aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εισαι offtopic!!!
Μετα απο τοση ωρα αυτο βρηκες να απαντησεις..... χα χα χα ..............
ΚΟΚΟ ρετσι θα φας τελικα;
εισαι offtopic!!!
Έλα τελείωνε εσύ!προς μόντς...μπανάρετε τον αλιήτη αυτόν αμέσως...καταστρέφει το θρέντ μας...απαιτώ δικαιοσύνη και....απειλώ με μυνήσεις και αγωγές......
μαζεμένες ψωλές πολλές?.....ΕΦΥΓΑ ΣΦΑΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.....Έλα τελείωνε εσύ!
Ξέρεις πόσοι βρήκαν την χαρά τους εδω μέσα για αυτήν την συνάντηση?
Τόσες ψωλές μαζεμένες που αλλού θα μαζευτούν?
Στο γήπεδο έχει λιγότερες, πάει και καμιά γυναίκα!
για να ενδιαφερεσαι τοσο πολυ εσυ γιαυτο κατι γινεται...
κρυφε θαυμαστη της μεταλλαγμενης ηδονης(που λεει και ο πιτσι)
Αυτη η ιστορια θα επρεπε να σου λεει πολλα εσενα... αφου υποτιθεται ξερεις την αρχαια και νεοτερη τραβεστοιστορια απο την καλη και την αναποδη... δεν σου θυμιζει κατι; ειχε συζητηθει πολυ!
Για βαλε το μυαλουδακι σου να δουλεψει.............
Κατι σχετικο εχω ακουσει κι εγω... Προεδρε θελουμε τα φωτα σου! Θα μας πεις περισσοτερα για την γνωστη ιστορια; Αποκλειεται να μην την ξερεις.. Ακομη την ψαχνει ο γιατρος την απατεωνισσα!
να εισε καλα μωρακι μου ...ισως καποια αλλη φορα που θα βρεθουμε ολοι μαζι παλι να εισαι και εσι μαζι μαςΠαρολο που ειμαι καινουργιος στο φορουμ, πολυ θα ηθελα να βρισκομουν μαζι σας αποψε για κανα ποτακι. Δυστηχως οι υποχρεωσεις τις δουλειας με κρατησαν μακρια.
Σας ευχομαι καλη διασκεδαση και ευελπιστω την επομενη φορα να ειμαι μαζι σας.
Γιαννης
Υ.Γ : Ελπιζω να δουμε καμμια φωτο μετα.
(μολις βρω το καλωδιο που ενωνει κινητο και pc..... )...............
1η αναφορα υστερα απο τη συναντηση στις κουκλες!!!!!
Υστερα απο συνεννοηση με τον συναγωνιστη arkas75 κατεβαινουμε γυρω στις 1και 20 το βραδυ
στην αμαρτωλη λεωφορο της συγγρας.........κοντα στις αρχες της παντειου μπανισαμε 2 εκφυλα γυφτοτρανασακια
ονοματι αννα και μαρια ενα ξανθο και ενα μελαχρινο.....
υστερα απο αυτη τη πρωτη γευση συνεχισαμε για το γνωστο τραβελομαγαζο οπου ειχαμε το ραντεβου μας ;)
φτασαμε μεσα οπου η γνωστη σε ολους μας συλβια μας περιμενε με ενα προστυχο μινακι με ολο το μπουτακι εξω.....
αργοτερα παρατηρισα και τη νορα εκει με νεο λουκ.........την ωρα που περιμεναμε και τη δαναη πινωντας τα ποτα μας
μπανει μεσα και κοντοστεκεται γρηγορα ενας κοντος τυπος με γυαλια ,με μαυρα ρουχα και χωριστρα στη μεση(ο κλασσικος φλωρος του διαδυκτιου)και κοιταει σα χανος και αμεσως φευγει.....
υποψιαζομαι με τον arκas75 οτι ειναι μαλλον καποιος τρομπας απο εδω μεσα αλλα μεχρι να βγω εξω ειχε γινει λουης.........
τες πα λεω αντε γεια μας και να σου και η δαναη με ενα ασπρο διχτυοτο σορτσακι και ενα ναζι ολο καυλα.....
μιλωντας και διασκεδαζοντας επι πολλων θεματων σε μια στιγμη περναει απο διπλα μου η νελυ(που αποτι μαθαινω παει για το μουτζο ......)σχετικα βελτιωμενη θα ελεγα σε πολλους τομεις....
η μαριλου μεσα απο τη μπαρα στο γνωστο της ρολο και παντα ΙΔΙΑ για οσους ξερουν.........
