Νέα

1985 - 2011 - 2023 τα ίδια σκατά πάντα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εχω και κόρη. Είπα ότι δεν θα με πείραζε
σε μικρή ηλικία να φασωνεται με συνομίληκους που γουστάρει.
θα με χάλαγε στα 15 της να τη δω με κανέναν 25άρη που κάνει καμάκι σε 635 cabrio
μπροστα σε ... γυμνάσια (όχι λύκεια).
Για να γίνουμε Αγγλία τύπε -όπως λες και εσύ-πρέπει να την αφήσεις να κάνει Cim και Cob και οχι απλά φασώματα που λίγο πολύ γίνοντουσαν στην Ελλάδα και τα οποία φυσικά στο τέλος δε γλυτωναν τους νέους απο τα μπουρδέλα.
Αν την άφηνες να τα κανει αυτά να είσαι σίγουρος οτι δε θα είχες πρόβλημα να της τα ρίχνει και 25άρης να μη σου πω και 35 άρης για να μη σου πω οτι δε θα είχες πρόβλημα να κάνεις και γαμπρό κανά Καζαμπούμπου και θα ήσουν και πολύ προχώ όπως είναι-τουλάχιστον τις 2-3 τελευταίες δεκαετίες-αυτοί οι τρύπιοι στο νησί.
Οι γυναίκες παντού και πάντα κινούνται όπως τους ορίζουν οι άντρες..

Επισκέπτης
για να μη σου πω οτι δε θα είχες πρόβλημα να κάνεις και γαμπρό κανά Καζαμπούμπου και θα ήσουν και πολύ προχώ

Υπερβάλεις.
Δεν είναι κανόνας για γαμπρό αγγλίδας οι καζαμπούμπου.
Το πολύ πολύ κανενας Ρασίντ ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αμα αρχισουμε να θυμομαστε τα παλια.......δεν τα βλεπω καλα τα μελλουμενα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αμα αρχισουμε να θυμομαστε τα παλια.......δεν τα βλεπω καλα τα μελλουμενα
ο Ελληνας απο τη φυση του ειναι μιζερακος
ανεκαθεν τα ιδια ελεγε , αλλα και τα ιδια θα λεει:

"καθε περσυ και καλυτερα"

ακομα και στον χρυσο αιωνα του Περικλη τα ιδια
τα ιδια και στον β παγκοσμιο
τα ιδια και στην εποχη των "παχιων αγελαδων"
τα ιδια και στην κριση του (09-σημερα)

ειμαστε περιεργα πλασματα  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ο Ελληνας απο τη φυση του ειναι μιζερακος
ανεκαθεν τα ιδια ελεγε , αλλα και τα ιδια θα λεει:

"καθε περσυ και καλυτερα"

ακομα και στον χρυσο αιωνα του Περικλη τα ιδια
τα ιδια και στον β παγκοσμιο
τα ιδια και στην εποχη των "παχιων αγελαδων"
τα ιδια και στην κριση του (09-σημερα)

ειμαστε περιεργα πλασματα  ;)
Δεν διαφωνω......κι εγω αυτοχθων ιθαγενηs ειμαι.....απλα στιs αλλεs περιοδουs που θυμαμαι
και εννοω μετα την Αλωσιν  :grin: :grin: :grin:  ειχαμε σε κατι να ελπιζουμε ....Μακροπροθεσμα εννοω
Τωρα με το.....Μεσοπροθεσμο , οχι αγελαδα .....αλλα ουτε καν πιτσουνι δεν βλεπω να τρωμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οι γκομενες πηδιουνται, ανελεητα θα ελεγα, ακομη και σε μικρες ηλικιες. Απλως οσο ειναι μικρες, ακομη και τις σαυρες, τις ξεσκιζουν ωραιοι γκομενοι και οχι ο καθε μαλακοτριφτης. Δυστυχως πολλοι δεν μπορουν να γαμισουν ευκολα.
Αυτο ειναι η αληθεια,οποιος ειναι μαγκας γαμει,οποιος δεν ειναι,κλαιγεται στο μπουρδελα.κομ για τις ελλεηνιδες και εξυμνει τα μπουρδελα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο ειναι η αληθεια,οποιος ειναι μαγκας γαμει,οποιος δεν ειναι,κλαιγεται στο μπουρδελα.κομ για τις ελλεηνιδες και εξυμνει τα μπουρδελα.

παικτη δεν ειμαστε για μηνυσεις τωρα....
δυσκολες εποχες  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γτ ειναι κατάντια?

Πολοι το εχουν και σαν επιλογη..

αστους ρε τυπε να λενε τις μαλακιες τους  :grin:
γαμα εσυ τα ρωσιδια ασυστολα και αστους να λενε τα δικα τους
αμα γεννηθεις παιδακι θα μεινεις παιδακι μια ζωη.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

εχει φεμινηστικες εκδηλώσεις κυριως στο εξωτερικο, πηγαινε σε καμία και φώναζε να κοψουμε τα αρχιδια μας και να βάλουμε ωαρια  :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν διαφωνω......κι εγω αυτοχθων ιθαγενηs ειμαι.....απλα στιs αλλεs περιοδουs που θυμαμαι
και εννοω μετα την Αλωσιν  :grin: :grin: :grin:  ειχαμε σε κατι να ελπιζουμε ....Μακροπροθεσμα εννοω
Τωρα με το.....Μεσοπροθεσμο , οχι αγελαδα .....αλλα ουτε καν πιτσουνι δεν βλεπω να τρωμε

για μενα εισαι "γνησιος Ελληνας" ,το ενδιαφερον ειναι οτι επιβεβαιωσες το post μου καπως εμμεσα  ;)

χαιρετω συνελληνα  :thumbsup:

Επισκέπτης
Ας πω κι εγώ την μαλακιά μου λοιπόν.

