Γιατί στην αστική τάξη ο μέσος όρος ζωή ήταν μεγαλύτερος ή μήπως η γυναίκα είχε άλλο ρόλο από το να γεννοβολάει;;;
Και φυσικά.
Η ανάπτυξη της γυναίκας ολοκληρώνεται στα 15 ενώ του αγοριού στα 18, να μη σου πω στα 21
Γιατί στην αστική τάξη ο μέσος όρος ζωή ήταν μεγαλύτερος ή μήπως η γυναίκα είχε άλλο ρόλο από το να γεννοβολάει;;;
Τόσοι λαοί δηλαδή που τα αγόρια τους δεν πάνε σε μπουρδέλα,
δεν έχουν συναίσθημα, σχέσεις κτλ ;;;;
θυμάμαι στα 19 μου,
παρέα με άγγλους και ολλανδούς σε μπιλιαρδάδικο σε νησί.
Λέγαμε τι μαγκιές έχει κάνει ο καθένας.
Όταν οι ελληνάρες τους είπαμε για μπουρδέλα ,
μας κοίταξαν περιφρονητικά.
Ωστόσο περάσαν οι εποχές που μετρούσε μόνο η βιολογική ανάπτυξη,πλέον καθοριστικό ρόλο παίζει η ψυχολογία κ ο συναισθηματικός κόσμος.Και φυσικά.
Η ανάπτυξη της γυναίκας ολοκληρώνεται στα 15 ενώ του αγοριού στα 18, να μη σου πω στα 21
Είναι δεν υπάρχει αμφιβολία...έχω κ γω διάφορους γνωστούς τέτοιους καραγκιόζηδες όπως κ γνωστές που τα έχουν με τέτοιους καραγκιόζηδες.
Ωστόσο φταίνε τε συ κ τα 16χρόνα τα σκασμένα που την έχουν δει να ξεπεράσουν την Τζούλια σε πουτανιά....
Απλά στο εξωτερικό μάλλον(δεν έχω γνώση,ό,τι λέει ο lakis) δεν συνηθίζεται να πάει κανείς μπουρδέλο ''για να γίνει άντρας''.γτ στο εξωτερικο δεν υπαρχει αγοραιο σεξ?
δεν με ενδιαφερει τι θα πουν οι αγγλοι ή οι ολλανδοι ή οποιοι αλλοι , δεν τους θεωρω δεικτη αξιοσυνης , ωστε να ετεροπροσδιοριστω απ'αυτουςΤόσοι λαοί δηλαδή που τα αγόρια τους δεν πάνε σε μπουρδέλα,
δεν έχουν συναίσθημα, σχέσεις κτλ ;;;;
θυμάμαι στα 19 μου,
παρέα με άγγλους και ολλανδούς σε μπιλιαρδάδικο σε νησί.
Λέγαμε τι μαγκιές έχει κάνει ο καθένας.
Όταν οι ελληνάρες τους είπαμε για μπουρδέλα ,
μας κοίταξαν περιφρονητικά.
γτ στο εξωτερικο δεν υπαρχει αγοραιο σεξ?
Ωστόσο περάσαν οι εποχές που μετρούσε μόνο η βιολογική ανάπτυξη,πλέον καθοριστικό ρόλο παίζει η ψυχολογία κ ο συναισθηματικός κόσμος.
Άλλα τα βιώματα,άλλος ο ρόλος της γυναίκας,έχουν αλλάξει πολλά....
Πρέπει κ το 16χρόνο να έχει μία εκπαίδευση να διώξει τον μαλάκα(αυτό θα το δώσει η οικογένεια).Είναι σαν να λέμε, ότι δίνω σε έναν 12χρονο
να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο 300 ίππων και κάνει μαλακίες.
Ή του δίνω ένα όπλο και τρώει κόσμο.
Ποιός φταίει;;;
Ο 13χρονος που πάτησε/πυροβόλησε κόσμο
ή ο μαλάκας που του έδωσε το αμάξι/όπλο;;
Τα 16χρονα , όταν πάει ο άλλος 23 χρονών
και τους κοζάρει αμάξι των 120.000€ ξιπαζονται.
Δεν κατηγορώ τα 16χρονα. Το μαλάκα όμως που με τέτοια μέσα,
δεν μπορεί να γαμήσει μια ενήλικη γυναίκα,
θέλω να τον πατάω χάμω.
Εεε έτσι φαίνεται να ορίζει τα πράγματα η επιστήμη της ψυχιατρικής κ ψυχολογίας σήμερα.Ο οποίος συναισθηματικός κόσμος είναι πιο πίσω από τη βιολογική ανάπτυξη θέλεις να πεις;
Εεε έτσι φαίνεται να ορίζει τα πράγματα η επιστήμη της ψυχιατρικής κ ψυχολογίας σήμερα.
ο λογος ειναι οτι οι περισσοτεροι απλα μιμουνται την σεξουαλικη ηθικη του συστηματος στο οποιο εντασσεται
για μενα πρεπει να ξεκινησεις ex nihilo και να συγκροτησεις το αξιακο σου συστημα ,
μονο τοτε κατανοεις ο ιδιος καποια πραγματα , στις αλλες περιπτωσεις ειναι απλα...μιμηση
τους αγγλους ακους και εσυ ρε λακι και τους ολλανδους?
Οι 16χρονες φταίνε;;;;;
ή ο μαλάκας που παίρνει 635 cabrio
και πάει να κάνει καμάκι έξω από ... γυμνάσιο ;;;;;;;;;;;;;
(περιστατικό που το έχω δει).
Κάτι τέτοιους τύπους.
θέλω να τους τσακίσω στο ξύλο. Ειλικρινά.
Αν μου δωθεί ευκαιρία θα το κάνω.
ετσι ειναι...Υπάρχει.
Αλλά περισσότερο για παντρεμένους που θέλουν ποικιλία
και όχι για εφήβους που κάνουν τα πρώτα βήματα.
Νομίζω δηλαδή ...
Το χω διαβάσει.Αυτό το έχεις διαβάσει ή είναι η προσωπική σου εμπειρία;
Το χω διαβάσει.
Νομίζω ακόμα κ ο Ασκητής το έχει υποστηρίξει σε εκπομπή στην tv.
''Δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή πίεση κ καθένας/μία έχει διαφορετική ψυχολογική ωρίμανση που δεν συμβαδιζει με την βιολογική πάντα''(έτσι ακριβώς,αυτολεξεί).
ετσι ειναι...
αγγλια τουλαχιστον. φοιτητες κλπ το βρισκουν αδιανοητο να πληρωσουν για να γαμησουν.
βεβαια εκει το πηδημα ειναι αγαθο που βρισκεται ελευθερο στη φυση και σε αφθονια.
το σιγουρο ομως ειναι οτι στην κουλτουρα του αγγλου εφηβου και φοιτητη δεν υπαρχει το μπουρδελιζειν...
Υπάρχει διαφορά νομίζεις;Συναισθηματική είπα δεν είπα ψυχολογική.