κανω προσπαθεια να πιστεψω οτι μου λενε.Αυτοι θα χασουν στο τελοςρε φίλε είναι πολύ ενοχλητικό να ακούς/βλέπεις τον άλλον να αναπαράγει....αλήθεια...διαβάζεις τι είπε ο Κεδίκογλου και μετά ακούς τα ίδια από τον νδημοκράτη ταξιτζή μέχρι τα βλέπεις γραμμένα από τον alex στο bou.
E θες να σπάσεις την οθόνη μετά!!!!
Η κομματική γραμμή είναι αφόρητα εκνευριστική,ειδικά σε φόρουμ συζητήσεων.....στην τοπική της ΝΔ οκ να την ακολουθήσεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ισα ισα, πηρα γυναικα στο υψος που δεν εχεις καταταξει πουθενα.Αλέξανδρε πόσο ύψος έχει η σύζυγος ?
Πήρες ΓΥΝΑΙΚΆΡΑ (πάνω από 1,75m) ?
γυναίκα απλή (1,65m-1,70m) ?
γυναικάκι (κάτω από 1,60m) ?
1,73 δηλαδη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν την λενε και ευη μαθαμε ποιος εισαι τυπεΙσα ισα, πηρα γυναικα στο υψος που δεν εχεις καταταξει πουθενα.
1,73 δηλαδη.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
Με ρωτας τρια πολυ διαφορετικα πραγματα.
Η πτωχευση σημερα εχει πεθανει. Ολοι με το αρθρο 99 πανε.
Η φοροδιαφυγη εξαρταται αν ειναι σε βαθμο κακουργηματος ή πλημμεληματος.
Οι κατασχεσεις τι εννοεις? Αν τις κανω εγω ή αν μου τις κανουν?
1. για 99 μιλαω
2. κακουργημα
3. να στις κανουν ( εννοω στον πελατη σου )
πες για το 2 αν θελεις
Και αν ειναι fix το ποσο ή αλλιως ... και τι τιμολογιο , δικο σου ή γραφειου
Επισκέπτης
....ο σφαελος και οι μπραβοι του...ο σφαελος με χτυπησε...αν την λενε και ευη μαθαμε ποιος εισαι τυπε
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ πίστεψε ό,τι στον πούτσο θες....εμένα μην μου σερβίρεις ό,τι λέει ο Κεδίκογλου ή ο Στρατούλης ή δεν ξέρω και γω ποιος άλλος....το έχω διαβάσει ρε φίλε ή το έχω ακούσει και αν θέλω να το πιστέψω θα το κάνω μόνος μου,δεν θέλω να μου τα πρήζεις.κανω προσπαθεια να πιστεψω οτι μου λενε.Αυτοι θα χασουν στο τελος
Αλήθεια είναι πολύ εκνευριστική η κομματική γραμμή.....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ευη παρε τηλεφωνο το 100....ο σφαελος και οι μπραβοι του...ο σφαελος με χτυπησε...
τι νουμερο εχει αλεξη μου
αυτο κανω και εγω ρε.Ψαχνομαι καργαΕσύ πίστεψε ό,τι στον πούτσο θες....εμένα μην μου σερβίρεις ό,τι λέει ο Κεδίκογλου ή ο Στρατούλης ή δεν ξέρω και γω ποιος άλλος....το έχω διαβάσει ρε φίλε ή το έχω ακούσει και αν θέλω θα το πιστέψω θα το κάνω μόνος μου,δεν θέλω να μου τα πρήζεις.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ε οχι και φιξ ρε φιλε.1. για 99 μιλαω
2. κακουργημα
3. να στις κανουν ( εννοω στον πελατη σου )
πες για το 2 αν θελεις
Και αν ειναι fix το ποσο ή αλλιως ... και τι τιμολογιο , δικο σου ή γραφειου
Εξαρταται τι χρωσταει ο αλλος. Και συνεπως τι ποινη φοβαται οτι θα φαει.
Εκει ανεβαινει η τιμη.
Ενα δυαρακι να μην παρω αν τα λεφτα ειναι πανω απο 150.000 (αφου ειναι κακουργημα?)