1ον μ'αρέσει ο πολύ ώριμος και ωραίος τρόπος σκέψης του ρίγκορμόρτις..
2ον διαφωνώ με την αντίληψη του λάκη για τους μεγαλύτερους που γουστάρουν πιπίνια. Γιατί κατα τη γνώμη μου πάντα ο άντρας σε όλες τις ηλικίες του γουστάρει μικρές, οι μικρές συνήθως σ'αυτή την ηλικιά 16-18 θέλουν να τον φάνε και ψάχνονται συνήθως με μεγαλύτερους γιατί η γυναίκα γουστάρει τον άντρα πιο έμπειρο, πιο καταξιωμένο συνεπώς και πιο μεγάλο. Οπότε αφού θα τον φάει που θα τον φάει.. γιατί να μην είναι το δικό σου το πουλάκι?
3ον οι 15χρονοι για να γαμήσουν πρέπει να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλάνια γιατί οι κοπελίτσες της ηλικίας τους θα γαμηθούν μαζί τους μόνο έτσι, φυσικά αν δεν είναι αλάνια δεν θα γαμήσουν καν κ θα αρκεστούν στο να τον παίζουν με τσόντες μέχρι να ξεπαρθενιαστούν μερικά χρόνια αργότερα είτε με κανονική γκόμενα είτε με καμιά πουνανίτσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
3ον οι 15χρονοι για να γαμήσουν πρέπει να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλάνια γιατί οι κοπελίτσες της ηλικίας τους θα γαμηθούν μαζί τους μόνο έτσι, φυσικά αν δεν είναι αλάνια δεν θα γαμήσουν καν κ θα αρκεστούν στο να τον παίζουν με τσόντες μέχρι να ξεπαρθενιαστούν μερικά χρόνια αργότερα είτε με κανονική γκόμενα είτε με καμιά πουνανίτσα.

Τυπε οι σημερινοι 15χρονοι εχουν απειρες ευκαιριες να  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
αν κρινω με τα δικα μας κριτηρια την δεκαετια του '00  :2funny: :2funny: :2funny:
που και παλι ειχαμε ευκαιριες τοτε , ο σημερινος 15χρονος πρεπει να ειναι οκ
αν φυσικα δεν ειναι μπουφος και δεν του φταιει το μυαλο του.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ας πω κι εγώ την μαλακιά μου λοιπόν.

Όντως τη μαλακία σου είπες.

ΘΥΜΑΜΑΙ τον εαυτό μου σε αυτές τις ηλικίες, και ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι η πρώτη μου εμπειρία ήταν σε μπουρδέλο, σε ηλικία 14 ετών.
Και το θυμάμαι για τον απλό λόγο ότι πήγαινα Β' γυμνασίου όταν πρωτοπήγα σε μπουρδέλο.
Ούτε αλάνι, ούτε τίποτε άλλο από αυτά που λες ήμουν, απλά είχε έρθει η ώρα (από τα 11-12 έρχεται), και στόμα με στόμα, αυτί με αυτί (αρένων ήταν το γυμνάσιο τότε) κανονίστηκε η δουλειά.
Το πρόβλημα (τότε) ήταν τα λεφτά.
Χαρτζηλίκι υπήρχε, αλλά όχι τόσο ώστε να με σε τσούζει (εμένα τουλάχιστον) η καταβολή του παραβόλου.
Οπότε έπρεπε να βρεθεί εναλλακτική λύση (άνευ κόστους) για την ικανοποίηση της ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ σεξουαλικής ορμής της εποχής/ηλικίας.
Οι συνομίληκες γκόμενες (13-14-15) της εποχής ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ καν.
Εξαιρετικά, ΕΝΑΣ από τους 30 της τάξης είχε μια γκόμενα που της τον έβαζε, και αυτός ήταν η εξαίρεση (και το πρότυπο) της τάξης.
Αλλά για τους υπόλοιπους το μπουρδέλο ήταν η μόνη διέξοδος (εκτός απ' την άπειρη μαλακία, βεβαίως).

Και δεν υπήρχαν "πουτανίτσες". Υπήρχαν μπουρδέλα με γυναίκες, Ελληνίδες βέβαια, που καλωσόριζαν ΚΑΙ τους πιτσιρικάδες της ηλικίας μου (εκτός απ' την τακτική τους πελατεία ενηλίκων).

Η εναλλακτική λύση που βρήκα (τότε) εγώ ήταν ότι κατάφερα μια γεροντοκόρη (30-35 ετών, υπηρέτρια σε σπίτι δυο φιλενάδων μου (αδελφές ήταν) που ποτέ δε μου έκατσαν οι ίδιες) να μου κάτσει, της άρεσε (προφανώς) το φρέσκο πράμα, και η δουλειά οργανώθηκε σε βάση 2-3 φορές τη βδομάδα. Τσάμπα βεβαίως. Θυμάμαι ότι μου άνοιγε νύχτα την πίσω πόρτα, με έβαζε στο δωμάτιο της (που είχε μια κάποια ανεξαρτησία από το υπόλοιπο σπίτι), την "καβάλαγα" (κυριολεκτικά), και την έκανα. Επειδή είχε γίνει πάρα πολλές φορές, θυμάμαι αρκετές λετομέρειες.

Ποιές τσόντες και παραμύθια, λες λοιπόν φίλε. Όπου τρύπα, τον έβαζες τότε (14-15 ετών). Και δεν έπεφτε και με τίποτα (θυμάμαι επίσης και αυτό).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom