You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πωπω τι μεγαλοψυχια!είναι άλλο η βοήθεια και η πρόνοια από την συνενοχή σε κλοπή...
ευχαρίστως θα έδινα ακόμη 0.5% του μισθού μου στον ΟΑΕΔ έτσι ώστε να δοθούν κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε ανέργους...
αλλά να επιβιβάζονται τζάμπα με το έτσι θέλω ΟΧΙ...
οχι, εγω προτεινω να κατακρατειται ολοκληρος ο μισθος σου για κοινωνικες παροχες και να σου αποδιδονται μονο 480 ευρω οσα παιρνει δηλαδη και ενας νεος με περισσοτερα πτυχια και σπουδες απο σενα ... τι λες?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μαλιστα, δηλαδη αυτους επελεξε ο λαος να κυβερνησουν? ποσο μαλακας μπορεις να γινεις οταν σου ζητειται να δικαιολογησεις με στοιχεια τις πιπες που πετας?
τα υπολοιπα ειναι απλα αναξια σχολιασμου απλα δειχνουν τη μικροτητα σου σαν ανθρωπος....να σε χαιρονται οι δικοι σου....
ας τους επέλεγε...
αα ναι ανάξια σχολιαμού... σε απλά ελληνικα
"Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια" ή "Το στρίβειν δια του αρραβώνος"
και που είσαι.. μια χαρά με χαίρονται οι δικοί μου και οι φίλοι μου ... και δόξα τον θεό έχω αρκετούς και όσους μου χρειάζονται...
την κακομοιριά σου να κοιτάς περιπτεριούχε...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πωπω τι μεγαλοψυχια!
οχι, εγω προτεινω να κατακρατειται ολοκληρος ο μισθος σου για κοινωνικες παροχες και να σου αποδιδονται μονο 480 ευρω οσα παιρνει δηλαδη και ενας νεος με περισσοτερα πτυχια και σπουδες απο σενα ... τι λες?
μπορείς να βρείς εναν νέο με περισσότερα πτυχία, σπουδές, εμπειρία και ικανότητες από μένα ???
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ρε νουμερο καταλαβαινεις τι λες? μου βαζεις προγραμματα που δεν επελεξε ο λαος για να δικαιολογησεις τη μαλακια που πεταξες οτι ταχα ο λαος επελεξε τετοιες πολιτικες? ποσο μαλακας μπορεις να εισαι??? και λες σε μενα οτι στριβω δια του αρραβωνος?ας τους επέλεγε...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε νουμερο καταλαβαινεις τι λες? μου βαζεις προγραμματα που δεν επελεξε ο λαος για να δικαιολογησεις τη μαλακια που πεταξες οτι ταχα ο λαος επελεξε τετοιες πολιτικες? ποσο μαλακας μπορεις να εισαι??? και λες σε μενα οτι στριβω δια του αρραβωνος?
ας τους επέλεγε...
εξάλλου όταν επιλέγεις ένα κόμμα το οποίο στο πρόγραμμα του δεν αναφέρει τίποτε σε ένα θέμα του δίνεις λευκή επιταγή να το χεριτεί όπως αυτό γουστάρει...
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
βεβαιως, εσυ οπως ειχες δηλωσεις στο παρελθον εισαι ενας βολεμενος γλυψιματιας που με ενα πτυχιακι πανεπιστημιου επιασες τον παπα απο τα αρχιδια... κατι τετοια τυπακια σαν εσενα μπλοκαρουν την εξελιξη των νεων, πιο μορφωμενων και πιο ορεξατων για δουλεια, προκειμενου να κρατησουν τα οφιτσια τους.... και εχεις και το θρασσος να κρινεις και απο πανω....γελοιε τυπεμπορείς να βρείς εναν νέο με περισσότερα πτυχία, σπουδές, εμπειρία και ικανότητες από μένα ???
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ποσες φορες ακομα θα ξεφτιλιστεις προκειμενου να παραδεχθεις οτι ειπες μαλακια?ας τους επέλεγε...
εξάλλου όταν επιλέγεις ένα κόμμα το οποίο στο πρόγραμμα του δεν αναφέρει τίποτε σε ένα θέμα του δίνεις λευκή επιταγή να το χεριτεί όπως αυτό γουστάρει...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
βεβαιως, εσυ οπως ειχες δηλωσεις στο παρελθον εισαι ενας βολεμενος γλυψιματιας που με ενα πτυχιακι πανεπιστημιου επιασες τον παπα απο τα αρχιδια... κατι τετοια τυπακια σαν εσενα μπλοκαρουν την εξελιξη των νεων, πιο μορφωμενων και πιο ορεξατων για δουλεια, προκειμενου να κρατησουν τα οφιτσια τους.... και εχεις και το θρασσος να κρινεις και απο πανω....γελοιε τυπε
και που το έχω δηλώσει αυτό που γράφεις για να έχουμε καλό ρώτημα???
