You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ναι αλλα στον δημοσιο ψαχνεσαι. Και μαλιστα σε θεση ξυσιματος αρχιδιων.ε δεν αποκλειω και τον ιδιωτικο τομεα
Α ρε Νεοφιλελευθερε.......
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ναι αλλα στον δημοσιο ψαχνεσαι. Και μαλιστα σε θεση ξυσιματος αρχιδιων.
Α ρε Νεοφιλελευθερε.......
Και που ξερεις εσυ οτι ειναι θεση ξυσιματος? εχεις δουλεψει μεσα? κατι τετοιες μαλακιες λετε χωρις να ξερετε
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έθαβες συστηματικά το δημόσιο όμως! Ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι τύπε, όχι μόνο εσύ , γενικά.Αλλα στον ιδιωτικο τομεα ειδικα στην αρχη θα εισαι του κλωτσου και του μπάτσου
θα σου λεει ο αλλος "Σπουδασες? στα αρχιδια μου τοσοι σπουδαγμενοι εκει εξω..."
Έχω λουστεί κι εγώ αρκετά και το έχω περιορίσει δραστικά το θάψιμο...
Μάλιστα κατάλαβα. Εσύ θες στοιχεία δικαίου από επιτομές, όχι νομικά συγγράμματα. Κοίταξε και εδώ μήπως βρεις τίποτα που να σου κάνει:Αξιωματικος στο Λιμενικο
Αν έχεις κανένα γνωστό φοιτητή νομικής ζήτα του την επιτομή του Γενικού Ποινικού του Άλκη Καραγιαννόπουλου και το Γενικό Διοικητικό του Σπηλιωτόπουλου να ρίξεις μια ματιά. Το pdf του ναυτικού που είδα για την περίπτωσή σου καλό είναι να πάρεις μια ιδέα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εγω εθαβα το δημοσιο? μαλλον δεν θυμασαι σωστα εγω μιλουσα για εκεινους που μπηκαν αδικα οπως βλεπεις κοιτα τι θα τραβηξει ενας αξιωματικος + ΑΕΙ χαρτακι 4 χρονια + εξετασεις γραπτες στα δικαια + αγωνισματα αθλητικα + 1 χρονο στην Ναυτικων Δοκιμων εκπαιδευση που εκει οτι θητεια και να εκανες ακομη και στα συνορα εισαι γατακι.
Αυτοι που μπηκανε με μεσο και πλαστα πτυχια να φυγουν ολοι και οσοι ξυνονται αυτο εκραζα ειχα γραψει οτι αμα μου κατσει θεση θα πάω στο χαλαρο
εγω τον πρωτο μισθο δεν θα τον παρω ετσι (αααααν πετυχω που δεν ειναι καθολου σιγουρο εννοειται) να εισαι σιγουρος αλλοι εχουνε καταφαει ενω δεν αξιζουνε ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ. Αστο μην μου λες για τετοια
Αυτοι που μπηκανε με μεσο και πλαστα πτυχια να φυγουν ολοι και οσοι ξυνονται αυτο εκραζα ειχα γραψει οτι αμα μου κατσει θεση θα πάω στο χαλαρο
εγω τον πρωτο μισθο δεν θα τον παρω ετσι (αααααν πετυχω που δεν ειναι καθολου σιγουρο εννοειται) να εισαι σιγουρος αλλοι εχουνε καταφαει ενω δεν αξιζουνε ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ. Αστο μην μου λες για τετοια
Μαλιστα, θα εισαι δημοσιος αλλα θα εισαι απο τους "καλους", απο αυτους που δουλευουν.Και που ξερεις εσυ οτι ειναι θεση ξυσιματος? εχεις δουλεψει μεσα? κατι τετοιες μαλακιες λετε χωρις να ξερετε
Με ρωτας πως ξερω οτι ξυνουν τα αρχιδια τους οι λιμενικοι;
Και που ξερεις εσυ οτι ειναι θεση ξυσιματος? εχεις δουλεψει μεσα? κατι τετοιες μαλακιες λετε χωρις να ξερετε
με τι εγκυκλιο εχει βγει ο διαγωνισμος για αξιωματικων του Λιμενικου ??? με απ'ευθειας καταταξεως ή ως δοκιμοι Σημαιοφοροι του λιμενικου με φοιτηση 15 μηνων στην ΣΝΔ στο Πειραια ???
Έχω γκόμενα γνωστού τύπε που την έβαλε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στο λιμενικό με τυπική παρουσία στις εξετάσεις. Την πέρασαν έτσι. Αυτή την γαμωνοοτροπία πρέπει να αλλάξουμε από δω και πέρα που μας κατέστρεψε.Αυτοι που μπηκανε με μεσο και πλαστα πτυχια να φυγουν ολοι και οσοι ξυνονται αυτο εκραζα ειχα γραψει οτι αμα μου κατσει θεση θα πάω στο χαλαρο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
με τι εγκυκλιο εχει βγει ο διαγωνισμος για αξιωματικων του Λιμενικου ??? με απ'ευθειας καταταξεως ή ως δοκιμοι Σημαιοφοροι του λιμενικου με φοιτηση 15 μηνων στην ΣΝΔ στο Πειραια ???
το δευτερο.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Tο περιφρονούσες τύπε, μολογατο.Εγω εθαβα το δημοσιο? μαλλον δεν θυμασαι σωστα εγω μιλουσα για εκεινους που μπηκαν αδικα οπως βλεπεις κοιτα τι θα τραβηξει ενας αξιωματικος + ΑΕΙ χαρτακι 4 χρονια + εξετασεις γραπτες στα δικαια + αγωνισματα αθλητικα + 1 χρονο στην Ναυτικων Δοκιμων εκπαιδευση που εκει οτι θητεια και να εκανες ακομη και στα συνορα εισαι γατακι.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μαλιστα, θα εισαι δημοσιος αλλα θα εισαι απο τους "καλους", απο αυτους που δουλευουν.
Με ρωτας πως ξερω οτι ξυνουν τα αρχιδια τους οι λιμενικοι;
Ρε φιλε εγω σε ρωταω αμα ξερεις το ωραριο ενος αξιωματικου εμενα ο διοικητης που ειχαμε επι μια εβδομαδα καθοταν στην υπηρεσια μεχρι και 10 το βραδυ απο τις 7 το πρωι. Γιατι να μη δουλευω με ξερεις προσωπικα?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Έχω γκόμενα γνωστού τύπε που την έβαλε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στο λιμενικό με τυπική παρουσία στις εξετάσεις. Την πέρασαν έτσι. Αυτή την γαμωνοοτροπία πρέπει να αλλάξουμε από δω και πέρα που μας κατέστρεψε.
Ε τι την εβαλαν λιμενοφυλακα?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μάλιστα κατάλαβα. Εσύ θες στοιχεία δικαίου από επιτομές, όχι νομικά συγγράμματα. Κοίταξε και εδώ μήπως βρεις τίποτα που να σου κάνει:
Αν έχεις κανένα γνωστό φοιτητή νομικής ζήτα του την επιτομή του Γενικού Ποινικού του Άλκη Καραγιαννόπουλου και το Γενικό Διοικητικό του Σπηλιωτόπουλου να ρίξεις μια ματιά. Το pdf του ναυτικού που είδα για την περίπτωσή σου καλό είναι να πάρεις μια ιδέα.
Ωραια ευχαριστω
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Με το καλό φιλαρακι, καλη επιτυχια.Αξιωματικος στο Λιμενικο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Tο περιφρονούσες τύπε, μολογατο.
Τυπε λεφτα για ταρζανιες δεν εχω και δεν δινουν και οι τραπεζες. Καλες οι θεωριες αλλα οταν δεν εχεις να πιαστεις απο καπου δεν γινεται τιποτα. Αμα ειχα και εγω τον μπαμπα και με βοηθουσε να ανοιξω επιχειρηση θα το εκανα αλλα τωρα για κανα καφεδακι στο μολ και οκ.
Στις ιδιωτικες ξερεις τι γινεται? πας δουλευεις αρχικα σε εκπαιδευουν χωρις χρηματα και στο τελος μπορει και να σε διωξουν. Ασε ο χαμηλος μισθος δεν ειναι προβλημα το εχω πει και παλια για αρχη ειναι οκ. ΚΟμμουνιστης δεν ειμαι αλλα μερικοι εργοδοτες ειναι μουνοπανα μεγαλα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Παιρνεις λεφτα με τη μηνυση?Θα ζητησουν χρηματα. Τι δεν καταλαβαινεις;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Με το καλό φιλαρακι, καλη επιτυχια.
ευχαριστω ρε αγορινα να εισαι καλα. Αμα κατσει κανας συμβολαιογραφικος τύπος θα γραψω δικη σου αναλυση και απο κατω Powered By alex_71 bourdela.tv δεν θα παω την επομενη για εξετασεις θα με διωξουν με τις κλοτσιες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οταν θα ανεβω Αθηνα θα στειλω πμ για καφε στο μολ τύπε μου.ευχαριστω ρε αγορινα να εισαι καλα. Αμα κατσει κανας συμβολαιογραφικος τύπος θα γραψω δικη σου αναλυση και απο κατω Powered By alex_71 bourdela.tv δεν θα παω την επομενη για εξετασεις θα με διωξουν με τις κλοτσιες
το δευτερο.
φιλε δεν αξιζει απο Δοκιμων να πας....θα φας πολυ ματσουκι εκει μεσα και οταν βγεις μετα ,θα σιχτιαριαζεις που θα βλεπεις αξιωματικους με απευθειας καταξης εγκυκλιο που δεν εχουν στρατιωτικη παιδεια και ουτε καν Ναυτικη παιδεια ,να στην λενε ........ επειδη μπηκαν με πτυχιο ΑΕΙ οτι να'ναι και απο την πισω πορτα και ποδι σε ακταιωρο δεν εχουν πατησει ουτε σε προβλητα !!!!!