Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ενταξει ρε δεξιος ειναι και αυτος.Μιλαει με κοσμο της ΝΔ οπως και εγω. :grin:
Κάποιες φορές πάντως γράφει πραγματικά σαν πωρωμένο κομματόσκυλο και σκέφτεσαι ότι παίρνει μισθό από την νδ. :headbang:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Κάποιες φορές πάντως γράφει πραγματικά σαν πωρωμένο κομματόσκυλο και σκέφτεσαι ότι παίρνει μισθό από την νδ. :headbang:
η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες λειτουργει σαν τον Κεδικογλου αλλα δεν φταιει.Τα λενε απο τα κεντρικα.Τα ιδια λενε και σε μενα εκτος απο εναν :grin:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Για ανέργους το εισιτήριο έπρεπε να ήταν δωρεάν ή οι ελεγκτές να ήταν διαλλακτικοί. Αλλά στην Ελλάδα ο κάθε Μ......ς που έχει μία μικρή εξουσία αισθάνεστε σαν να έπιασε τον παπά από τα αρχ...α.
Τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα και θα πρέπει να ήμαστε όλοι ποιο προσεχτικοί.

Η Ελλάδα έχει 35% ανεργία. Αρα μου λες οι 35 απ τους 100 να κινούνται τζαμπα και οι υπόλοιποι είμαστε οι μαλάκες που πληρώνουμε.  Το ότι κάποιος δουλεύει και δεν είναι άνεργος δε σημαίνει ότι έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα και ότι πρέπει να πληρώνει και για τους υπολοίπους. Ξέρω άτομα που είναι άνεργοι, ή μάλλον καλύτερα άεργοι-τεμπέληδες και πάνε με τα λεφτά του μπαμπά για καφέ κάθε μέρα. Αυτοί δηλαδή θεωρούνται άνεργοι που θα πρέπει να τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης απ όλους τους υπολοίπους; Για σοβαρευτείτε λιγάκι..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Εξαρταται την υποθεση βεβαια.

να σε βοηθησω τοτε , για φοροδιαφυγή , κατασχεσεις , πτωχευσεις κτλ , ποσο παει το πακετο ??

Και κατι αλλο , τιμολογιο γραφειου η δικο σου ?

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες λειτουργει σαν τον Κεδικογλου αλλα δεν φταιει.Τα λενε απο τα κεντρικα.Τα ιδια λενε και σε μενα εκτος απο εναν :grin:
ρε φίλε είναι πολύ ενοχλητικό να ακούς/βλέπεις τον άλλον να αναπαράγει....αλήθεια...διαβάζεις τι είπε ο Κεδίκογλου και μετά ακούς τα ίδια από τον νδημοκράτη ταξιτζή μέχρι τα βλέπεις γραμμένα από τον alex στο bou.  :idiot: :uglystupid:

E θες να σπάσεις την οθόνη μετά!!!! :headbang:

Η κομματική γραμμή είναι αφόρητα εκνευριστική,ειδικά σε φόρουμ συζητήσεων.....στην τοπική της ΝΔ οκ να την ακολουθήσεις. :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
να σε βοηθησω τοτε , για φοροδιαφυγή , κατασχεσεις , πτωχευσεις κτλ , ποσο παει το πακετο ??

Και κατι αλλο , τιμολογιο γραφειου η δικο σου ?
Με ρωτας τρια πολυ διαφορετικα πραγματα.
Η πτωχευση σημερα εχει πεθανει. Ολοι με το αρθρο 99 πανε.
Η φοροδιαφυγη εξαρταται αν ειναι σε βαθμο κακουργηματος ή πλημμεληματος.
Οι κατασχεσεις τι εννοεις? Αν τις κανω εγω ή αν μου τις κανουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom