Νέα

1η Οκτωβρίου το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.957
Πόντοι
9.931
Η ανεξαρτησία κερδίζεται με επανάσταση που σημαίνει παίρνω τα οπλα και αρχίζει αιματοχυσία, τους Καταλανούς δεν τους κόβω και πολυ ορεξάτους για κατι τέτοιο, εγώ περίμενα σήμερα να υπάρχουν νεκροί, αντί να κρατάνε ρόπαλα και να παίζουν ξύλο με τους αστυνομικούς τους είδα να τραβάνε βίντεο με τα iphone τους.
Και οχι δεν ειμαι υπερ τις ανεξαρτησίας της Καταλονιας, αν γίνει κάτι τέτοιο μετα θα ζητάνε και άλλες περιοχές ανα την υφήλιο ανεξαρτησία, ποιος μου λεει οτι σε 10 χρόνια δεν θα ζητάει η Δ. Θράκη η ακόμα και η Κρήτη!!

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Σειρά εχει το Μονακό και μετά η Κρήτη

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Το μεγαλο μυστικο που κρυβεται πισω απο το δημοψηφισμα ειναι.... το χρημα!!! Εκπληξη!!!(τι αλλο)
ΟΙ Καταλανοι αποτελουν το 16% του πλυθησμου και παραγουν το 20% του πλουτου της Ισπανιας...(γτ να τα μοιραζονται)...
Το 1/4 των εξαγωγων της Ισπανιας εφυγαν απο την Καταλονια....
Αν αποσχιζοταν και συνεχιζε με τον ιδιο ρυθμο θα ηταν το 7ο πλουσιοτερο κρατος στην Ε.Ε(αν μεινει)....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756

Συνημμένα

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 13

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ρε τυποι το μονακο ειναι ανεξαρτητο κρατος...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εαν η κρητη γινει ανεξαρτητη θα εχει την ιδια μοιρα με την κυπρο

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
το μονακο ειναι  ανεξαρτητο αφου εχει βασιλια  
Αυτο λεμε ρε τυποι.... Αφου εχει αλλη διοικηση,δεν ισχυει το Γαλλικο Συνταγμα....(και δεν ισχυει)
Στην περιπτωση της Καταλονιας που εχει δικο της Κοινοβουλιο-Κυβερνηση-πρωθυπουργο...ισχυει το Ισπανικο???

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ!!! ΡΩΤΑΩ!!! και μην μου πειτε ισχυει "γιατι ετσι ηταν μεχρι τωρα"......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτο λεμε ρε τυποι.... Αφου εχει αλλη διοικηση,δεν ισχυει το Γαλλικο Συνταγμα....(και δεν ισχυει)
Στην περιπτωση της Καταλονιας που εχει δικο της Κοινοβουλιο-Κυβερνηση-πρωθυπουργο...ισχυει το Ισπανικο???

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ!!! ΡΩΤΑΩ!!! και μην μου πειτε ισχυει "γιατι ετσι ηταν μεχρι τωρα"......
ουτε στις νοτιες πολιτειες των ΗΠΑ ειχε δικαίωμα να επιβαλει ενωση ο λινκολν βασει του αμερικανικου συνταγματος που οριζει αυτοδιαθεση σε κάθε πολιτεια, το παραδεχτηκε ο ιδιος ο λινκολν και δηλωσε "ναι παραβιασα το συνταγμα της χωρας μου γιατι το συμφέρον της χωρας μου παει πιο πανω".
αν είναι πατριώτης ο ισπανος κυβερνήτης δεν θα αφησει να ανεξαρτητοποιηθεί η περιοχη, στην αναγκη ας τους εκδιωξει ολους από την χωρα, εχει το ιστορικο δικιο με το μερος του, όπως είχαμε εμεις το δικιο στην μικρα ασια σε σχεση με τους πολύ μεταγενεστερους τουρκους. αν είναι προδότης θα κατσει να ανεχτει ανεξαρτησια κλπ. δεν εχω κανενα λογο να αγαπω τους ισπανους ή να μισω τους καταλανους αλλα 1 και 1 κανουν 2. ηρθες μετα? δεν σ αρεσει? φυγε από εκει που ηρθες. ο εισβολεας οσο πληθυσμο και να εχει και οσους αιωνες και να μενει καπου ΔΕΝ εχει δικιο σε μερη παλιότερων λαων που υπαρχουν ακομη. μην αρχισει κανεις να μου λεει παλι παπαριες για πελασγους και φρυγες που δεν υπαρχουν πλεον αλλα εξελληνιστηκαν πλήρως. οι καταλανοι εχουν τοσο δικιο στην καταλονια οσο εχουμε εμεις σε αιγυπτο, περσια, ινδια που κατείχαμε αιωνες αλλα υπηρχαν και υπαρχουν παλιοτερα εθνη εκει.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
μαγκες, δεν ξερω εάν το εχετε καταλαβει, αλλα πλεον ολο το εγχείρημα του 'δημοψηφισματος΄ της καταλονιας πλεον εχει παρει διαστασεις δελφιναριου!

