "υπηρεσίες-20?"!!!!Αν και,χωρίς πλάκα,θα έπρεπε να εκδίδουν αποδείξεις και να έχουν βιβλία,διότι μόνο από τη φορολόγηση των μπουρδέλων,το κράτος θα είχε τρομερά έσοδα.Αλλά πρακτικοί λόγοι καθιστούν το εγχείρημα πολύ δύσκολο.
Επισκέπτης
-Κυριε Ευθυμιου??? τι κανετε στο μπουρδελο? κι εδω μπονους???
Φοβερό!
Φοβερό!
thanks συναδελφε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K