Νέα

2 φορές την ίδια μέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ytrytr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έστω οτι θέλω να παω με την ίδια πουτ@$#$%# για δευτερή φορά την ιδια μέρα.Μπορεί να ακουστεί αστείο αλλα μπορει να παίζει καμια έκπτωση?πχ αντί για 25 Ε την πρωτη φορά τη δευτερη να πάρει 20?Γινεται αυτό πουθενά?

OP
OP
Y

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενας απ τους λόγους που δεν ποσταρω συχνά >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'(

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Φίλε ytrytr μη μασάς.  :)
Όσο για την ερώτησή σου, σχεδόν αδύνατο το βρίσκω να γίνονται τέτοιες εκπτώσεις.

Επισκέπτης
Μπα χλωμό το βλέπω... απλά αν πηγαίνεις στην ίδια πουτάνα συνεχώς μπορεί να τυγχάνεις καλύτερης περιποίησης.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ωραία σκέψη! αύριο που θα αγοράσω τσιγάρα θα πώ το ίδιο στον περιπτερά

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Στις 8 το πρωί στο μπουρδέλο :
- Γειά σας, ήλθα για την Κατερίνα, πριν μαζευτεί πολύς κόσμος ........
- Καλά ρε αγόρι μου στον ύπνο σου μας έβλεπες ; Τέσπα, πέρνα μέσα κι έρχεται ....... Α, πέσε 25 ? πριν .......
--------------------------------------------------
Στις 14:00 το μεσημέρι στο μπουρδέλο :
- Γειάαααα, ξαναήλθα για την Κατερίνα, βλέπω δεν υπάρχει πολύς κόσμος ........
- Ναι αγόρι μου εσύ πάλι ευκαιρία βρήκες ........ Α, πέσε 30 ? πριν .......
---------------------------------------------------
Στις 23:00 το βράδυ στο μπουρδέλο :
- Καλησπέρα για την Κατερίνα ήλθα και βλέπω είμαι μόνος μου ......
- Ε, βέβαια βρε αγόρι μου τέτοιο ζώο..... ε, ε, θέλω να πώ τέτοιος καλός πελάτης που είσαι πάντα υπάρχει για σένα προτεραιότητα. Α, πέσε 300 ? πριν ........
- Συγγνώμη γιατί ανεβαίνει η τιμή την ίδια μέρα ; Δεν θα έπρεπε να είχα εκπτώσεις ;
- Τι λες αγόρι μου ....... Εδώ το έχουμε κλείσει το μαγαζί για σένα (και για άλλους 2.357 ηλίθιους), πρώτο τραπέζι πάντα και θες και τιμές ; Ααααααααα θα σε μαλώσω. Με τέτοια όρεξη που έχεις για την Κατερίνα τι διάολο πρέπει να είναι φοβερή κοπέλα (ούτε και  μεις δεν το πιστεύαμε αλλά αφού κάποιος τη θέλει τόσο πολύ ...... τι να κάνουμε ....)
-----------------------------------------------
Οι ομοιότητες με υπαρκτά πρόσωπα εντελώς τυχαίες .....

Επισκέπτης
φιλε μου χαβαλες ειναι!!κοιτα,οπως ειπε και ο πανος ειναι τσιφουτηδες και εβραιοι!!μην περιμενεις εκπτωση ουτε 50 λεπτα!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και μετά οι φεμινίστριες ισχυρίζονται ότι η πορνεία είναι εκμετάλευση των γυναικών  >:(

Επισκέπτης
Θα προτείνω εάν κάποιος συμπολεμιστής τραπεζίτης ενδιαφέρεται να προχωρήσουμε στην έκδοση της πρώτης διαμπουρδελιακής πιστωτικής κάρτας με πρόγραμμα επιστροφής υπολοίπου ανάλογα με τον αριθμό των επισκέψεων .  :idiot:

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Aν ζουσε η Γαβριελα και ησουν γειτονοπουλο, θα ετρωγες τζαμπα... :dancing:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ενας απ τους λόγους που δεν ποσταρω συχνά >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'(

Ήταν λίγο χοντρή η καζούρα, έχεις δίκιο. Αλλά και η ερώτηση, αδελφάκι μου... Δεν έχεις ακούσει ότι δε μπορείς να φας λεφτά από παπά, Εβραίο και πουτάνα? ;)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
'Στην πουτανα ,πουτανιες παει? Δεν παει..'  (λαικη ρηση)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θα προτείνω εάν κάποιος συμπολεμιστής τραπεζίτης ενδιαφέρεται να προχωρήσουμε στην έκδοση της πρώτης διαμπουρδελιακής πιστωτικής κάρτας με πρόγραμμα επιστροφής υπολοίπου ανάλογα με τον αριθμό των επισκέψεων .  :idiot:

-Κυριε Ευθυμιου??? τι κανετε στο μπουρδελο? κι εδω μπονους???

Επισκέπτης

Σε μια τέτοια περίπτωση το επιτόκιο πρέπει να ανέβει στο 25-30% για να καλυφθεί ένα ποσοστό του κινδύνου.Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι κάρτες θα είναι στο κόκκινο.Και φαντάζομαι τις εμπλοκές να τηλεφωνούν στους πελάτες και να τους λένε "η μπουρδελοκάρτα σας δεν έχει εξοφληθεί,παρακαλούμε να την εξοφλήσετε διότι θα σάς στείλουμε τον δικαστικό επιμελητή"!!!!ʼσε που θα πρέπει τα μπουρδέλα να κόβουν αποδείξεις θεωρημένες από την εφορεία.Σκέψου μαζί με την απόδειξη της κάρτας,να πέρνεις και απόδειξη παροχής υπηρεσιών "υπηρεσίες-20?"!!!!Αν και,χωρίς πλάκα,θα έπρεπε να εκδίδουν αποδείξεις και να έχουν  βιβλία,διότι μόνο από τη φορολόγηση των μπουρδέλων,το κράτος θα είχε τρομερά έσοδα.Αλλά πρακτικοί λόγοι καθιστούν το εγχείρημα πολύ δύσκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom