Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Ημουν παρών σε έλεγχο εισιτηρίων σε τρολεϋ οπου ένας μουσάτος κρατώντας ενα μπλοκ πυ κόβουν τα πρόστιμα προσπαθούσε να αποσπάσει 50 ευρώ από μια τουρίστρια που δεν είχε εισιτήριο. Ολος ο κόσμος μεσα στο τρόλευ του επιτέθηκε και μαζι και εγω φυσικά. Τελικά όταν κατέβηκε η τουρίστρια στην πλατεία αμερικής όρμηξε και αυτός απο πισω της και εγω βλέποντας αυτη την κατάσταση κατέβηκα και του ζήτησα το λόγο. Εις απάντηση μου λέει πάμε στην αστυνομία. Ναι του λέω πάμε και κάνοντας 20 βήματα κρύβεται πίσω από μια κολώνα πολυκατοικίας και αρχ´ίζει να μουλέει δικαιολογίες ότι θελει ναι έίναι δικαιος και αλλες κουταμαρες μονο κια μονο για να αποφυγει να παμε στην αστυνομία. Τι εγινε του λεω το μετανοιωσες.; Ηταν καθαρα ενας απατεωνας που μαζευε προστιμα με ενα μπλοκ που ειχε απο την ΗΣΑΠ  σουφρωσει και τα λεφτα τα εβαζαε στην τσεπη.
Να σας πω επισης οτι οι ελεγκτες των τρολευ οσα προστιμα κοβουν μεσα εν κινησει και πληρωνονται επιτοπου κρατανε τα μισα χρηματα δικα τους...
Εγώ μια φορά βρέθηκα σε έλεγχο εισιτηρίων σε λεωφορείο (πραγματικό γεγονός) όπου ένας ελεγκτής ζήτησε ευγενικά το εισιτήριο από δύο 20χρονους Πακιστανούς που του έβγαλαν χαρτιά "πολιτικού πρόσφυγα" που δεν πληρώνουν στα μέσα μεταφοράς με φωτογραφίες από δύο καράφλες 50αρηδες Παλαιστίνιους. Όταν τους κατέβασε κάτω τον έσπρωξαν στη ράμπα του ΟΑΣΑ και έφυγαν τρέχοντας. Το πετρέλαιο του λεωφορείου και το μισθό του οδηγού για να πηγαινοέρχονται αυτοί τσάμπα τα πληρώνουμε εγώ κι εσύ. Έτσι θα το πάμε τώρα;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Ημουν παρών σε έλεγχο εισιτηρίων σε τρολεϋ οπου ένας μουσάτος κρατώντας ενα μπλοκ πυ κόβουν τα πρόστιμα προσπαθούσε να αποσπάσει 50 ευρώ από μια τουρίστρια που δεν είχε εισιτήριο. Ολος ο κόσμος μεσα στο τρόλευ του επιτέθηκε και μαζι και εγω φυσικά. Τελικά όταν κατέβηκε η τουρίστρια στην πλατεία αμερικής όρμηξε και αυτός απο πισω της και εγω βλέποντας αυτη την κατάσταση κατέβηκα και του ζήτησα το λόγο. Εις απάντηση μου λέει πάμε στην αστυνομία. Ναι του λέω πάμε και κάνοντας 20 βήματα κρύβεται πίσω από μια κολώνα πολυκατοικίας και αρχ´ίζει να μουλέει δικαιολογίες ότι θελει ναι έίναι δικαιος και αλλες κουταμαρες μονο κια μονο για να αποφυγει να παμε στην αστυνομία. Τι εγινε του λεω το μετανοιωσες.; Ηταν καθαρα ενας απατεωνας που μαζευε προστιμα με ενα μπλοκ που ειχε απο την ΗΣΑΠ  σουφρωσει και τα λεφτα τα εβαζαε στην τσεπη.
Να σας πω επισης οτι οι ελεγκτες των τρολευ οσα προστιμα κοβουν μεσα εν κινησει και πληρωνονται επιτοπου κρατανε τα μισα χρηματα δικα τους...

καλα τιποτα δεν εχεις να μας παραθυμιασεις ????? δηλαδη και οι σεκιουριταδες εν στολη που εκαναν ελεγχο δυο - δυο στο ΜΕΤΡΟ τσεπωναν τα μισα προστιμα σε ρευστο επι τοπου .
ξερεις τι λεει συνηθως ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ γι αυτα που γραφεις ????

"ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ....."

Συνημμένα

• 485566_461808347245472_1929856239_n.jpg
    485566_461808347245472_1929856239_n.jpg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 10

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Προφανώς και είναι λυπηρό  γεγονός ο θάνατος ενός νέου παιδιού, αυτό δεν το συζητάμε.

Όμως η παραβατική συμπεριφορά  και η κακή νοοτροπία δεν αντιμετωπίζεται στην πράξη πάντα με ευγένεια.   Όταν κάποιος δεν έχει ακυρώσει εισιτήριο, κατά τον έλεγχο ή θα κοιτάξει να διαφύγει ή θα γίνει επιθετικός προς τους ελεγκτές, σπάνια θα αποδεχτεί το πρόστιμο ο επιβάτης.

Ο ελεγκτής οφείλει να είναι τυπικός στα καθήκοντά του, αλλά ο λαθρεπιβάτης θα πρέπει να έχει τις κυρώσεις που προβλέπονται.

Καμία ανοχή στους λαθρεπιβάτες και στους τζαπατζήδες.      

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αν δεν αντιμετωπιστει η λαιλαπα του μη κοψιματος εισητηριου θα ακριβυνει παλι ετσι;ειναι μνημονιακη υποχρεωση.Ετσι για να μην ξεχνιομαστε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Κανόνας για τους στόκους που πανε με λεωφορεια να γαμησουν φυλης με ενα δεκαρικο...

Δεν δίνουμε ποτέ λεφτά σε οποιοδήποτε δέν έχει το καρτελάκι προσκωλημένο στο πουκάμισο/μπλουζα του..

Του ζηταμε να το δουμε..ακομα και 2 να ειναι οι ελεγκτες..εαν δεν το δειχνουν δεν δινουμε δεκαρα...

Οσο για το συμβαν ο εισπρακτορας εκανε την δουλεια του...Δεν ευθυνεται για την αντιδραση κανενος..ασχετα εαν στην ευρωαλβανια πας φυλακη για 10 ευρω ενω αυτοι που χρωστανε χιλιαδες τρωνε μινι αστακουδακια σε νησια...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εγώ μια φορά βρέθηκα σε έλεγχο εισιτηρίων σε λεωφορείο (πραγματικό γεγονός) όπου ένας ελεγκτής ζήτησε ευγενικά το εισιτήριο από δύο 20χρονους Πακιστανούς που του έβγαλαν χαρτιά "πολιτικού πρόσφυγα" που δεν πληρώνουν στα μέσα μεταφοράς με φωτογραφίες από δύο καράφλες 50αρηδες Παλαιστίνιους. Όταν τους κατέβασε κάτω τον έσπρωξαν στη ράμπα του ΟΑΣΑ και έφυγαν τρέχοντας. Το πετρέλαιο του λεωφορείου και το μισθό του οδηγού για να πηγαινοέρχονται αυτοί τσάμπα τα πληρώνουμε εγώ κι εσύ. Έτσι θα το πάμε τώρα;

Αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί έλληνες.

Θεωρούν με μια σοβιετική λογική πως το κρατος προσφέρει τζαπα στους πολίτες υπηρεσίες. Το φοβερό είναι πως ακόμα και τώρα με την κρίση αυτή η νοοτροπία δεν άλλαξε για πολλούς.... :S  

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
και όχι μόνο θα έχει και πουτάνες στο λεωφορείο για να ξαναλφρώνουν τους αγχωμένους πελάτες.

...και αφού  :pipa1: τον επιβάτη, μετά θα του δίνουν και 50 ευρώ....να τα λεμε όλα.... :2funny:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
οταν κανεις λαθρεπιβιβαση περνεις τα ρισκα σου
ο ελεγκτης εκανε την δουλεια του
αν ειναι ετσι να μην πληρωνει κανενας
δεν ειναι ενας ο εξυπνος και οι υπολοιποι μαλακες
αν δεν εχεις δεν πηγαινεις η το κοβεις με τα ποδια
η κανεις οτοστοπ,
κριμα για το παιδι αλλα για την αντιδραση του
φταιει ο ιδιος

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αν ριξεις μια ματια στα σχολια των εγγλεζων απο κατω, θα καταλαβεις και γιατι ειμαστε τριακοσια χρονια πισω σε νοοτροπια.

Ακριβώς ετσι.... ο μαλακας ελληνας θα στηρίξει τη παρανομία πάντα, ο κάθε ευρωπαίος το νόμιμο....

Δεν είναι τυχαιο το καταντημά μας.... :headbang:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Παιδιά, αφού δεν ήμασταν παρόντες , ας μην έχουμε απόλυτη άποψη
Είναι γεγονός, ότι πολλοί επιβάτες έχουν το ακαταλόγιστο. Και δεν πρέπει οι ελεγκτές να το παίζουν εξουσία με αυτούς
Αλλά είναι επίσης γεγονός, ότι μια ολόκληρη γενιά (κυρίως νέοι) γαλουχήθηκαν με την νοοτροπία του "έλα μωρέ", του "όλα επιτρέπονται" και του "έχει ο Θεός". Και όπου "Θεός" = το κράτος όπου πάντα πρέπει να παρεμβαίνει όπως διδάσκουν οι πατέρες του λαϊκισμού στην Ελλάδα  (Αυτιάς, Λαζόπουλος, Παπαδάκης κλπ.)
Τεράστια μαλακία που έκανε το παλικάρι, ο ελεγκτής είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Πού να φανταστεί ότι θα είχαμε απώλεια ζωής . Ελάτε και στη θέση του άλλου

Επισκέπτης
Tα ειπαμε αυτα ρε παιδια.. αν δεν αλλαξει νοτροπια ο ελληνας ειναι καμενο χαρτι, και δεν μας φταιει κανενας για αυτο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αν ριξεις μια ματια στα σχολια των εγγλεζων απο κατω, θα καταλαβεις και γιατι ειμαστε τριακοσια χρονια πισω σε νοοτροπια.
+++++++

σε κατι που συμφωνω μαζι σου  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ασχετα με το γεγονος, εχω να πω κουραγιο στην οικεγενεια του παιδιου,διοτη το να πεθανεις ετσι στα καλα καθουμενα ειναι πραγματικα για γελια, αστειο δεν ειναι? Να ξυπνας να πηγαινεις καπου με μεσο μεταφορας και να πεθαινεις μετα απο εναν ελεγχο στα καλα καθουμενα?  :jerking:

Ηταν τσαμπατζης, δεν ειχε λεφτα, δεν το ξερει κανενας, το παιδι εφυγε και δεν ξαναγυρναει..απλα δεν μπορουμε να κατηγορουμε πλεον εναν νεκρο..

Επεισης μην αντιμετωπιζετε τους ελεγκτες σαν μπαμπουλες, διοτη υπαρχουν και καλα ατομα, υπάρχουν και μουνόπανα, σε καθε τομεα ρε παιδια, και αστυνομικοι μουνοπανα, και καλα παιδια..

Εχει τυχει να με πετυχει ενας χωρις εισητιριο με κατεβασε και με αφησε επειδη του φερθηκα καλα δεν του εκανα καθολου τσαμπουκα,εχει τυχει επεισης να με πιασουν επειδη ειχε ληξει 5-10 λεπτα...και ξεχασα να το χτυπησω, το εχω αναλυσει μια φορα..

Οι κανονες ειναι κανονες,ασχετα με το τι πιστευει ο καθενας, να εγω πχ πιστευω πως τα μεσα μαζικης μεταφορας πρεπει να ειναι ΔΩΡΕΑΝ... αλλα δεν μπορω αλλιως, κοβω το εισητιριο καθε μερα.. οπου και αν παω...

Μπορει να ειναι μαλακια ο τροπος που πεθανε, απλα δεν μπορεις να κατηγορησεις πληρως ενα 18χρονο..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ασχετα με το γεγονος, εχω να πω κουραγιο στην οικεγενεια του παιδιου,διοτη το να πεθανεις ετσι στα καλα καθουμενα ειναι πραγματικα για γελια, αστειο δεν ειναι? Να ξυπνας να πηγαινεις καπου με μεσο μεταφορας και να πεθαινεις μετα απο εναν ελεγχο στα καλα καθουμενα?  :jerking:

Ηταν τσαμπατζης, δεν ειχε λεφτα, δεν το ξερει κανενας, το παιδι εφυγε και δεν ξαναγυρναει..απλα δεν μπορουμε να κατηγορουμε πλεον εναν νεκρο..

Επεισης μην αντιμετωπιζετε τους ελεγκτες σαν μπαμπουλες, διοτη υπαρχουν και καλα ατομα, υπάρχουν και μουνόπανα, σε καθε τομεα ρε παιδια, και αστυνομικοι μουνοπανα, και καλα παιδια..

Εχει τυχει να με πετυχει ενας χωρις εισητιριο με κατεβασε και με αφησε επειδη του φερθηκα καλα δεν του εκανα καθολου τσαμπουκα,εχει τυχει επεισης να με πιασουν επειδη ειχε ληξει 5-10 λεπτα...και ξεχασα να το χτυπησω, το εχω αναλυσει μια φορα..

Οι κανονες ειναι κανονες,ασχετα με το τι πιστευει ο καθενας, να εγω πχ πιστευω πως τα μεσα μαζικης μεταφορας πρεπει να ειναι ΔΩΡΕΑΝ... αλλα δεν μπορω αλλιως, κοβω το εισητιριο καθε μερα.. οπου και αν παω...

Μπορει να ειναι μαλακια ο τροπος που πεθανε, απλα δεν μπορεις να κατηγορησεις πληρως ενα 18χρονο..
αν ηταν νωντοτυπος ο μικρος, θα πηδαγε ο ελεγκτης απο το παραθυρο  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Προφανώς και είναι λυπηρό  γεγονός ο θάνατος ενός νέου παιδιού, αυτό δεν το συζητάμε.

Όμως η παραβατική συμπεριφορά  και η κακή νοοτροπία δεν αντιμετωπίζεται στην πράξη πάντα με ευγένεια.   Όταν κάποιος δεν έχει ακυρώσει εισιτήριο, κατά τον έλεγχο ή θα κοιτάξει να διαφύγει ή θα γίνει επιθετικός προς τους ελεγκτές, σπάνια θα αποδεχτεί το πρόστιμο ο επιβάτης.

Ο ελεγκτής οφείλει να είναι τυπικός στα καθήκοντά του, αλλά ο λαθρεπιβάτης θα πρέπει να έχει τις κυρώσεις που προβλέπονται.

Καμία ανοχή στους λαθρεπιβάτες και στους τζαπατζήδες.      
μικροαστικες μαλακιες απο το τεθλιμμενο "νομοταγη" πολιτη που στηριζει το μνημονιο για να ερθει η "αναπτυξη",απαιτει "κυρωσεις" στη μαριδα ενω ο καρχαριας κολυμπαει ελευθερος και καθε κυριακη φιλαει σταυρουδακια..η ζωη σου ηλιθιε αξιζει 1,4ευρω σημερα στο ελλαδισταν..αυτο ειναι το διδαγμα απο το συμβαν..

ειδικοτερα στο θεμα των ελεγκτων,μπορουν ανετα να καταργηθουν κ η εισοδος να γινεται μονο απο τη μπροστινη πορτα αλα 60'ς..
δουλεια τους ειναι η επιβολη προστιμου σε παραβαση..ουτε να πουλανε τσαμπουκα,ουτε να κανουν καμακι,ουτε να ασκουν λεκτικη βια..οποιος εχει βρεθει σε ελεγχο καταλαβαινει τ λεω..

οποιαδηποτε υπερβαση καθηκοντος μου επιτρεπει να αντιδρασω αναλογα..απλα πραγματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom