Νέα

1ο φιλί - 1η επαφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Θυμάστε το πρώτο σας φιλί και την πρώτη φορά που κάνατε σεξ ;

Ήμουν 17 σε μια disco επαρχιακης πόλης της Πελλοπονήσου όπου γνώρισα μια αμερικάνα, χορεύαμε όπου ήρθαμε λίγο ποιο κοντά, και ποιο κοντά και μετά πέσαν τα γλωσσόφιλα. μέχρι τότε δεν είχα ακουμπήσει τα χίλια μου πότε σε κάποια γυναίκα (ούτε άντρα). Μετά με πήρε και με πήγε στο hotel που έμενε. Δεν θυμάμαι πολλά στο hotel μιας και ήμουν λιώμα… το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ήταν από πάνω μου.

Τι βραδιά !!!… δεν θα την ξεχάσω ποτέ… η κοπέλα ήταν μελαχρινή, με σχετικά μεγάλο βυζί και καμπύλες. Από πάνω φόραγε ένα λευκό τιραντέ μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με το στήθος να διαγράφει από μέσα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
αν την δω θα σου το πω.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τι μαλάκας... :2funny: ούτε αν τη γάμησε δε μας είπε... :2funny:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
241
Πόντοι
36
Την έχω έξω και την κάνω σφεντόνα για να μάθω τη συνέχεια  :bigdick: :bigdick:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ήμουν 17 σε μια disco επαρχιακης πόλης της Πελλοπονήσου όπου γνώρισα μια αμερικάνα, χορεύαμε όπου ήρθαμε λίγο ποιο κοντά, και ποιο κοντά και μετά πέσαν τα γλωσσόφιλα. μέχρι τότε δεν είχα ακουμπήσει τα χίλια μου πότε σε κάποια γυναίκα (ούτε άντρα). Μετά με πήρε και με πήγε στο hotel που έμενε. Δεν θυμάμαι πολλά στο hotel μιας και ήμουν λιώμα… το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ήταν από πάνω μου.

Τι βραδιά !!!… δεν θα την ξεχάσω ποτέ… η κοπέλα ήταν μελαχρινή, με σχετικά μεγάλο βυζί και καμπύλες. Από πάνω φόραγε ένα λευκό τιραντέ μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με το στήθος να διαγράφει από μέσα.
τυπε απο ποια πολιτεια ηταν?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Λιλα?

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Φίλε, μήπως από κάτω είχε κρυμμένο κανα G3 αλλά ντρεπόσουν να μας το πεις; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom