μπα ??? δεν ρωτηθήκανε ??? και στις κάλπες τι ακριβώς κάνανε μεμάκο ??? τραβελόπουτσες κοιτούσανε ???
το να προσπαθεις πα επισυναψεις στους αλλους τις δικιες σου σεξουαλικες επιθυμιες ειναι φασισμος...
θελεις να μου δειξεις ενα προγραμμα ενος κομματος (που ψηφισε ο λαος) το οποιο να αναφερεται στις αστικες συγκοινωνιες και να περιγραφει πως θα τοποθετηθει μανατζερ με αμοιβη 10000 το μηνα +μπονους, οτι θα διπλασιαστει η τιμη του εισητηριου και οτι τα προστιμα θα δεκαπλασιαστουν για να αμοιβονται οι "εθελοντες" ελεγκτες? Οχι τιποτε αλλο, αλλα λες οτι αυτο το ψηφισε ο λαος...
εγώ και η οικογένεια μου δεν πρόκειται να μείνουμε άνεργοι διότι πολύ απλά έχουμε διάθεση για δουλειά και ικανότητες .... και να μην έχουμε δουλειά στην Ελλάδα έχουμε κάπου αλλού εκτός Ελλάδας.. διότι πολύ απλά δεν είμαστε τεμπέληδες και δεν μουνοκλαψιαζόμαστε αν χρειαστεί να πάμε να δουλέψουμε αλλού..
σε ότι δε αφορά το σπίτι μου και την περιουσία μου καμμιά εφορία δεν μπορεί να μου την πάρει γιατί πολύ απλά ότι είχε να πάρει το πήρε και με το παραπάνω στην ώρα της... θα πάρει από κάτι τυπάκια που δηλώνανε 6000 ευρώπουλα εισόδημα τον χρόνο και αποκτήσανε μαιζονέ στα ΒΠ...
κλασσικη απαντηση βολεμενου παρτακια μικροαστουλη που δεν εχει κανενα προβλημα να εγκαταλειψει την πατριδα και τους συμπατριωτες του στο ελεος του θεου προκειμενου να συνεχισει το δικο του βολεμα.... οσο ειναι ομως εδω, θεωρει πως πρεπει να εχει και αποψη και δικαιωμα ψηφου για τα τεκταινομενα και να υποστηριζει πολιτικες εξαθλιωσης του κοσμου... ποσο δειλια και ανανδρια κρυβεται πισω απο αυτη σου την προταση...
btw, μιας και σαν σωστος μικροαστουλης κοπτεσαι για τη νομιμοτητα, το δικαιωμα στην εργασια του 19χρονου αλλα και καθε Ελληνα ειναι συνταγματικα κατοχυρωμενο, το οτι υποστηριζεις αυτους που το καταπατουν επειδη εσυ προσωπικα νοιωθεις βολεμενος, νοιωθοντας απεχθεια για εναν νεο ανθρωπο που παραμενει ανεργος στα πιο παραγωγικα χρονια της ζωης του απλα δειχνει ποσο σκατοψυχος εισαι!
την περιουσια σου σαφως και δεν θα την γλυτωσεις ουτε εσυ ουτε κανεις, το οτι φοροδιαφευγεις μεχρι τωρα με επιτυχια δεν θα σε γλυτωσει απο τους ¨αντικειμενικους" υπολογισμους του φορολογητεου εισοδηματος ουτε απο τις αυξησεις των χαρατσιων και των λοιπων φορων που θα κληθεις να πληρωσεις το επομενο διαστημα!