θα μας δώσεις το λινκ ή απλά λες παπαριές (ως συνήθως) ???
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ποσες φορες ακομα θα ξεφτιλιστεις προκειμενου να παραδεχθεις οτι ειπες μαλακια?
αει τράβα ρε να σου βουλώσει το στομα κανένας τράβελος.. σου έλειψε και αρχισες να ρετάρεις
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
σιγα μη κατσω να ψαξω 30 000 ποστς σου ρε παπαρα.... ποιος νομιζεις οτι εισαι ανθρωπακο?και που το έχω δηλώσει αυτό που γράφεις για να έχουμε καλό ρώτημα???
θα μας δώσεις το λινκ ή απλά λες παπαριές (ως συνήθως) ???
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
κοιτα, για τραβελοφιλιαση και στραπονιασματα αλλος εχει την χαρη εδω μεσα ;)αει τράβα ρε να σου βουλώσει το στομα κανένας τράβελος.. σου έλειψε και αρχισες να ρετάρεις
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
σιγα μη κατσω να ψαξω 30 000 ποστς σου ρε παπαρα.... ποιος νομιζεις οτι εισαι ανθρωπακο?
εεε αφού δεν μπορείς να το βρείς παραδέξου ότι λες μαλακίες... (ως συνήθως)...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κοιτα, για τραβελοφιλιαση και στραπονιασματα αλλος εχει την χαρη εδω μεσα ;)
φυσικά την χάρη την έχει αυτός που άνοιξε και λειτουργούσε σάιτ με τράβελους...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εεε .. σεμνασιγα μη κατσω να ψαξω 30 000 ποστς σου ρε παπαρα.... ποιος νομιζεις οτι εισαι ανθρωπακο?
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ποιος ηταν αυτος και ποιο ηταν το σαϊτ? το ειχες δει ποτε ή απλα αναμασας τις μαλακιες του ΠΠου?φυσικά την χάρη την έχει αυτός που άνοιξε και λειτουργούσε σάιτ με τράβελους...
γιατι δε λες στον κοσμο για τις τραβελοφιλικες σου εμπειριες κα τα στραπονιασματα που εχεις φαει? παλια δεν ντρεποσουν για αυτα, τι σε επιασε τωρα ξαφνικα? και μην ανησυχεις, δε θα σε στειλω στα γκουλαγκ που γουσταρεις να τον παιρνεις, εγω ειμαι ανοικτομυαλος και δημοκρατης σε αντιθεση με σενα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε μαν εσενα τι σε νοιαζει;ουτε νεος ουτε μορφωμενος ουτε ορεξατος για δουλεια εισαι.....ενας τεμπελχανας που κοβει βολτες στο σαιτ και φτιαχνει κλωναρια να υμνεις τον γκομενο σου τον νωντΑ εισαι.....βεβαιως, εσυ οπως ειχες δηλωσεις στο παρελθον εισαι ενας βολεμενος γλυψιματιας που με ενα πτυχιακι πανεπιστημιου επιασες τον παπα απο τα αρχιδια... κατι τετοια τυπακια σαν εσενα μπλοκαρουν την εξελιξη των νεων, πιο μορφωμενων και πιο ορεξατων για δουλεια, προκειμενου να κρατησουν τα οφιτσια τους.... και εχεις και το θρασσος να κρινεις και απο πανω....γελοιε τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η χ.α φταιει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα αναλαβει αυτη εθελοντικα τους ελεγχους εισιτιριων μαθαινω τυπε.....αμα εισαι ελληνας θα την γλιτωνεις φτηνα και θα πληρωνουν αυτοι το εισιτηριο....αλλα αμα εισαι ξενος θα σε πεταν απευθειας απο το παραθυρο του τραμη χ.α φταιει
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα αναλαβει αυτη εθελοντικα τους ελεγχους εισιτιριων μαθαινω τυπε.....αμα εισαι ελληνας θα την γλιτωνεις φτηνα και θα πληρωνουν αυτοι το εισιτηριο....αλλα αμα εισαι ξενος θα σε πεταν απευθειας απο το παραθυρο του τραμ