Δεν νοείται να το λαβει κανενας σοβαρα, από οποιαδήποτε αποψη!
Και είναι ακομα πιο σουρεαλ ότι μερικοι βαρεμένοι, προκειμενου να νιωσουν *καποια* μικρη ικανοποιησουλα στα αρρωστα απωθημένα τους, εχουν το θρασος να μας βαζουν και λογια ότι ταχα είναι σοβαρο το δημοψήφισμα, κτλπ..
Με ανυπαρτκα επιχειρηματα, βεβαίως, όπως παντα.

Εδώ απλα στησαν κατι χαροκουτα για καλπες στους δρομους, και πηγαιναν με πακα ψηφοδέλτια κα ιτα βαζαν μεσα!
Αδιευκρινιστο κιολας παρεμεινε ποια αρχη ηταν αρμοδια για την....καταμετρηση!...
Ρε πανε καλα οι ανθρωποι? Ποσο εχει χαζεψει ο κοσμος?
Μονο οι κομπλεξικοι/κουτσομπολοχωριατισσες καυλωνουν συνεχως με τα μπάχαλα! ΚΑι στην ελλαδα εχουμε πολλους από δαυτους.

Τον ραχοι θα τον δουμε σε καμμια εκπομπή της Πανια να κλαιγεται ετσι όπως τα κανε, παντως! Επρεπε να τα χαν ξεκοψει όλα απτην αρχη.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πιστευω οτι μας συμφερει τετοιες ενεργειες να βρουν μιμητες στα βαλκανια. Ενας πολεμος θα ξεκαθαρισει πολλα πραγματα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
τυπε, εμεις στην κατασταση που ειμαστε παλι, πιστευω πως μονο αυτό θα μας ελειπε τωρα!
Θα βρισκαν ολοι αυτοι οι τριτοκοσμικοι να ξεσπασουν εδώ, αφενως γιατι ειμαστε ένα αφυλακτο μπουρδελο, αφετέρου επειδή ειμαστε εντελως μαλθακοι!

Υ.Γ. -το νέο σου αβαταρ τυπε, είναι μαλλον ο,τι καλυτερο εχει συμβει σ αυτό το σαιτ τα τελευταια χρονια!

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Αυτός είναι ο χάρτης της Ευρώπης με τις περιοχές που υφίστανται αποσχιστικές τάσεις να σημειώνονται με κίτρινο χρώμα. Συμπεριλαμβάνεται σε αυτές και η Ελλάδα..

Συνημμένα

• FB_IMG_1506945400976.jpg
    FB_IMG_1506945400976.jpg
    107,4 KB · Εμφανίσεις: 9

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το Μονακο ειναι ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΟ στην Γαλλικη επικρατεια...1793...
-------
δηλωνω ασχετος επι του θεματος...
αλλα ξερω οτι το μονακο ειτε ειναι στην γαλλια(με καποιο τροπο) ειτε 100% ανεξαρτητο...
εχει αλλη φορολογια 100%...
------------
Το βατικανο νομιζω ειναι ιδια περιπτωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom