Νέα

19χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε τρόλεϊ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
όχι με σχολικές τσάντες στην πλάτη...
δλδ πόσο αφελής μπορεί να είσαι όταν βλέπεις τον εχθρό στα 18χρονα και στα 16χρονα και όχι στα γραβατομενα λαμόγια της seamens πχ...
τι να πω...
οι γραβατομένοι πληρώνουν....τελοσπάντων η λύση είναι μία: Σύριζα/Εκμ να τα κάνει όλα πουτάνα και μετά να έρθει η Χρυσή Αυγή να στρώσουμε χαρακτήρα....μετά σε 20-30 χρονάκια ξανά πάμε σε δημοκρατία αν το αξίζουμε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Λάθος κάνεις,τότε είναι που θα υπήρχε χώρα....πέρνα μια σοβαρή χούντα κόκκινη ή στρατιωτικού τύπου και μετά αν δεν εκτιμήσεις την δημοκρατία είσαι μαλάκας.

Αλλά εδώ είχαμε τον Παττάκο που υπήρξε άγιος απέναντι στα κομμούνια και τα έστελνε διακοπές στα νησία με όλα τα έξοδα πληρωμένα.... :idiot: :uglystupid:

Αυτο ηθελα να πω μαν , αν γινοντουσαν σωστα τα πραγματα απο την χουντα θα ειχαμε σωθει τωρα ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
οι γραβατομένοι πληρώνουν....τελοσπάντων η λύση είναι μία: Σύριζα/Εκμ να τα κάνει όλα πουτάνα και μετά να έρθει η Χρυσή Αυγή να στρώσουμε χαρακτήρα....μετά σε 20-30 χρονάκια ξανά πάμε σε δημοκρατία αν το αξίζουμε.

Γιατι ρε τυπε να περασουμε και απο Συριζα ??? θες να γαμηθουν ολα εντελως ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
όχι με σχολικές τσάντες στην πλάτη...
δλδ πόσο αφελής μπορεί να είσαι όταν βλέπεις τον εχθρό στα 18χρονα και στα 16χρονα και όχι στα γραβατομενα λαμόγια της seamens πχ...
τι να πω...
Χτυπησαν τα ΜΑΤ 16χρονα κοριτσακια με τσαντες.
Σορυ φιλε, δεν σε πιστευω.
Κι εγω εχω βρεθει στα 18 μου αναμεσα σε χαμο με ΜΑΤ στο γηπεδο και δεν με αγγιξε κανενας, επειδη πολυ απλα δεν εκανα τιποτα.
Ασε τα αυτα τωρα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Χτυπησαν τα ΜΑΤ 16χρονα κοριτσακια με τσαντες.
Σορυ φιλε, δεν σε πιστευω.
Κι εγω εχω βρεθει στα 18 μου αναμεσα σε χαμο με ΜΑΤ στο γηπεδο και δεν με αγγιξε κανενας, επειδη πολυ απλα δεν εκανα τιποτα.
Ασε τα αυτα τωρα.

οκ  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το κράτος τον σκότωσε τον 19χρoνο !
Σε κάποιο βαθμό βέβαια φταίει κι o Σόιμπλε
αλλά την συγκεκριμένη στυγερή δολοφωνία την διέπραξε το κράτος !

Έτσι σε τελειώνει το Ελληνικό κράτος... δυστυχώς....
Σε βάζει μέσα σε ένα λεωφορείο, σου στέλνει τραμπούκο αδίστακτο αιμοσταγή δολοφωνο ελεγκτή
και με συννενόηση με διεφθαρμένο κακοποιό οδηγό σε δέρνουν του θανατά και ως χαριστική βολή μετά
ανοίγουν τiς πόρτες και σε πετάνε έξω για να σου προκαλέσουν θάνατο που να μοιάζει με ατύχημα και να αθωωθούν(εξ αμέλειας).
Ασε μας ρε Αβραμη.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Το κράτος τον σκότωσε τον 19χρoνο !
Σε κάποιο βαθμό βέβαια φταίει κι o Σόιμπλε
αλλά την συγκεκριμένη στυγερή δολοφωνία την διέπραξε το κράτος !

Έτσι σε τελειώνει το Ελληνικό κράτος... δυστυχώς....
Σε βάζει μέσα σε ένα λεωφορείο, σου στέλνει τραμπούκο αδίστακτο αιμοσταγή δολοφωνο ελεγκτή
και με συννενόηση με διεφθαρμένο κακοποιό οδηγό σε δέρνουν του θανατά και ως χαριστική βολή μετά
ανοίγουν τiς πόρτες και σε πετάνε έξω για να σου προκαλέσουν θάνατο που να μοιάζει με ατύχημα και να αθωωθούν(εξ αμέλειας).
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Ο γονιός πρεπει να επανελθει.
Που κανουν μερικοι παιδια και τα παρατανε στην τυχη τους.
ακομα κραταει η Ελληνικη οικογενεια αλλα εχει διαβρωθει και αυτη σε μεγαλο βαθμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom