Νέα

1η πανελλήνια συγκέντρωση τραβελομπουρδελολάγνων!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υστερα απο την ανακοινωση της δαναης και της συλβιας ανοιγω αυτο το θρεντ για τη καλυτερη πληροφορηση
του κοινου!!!!!!!!!

Α  Ν  Α  Κ  Ο Ι  Ν  Ω  Σ  Η

Προς ολα τα αγορια και τα κοριτσια του Μπουρδελα

Η  ΔΑΝΑΗ  και  η  ΣΥΛΒΙΑ  τα 2 κοριτσια που έχουν προκαλέσει πανικό στο μπουρδέλα  τραβεστι  την Παρασκευη το Βραδυ 18-4-08  Θα ειναι στο club Κουκλες απο τις 1 και μετα. Θα χαρούμε να έρθετε όσοι θέλετε να γνωριστούμε από κοντά να περάσουμε τελεια να δείτε επιτελους τις δυο κοπέλες όλοι εσείς που ακούτε όλη μέρα τους βομβαρδισμούς εις βαρος μας. Και εσείς θα κρίνετε από κοντά αν η Δανάη και η Συλβια αξίζει να τις γνωρίσετε η όχι. Θα είναι μια πολύ καλή  ευκαιρία για άτομα που δεν μπόρεσαν να μας γνωρίσουν μέχρι τώρα.
Αλλά θα χαρούμε να δούμε και στην παρέα μας άτομα τα οποία μας έχουν ήδη  γνωρίσει  και γουστάρουν την παρέα μας.

Ελατε να διασκεδασουμε παρεα.

Σας δίνω τα φιλιά μου και θα χαρώ να μας τιμήσετε.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εσύ ακριβώς τι είσαι; Μάνατζερ, τραβέλι, τραβελόφιλος? :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Επιτελους θα γνωριστούμε αγόρια. Πρόεδρε αυτή η μέρα πιστεύω θα μήνη σε όλους αξέχαστη.

Επισκέπτης
Επιτελους θα γνωριστούμε αγόρια. Πρόεδρε αυτή η μέρα πιστεύω θα μήνη σε όλους αξέχαστη.

σε οσους ερθουν .......
γιατι οι τζαμπα μαγκες του σαιτ μαλλον θα κολωσουν να περασουν ακομα και απεξω...............

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

Επισκέπτης
δηλαδη οι αληθινοι μαγκες ειναι λατρεις των τραβελων???????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

δεν ειπα αυτο φιλτατε.....
ξερουν αυτοι για τους οποιους το ειπα......
οποιος ασχολειται -ασχολειται γενικως.....
οποιον παλι δεν τον ενδιαφερει το αντικειμενο απλα δεν ειναι υπαρκτος καπου.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Δαναη κουκλαρα δεν μας βαζεις και συ καμμια φωτογραφια σου οπως εκανε και η ευα? :dancing: :dancing: :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μετα την συναντηση μας θα θελετε συνεχεια φωτος μου. Γιαυτο θα φροντισω να τις ποσταρω στο blog μου. Αναμενετε. Αλλα καλο ειναι να με δειτε και ρεαλ για να εχετε αποψη για μενα αγαπη μου. Ετσι δεν ειναι?? 

Επισκέπτης
Μετα την συναντηση μας θα θελετε συνεχεια φωτος μου. Γιαυτο θα φροντισω να τις ποσταρω στο blog μου. Αναμενετε. Αλλα καλο ειναι να με δειτε και ρεαλ για να εχετε αποψη για μενα αγαπη μου. Ετσι δεν ειναι?? 

δαναη θελω smoky eye μακιγιαζ και τα μαλλια μπουκλα η προς τα εξω!!!!
εχω κλεισει τραπεζι στη μαριλου απο τωρα!!!

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ναι κουκλα μου εμεις που θα ειμαστε εκτος αθηνων θελουμε φωτο σου και δικιες σου και της φιλης σου

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Το μονο που μπορω να πω ειναι αυτο. Εχω κανη Συγγρου πολλα χρονια  με τις ωραιοτερες Τρανς. Με αλλο ονομα ομως αγαπες μου. Αυτο τα λεει ολα. Ετσι για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους.
Αν νομιζουν καποιοι οτι ξεφυτρωσα απο την μια στιγμη στην αλλη κανουν λαθος. Θα τρυβουν τα ματακια τους αγορια μου.
Εκανα παρεα με τις ωραιοτερες Τρανς που ειχε η Συγγρου. Εφτασε η ωρα να με ξαναδουν μπροστα τους λοιπον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom