DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Με την Συλβια θα σας εχουμε πολλες εκπληξεις. Θα δειτε.
Με την Συλβια θα σας εχουμε πολλες εκπληξεις. Θα δειτε.
προεδρε εσυ τον παιρνεις η τον δινεις?και μετα θα παμε καβαλας!!!!!!!!!!!!!!!!
σε αυτο θα συμφονησω μαζι σου εισουν αρκετα χρινια κατω στη γεφυρα της δαβακηΤο μονο που μπορω να πω ειναι αυτο. Εχω κανη Συγγρου πολλα χρονια με τις ωραιοτερες Τρανς. Με αλλο ονομα ομως αγαπες μου. Αυτο τα λεει ολα. Ετσι για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους.
Αν νομιζουν καποιοι οτι ξεφυτρωσα απο την μια στιγμη στην αλλη κανουν λαθος. Θα τρυβουν τα ματακια τους αγορια μου.
Εκανα παρεα με τις ωραιοτερες Τρανς που ειχε η Συγγρου. Εφτασε η ωρα να με ξαναδουν μπροστα τους λοιπον.
αγορια καβλες και κοριτσια καλο βραδυ να εχετε τα λεμε αυριομετα τη συγκεντρωση στις κουκλες θα προσφερθει βρωμικο ωστε οι καυλιαριδες τραβελολαγνοι να ανακτησουνε
δυναμεις για τρελο σπρωξιμο...............................
καλημερα σε ολα τα μωρα....καλημερα και στα κοριτσιανα μην ξεχνιομαστε συναγωνιστες ολοι στη συγκεντρωση της παρασκευης
ooooooo τι βλεπουν τα πορνιαρικα ματακια μου???
ξεφρενο γλεντι στο μπαρ κουκλες?
διστιχοσ δεν θα μπορεσο να σιμετασχο στιν τρελοπαρεα τον μεταλαγμενον εροτιλον!
μακαρι να μπορουσα!θα ιταν μια δινατι πορνοσιγκινισι για μενα!
καλα να περασετε και πιτσιλιστε ολεσ τισ μεταλαγμενεσ νεραιδουλεσ σινεμπουρδελιαριδες!!!!
κανε μασ περιφανουσ εροτιλε τισ μεταλαγμενισ απροσμενισ γοιτιας!!!γιατι φιλε πιτσι δε θα ερθεις???
ποιος θα κανει τη πορνο αναφορα???????
να αναλαβω εγω αυτο το δυσκολο εργο?
κανε μασ περιφανουσ εροτιλε τισ μεταλαγμενισ απροσμενισ γοιτιας!!!
ο λαοσ του bourdela περιμενι ανταποκρισι απο τιν παραμιθενιες πριγπιπεσες!
λοιπον μωρακια καλα να περνατε για σημερα θα τα πουμε αυριο το μεσημερι....σημερα δεν 8α μπω ξανα 8α ειμαι εκτος αθηνας.....φιλακια πολλα σε ολους
ευχαριστω προεδρε παπαδοπουλεκαλο μπερντε αποτο ΚΑΤΕ..........