μετα την εξοδο απο το τραβελομαγαζο συνεχισαμε για βρωμικο σχεδον απεναντι στο γνωστο hotdogαδικο με το βραστο λουκανικο και το λαχανο
εφαγα 2 εγω διοτι ειχα αναγκη απο δυναμεις......
σε αυτο το σημειο να σημειωσω πως η κοκο(σουζανα )προς μεγαλη μου θλιψη δεν παρευρεθει και αναγκαστικα
να παω στο καθαριστηριο να βαψω τα ρουχα μου λιγο πιο σκουρα.......
ΒΑΛ???????????γιατι δεν ηρθες??????? κλαψψψψψ
τελος ακολουθησε περιηγηση στη συγγρα και τη καβαλας και γνωριμια με αλλες ιερειες και πριγκηποπουλες του χωρου..........
ΥΓ.Θα ακολουθησει συντομη φωτογραφικη εκθεση απο εχτες απο τους δρομους με τα κοριτσια(μολις βρω το καλωδιο που ενωνει κινητο και pc..... )...............
άντε ξεμαλλιαστείτε κορίτσια.....
Αγαπητη και γλυκια μου φιλη...... (Γιατι ειμαστε και δεν το ξερεις....)
Νομιζω αρκετα ανεχτηκαμε το δουλεμα.... και ως Playrxx ..., Arxideboras.... Eθνικος...... Προεδρος.... και πολλα ακομη(εσυ τα ξερεις καλυτερα.....)
Μετα απο το ξεσκεπασμα του Playrxx και του Arxidebora, μπηκες σαν ο εαυτος σου (και με το αβανταζ του υπαρκτου προσωπου) προσπαθησες να μαθεις για εμας ,λαικως να μας ψαρεψεις με πμ. και με msn , για το ποιες ειμαστε(εμενα και την Βαλεντινα.....) πραγμα που το υποψιαστηκαμε αμεσως και επεσε και ενα πμ. που σε καρφωνε καποιο φιλαρακι σου.....
Δεν θα σχολιασω τα βρισιδια και τις προσβολες που εριχνες στον ιδιο σου τον εαυτο.... για να μην υποψιαστει κανεις , οτι θα μπορουσε να εισαι εσυ.... Το επαιξες πολυ καλα ομως!!! Αλλα πολλες φορες ως playrxx εδειχνες οτι μισουσες τις Τρανς και οτι εισαι χειρουργημενη.... Και με τρομερα κομπλεξ.... Εισαι αρκετα εξυπνη , αλλα πανω στον πανικο σου φευγανε πραγματακια.......
Οσο αφορα το αλλο ατομο που σχολιασαμε οτι ησουν .... ζητω συγνωμη , αλλα ειχα παρει ενα πμ. και με εκανε να νομιζω οτι ησουν αυτη......
Αγαπητη και γλυκια μου φιλη...... (Γιατι ειμαστε και δεν το ξερεις....)
Νομιζω αρκετα ανεχτηκαμε το δουλεμα.... και ως Playrxx ..., Arxideboras.... Eθνικος...... Προεδρος.... και πολλα ακομη(εσυ τα ξερεις καλυτερα.....)
Μετα απο το ξεσκεπασμα του Playrxx και του Arxidebora, μπηκες σαν ο εαυτος σου (και με το αβανταζ του υπαρκτου προσωπου) προσπαθησες να μαθεις για εμας ,λαικως να μας ψαρεψεις με πμ. και με msn , για το ποιες ειμαστε(εμενα και την Βαλεντινα.....) πραγμα που το υποψιαστηκαμε αμεσως και επεσε και ενα πμ. που σε καρφωνε καποιο φιλαρακι σου.....
Δεν θα σχολιασω τα βρισιδια και τις προσβολες που εριχνες
στον ιδιο σου τον εαυτο.... για να μην υποψιαστει κανεις , οτι θα μπορουσε να εισαι εσυ.... Το επαιξες πολυ καλα ομως!!! Αλλα πολλες φορες ως playrxx εδειχνες οτι μισουσες τις Τρανς και οτι εισαι χειρουργημενη.... Και με τρομερα κομπλεξ.... Εισαι αρκετα εξυπνη , αλλα πανω στον πανικο σου φευγανε πραγματακια.......
Οσο αφορα το αλλο ατομο που σχολιασαμε οτι ησουν .... ζητω συγνωμη , αλλα ειχα παρει ενα πμ. και με εκανε να νομιζω οτι ησουν αυτη......