alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ε πειτε μου να μαθω κι εγω.μεσες ακρες ξερουμε.Ο Αλεξ επιμενει
Μην πειτε για μειωσεις μισθων και συνταξεων μονο γιατι δεν παιζει.
Ε πειτε μου να μαθω κι εγω.μεσες ακρες ξερουμε.Ο Αλεξ επιμενει
ολοι τον θελουμε
Οχι βεβαια, αλλά ξερω πολλους.Μα που δουλευει δικηγορος ο πουστης στην ΝΔ ?
ολοι τον θελουμε
και θα τον φερουμε
τον βασιλια
τον βασιλια
μονο αυτος θα κυβερνα
οκΕ πειτε μου να μαθω κι εγω.
Μην πειτε για μειωσεις μισθων και συνταξεων μονο γιατι δεν παιζει.
ενταξει ρε δεξιος ειναι και αυτος.Μιλαει με κοσμο της ΝΔ οπως και εγω.Μα που δουλευει δικηγορος ο πουστης στην ΝΔ ?
Και με τρεις υπουργους στον ενικο.ενταξει ρε δεξιος ειναι και αυτος.Μιλαει με κοσμο της ΝΔ οπως και εγω.
Οχι βεβαια, αλλά ξερω πολλους.
Και με τρεις υπουργους στον ενικο.
Κάποιες φορές πάντως γράφει πραγματικά σαν πωρωμένο κομματόσκυλο και σκέφτεσαι ότι παίρνει μισθό από την νδ.ενταξει ρε δεξιος ειναι και αυτος.Μιλαει με κοσμο της ΝΔ οπως και εγω.
Εξαρταται την υποθεση βεβαια.Ποσο χρεωνεις ρε Αλεξ ? ετσι για να εχω ενα μετρο συγκρισης με τον δικο μου δικηγορο ...που ειναι και αυτος ΝΔ
Νυν.τεως η νυν ?
τυπε αναλαμβανεις και εμπορους ναρκωτικων?Εξαρταται την υποθεση βεβαια.
η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες λειτουργει σαν τον Κεδικογλου αλλα δεν φταιει.Τα λενε απο τα κεντρικα.Τα ιδια λενε και σε μενα εκτος απο ενανΚάποιες φορές πάντως γράφει πραγματικά σαν πωρωμένο κομματόσκυλο και σκέφτεσαι ότι παίρνει μισθό από την νδ.
Για ανέργους το εισιτήριο έπρεπε να ήταν δωρεάν ή οι ελεγκτές να ήταν διαλλακτικοί. Αλλά στην Ελλάδα ο κάθε Μ......ς που έχει μία μικρή εξουσία αισθάνεστε σαν να έπιασε τον παπά από τα αρχ...α.
Τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα και θα πρέπει να ήμαστε όλοι ποιο προσεχτικοί.
Οχι, δεν τους γουσταρω. Με χαλανε.τυπε αναλαμβανεις και εμπορους ναρκωτικων?
γιατι ο πλευρης δεν τους αναλαμβανει
Εξαρταται την υποθεση βεβαια.
όπως μιλάει και ο Βενιζέλος;;;;Και με τρεις υπουργους [size=20pt]στον ενικο[/size].
ρε φίλε είναι πολύ ενοχλητικό να ακούς/βλέπεις τον άλλον να αναπαράγει....αλήθεια...διαβάζεις τι είπε ο Κεδίκογλου και μετά ακούς τα ίδια από τον νδημοκράτη ταξιτζή μέχρι τα βλέπεις γραμμένα από τον alex στο bou.η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες λειτουργει σαν τον Κεδικογλου αλλα δεν φταιει.Τα λενε απο τα κεντρικα.Τα ιδια λενε και σε μενα εκτος απο εναν
Με ρωτας τρια πολυ διαφορετικα πραγματα.να σε βοηθησω τοτε , για φοροδιαφυγή , κατασχεσεις , πτωχευσεις κτλ , ποσο παει το πακετο ??
Και κατι αλλο , τιμολογιο γραφειου η δικο σου ?