Τι εννοεις τιμολογιο δικο μου ή του γραφειου? δικο μου ειναι το γραφειο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
Εσύ πίστεψε ό,τι στον πούτσο θες....εμένα μην μου σερβίρεις ό,τι λέει ο Κεδίκογλου ή ο Στρατούλης ή δεν ξέρω και γω ποιος άλλος....το έχω διαβάσει ρε φίλε ή το έχω ακούσει και αν θέλω να το πιστέψω θα το κάνω μόνος μου,δεν θέλω να μου τα πρήζεις.
Γιατι ρε μουνι εβαλες τον Βενιζελο και μου γαμησες το βραδυ ??? δεν τον μπορω το πουστη , θελω να τον κανω κομματακια ...η φωνη του μου τρυπαει τα αυτια , το υφος του ειναι για σφαλιαρες
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μην το παίρνεις προσωπικά,τα λέω στην νύφη για να τα ακούσει η πεθερά.αυτο κανω και εγω ρε.Ψαχνομαι καργα
το καταλάβαΜην το παίρνεις προσωπικά,τα λέω στην νύφη για να τα ακούσει η πεθερά.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω ειμαι η πεθερα?Μην το παίρνεις προσωπικά,τα λέω στην νύφη για να τα ακούσει η πεθερά.
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί σαν εσένα και προσπαθώ να σηκώσω κάποιον από τον καναπέ του μπας και το κάνει πράξη γιατί εγώ είμαι μισορεξιά και ο Βενιζέλος μ'έχει.....Γιατι ρε μουνι εβαλες τον Βενιζελο και μου γαμησες το βραδυ ??? δεν τον μπορω το πουστη , θελω να τον κανω κομματακια ...η φωνη του μου τρυπαει τα αυτια , το υφος του ειναι για σφαλιαρες
Επισκέπτης
....ευη παρε τηλεφωνο το 100
τι νουμερο εχει αλεξη μου
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εσύ από τα δεξιά,ο συνάδελφος σου στην συμπρωτεύουσα από τα αριστερά και από πασόκ ξέρεις ποιοι είναι οι γνωστοί σεσημασμένοι ηλίθιοι.Εγω ειμαι η πεθερα?
Απ'όλους αυτούς εσύ είσαι η καλύτερη περίπτωση βέβαια και ακολουθείς λιγότερο την γραμμή....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
Ε οχι και φιξ ρε φιλε.
Εξαρταται τι χρωσταει ο αλλος. Και συνεπως τι ποινη φοβαται οτι θα φαει.
Εκει ανεβαινει η τιμη.
Ενα δυαρακι να μην παρω αν τα λεφτα ειναι πανω απο 150.000 (αφου ειναι κακουργημα?)
Τι εννοεις τιμολογιο δικο μου ή του γραφειου? δικο μου ειναι το γραφειο.
Οχι και φιξ αλλα με εχεις γαμησει δεν μου λες πως τιμολογεις , αλλη χρεωνουν ωρα , αλλοι υποθεση , αλλοι οτι τους καυλωσει , γι αυτο σε ρωταω να καταλαβω.
Το ταβανι στο διχιλιαρο ποιο ειναι ? δηλαδη στο εκατομμύριο χρεους εσυ τι παιρνεις ? και τι εξασφαλισεις μπορεις να δωσεις ?
Για το τιμολογιο σε ρωταω γιατι καποιοι ανηκουν και σε γραφεια , και συνηθως οταν κοβουν γραφειου τιμολογιο εχει και κατι παραπανω που περνει το γραφειο ..
Και κατι τελευταιο ασφαλεια σαν γραφειο εχεις ? και μεχρι τι ποσο ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πλακα πλακα αυτη εμφανισιακα φερνει λιγο στη γυναικα μου
Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θες να'σαι δεξιός,αριστερός,αναρχικός,δικαίωμα σου,ακόμα και πασόκος αν δεν ντρέπεσαι....μην μου σερβίρεις όμως στημένες απαντήσεις της γραμμής του κόμματος σου,φαίνεται....κάνει μπαμ...
Μίλα μου για τον φιλελευθερισμό αν θες καλύτερα και πάμε σε πολιτική φιλοσοφία και ανάλυση.
Μίλα μου για τον φιλελευθερισμό αν θες καλύτερα και πάμε σε πολιτική φιλοσοφία και ανάλυση.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο σφαελος με σφαλιαρισε και ο τσιαμτσικας μου στραπατσαρισε την μουρη