stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Παρά κάνει θα έλεγα κ δεν υπάρχει στάλα αυτοεκτίμιση προκειμένου να γαμήσουν.
καντο ποιο λιανα
Παρά κάνει θα έλεγα κ δεν υπάρχει στάλα αυτοεκτίμιση προκειμένου να γαμήσουν.
Έτσι έχουν τα πράγματα,βλέπεις οι 16χρόνες εντυπωσιάζονται εύκολα από τα προσόντα τυπάδων 20-25...
Οι 20-25ρες από τα προσόντα τυπάδων 25< (δηλαδή γερά φτιαγμένους πλέον στην κοινωνία).
Ναι αυτό νομίζουν όλες(κάτι ως κανόνας είναι γι'αυτές)....Τσάμπα το βασανίζετε η ηλικία της γυναίκας είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη του άντρα
Σωστό σε βρίσκω.
Άλλα άντε πες τα στα βαρεμένα τα 16χρόνα που την έχουν δει όλες με τους μεγαλύτερους....
Να στο κάνω:καντο ποιο λιανα
δν νομιζω οι αντρες φυσιολογικοι ειναι, θελουν να κανουν σεξ και εχουν και ευρυ φασμα γουστου. Οι γυναικες οσο ειναι μικρες νομιζουν οτι θα παντρευτουν τον brad pit. Εξαλου δεν μπορει να ειναι σαβουρες οι αντρες χωρις αντιστοιχα να ειναι και το αντιστοιχο ποσοστο γυναικων...Άρα μάλλον το πρόβλημα βρίσκεται στους άντρες τολμώ να πω....
γιαυτο και η καθε πατσολα προχωραει με ψιλα την μυτη στο δρομοΝα στο κάνω:
Oι περισσότεροι σήμερα προκειμένου να γαμήσουν είναι ικανοί να πάνε με την μεγαλύτερη μπαζόλα κανοντάς την θεά.
Εεε μετά τί περιμενείς να μην έχουν αέρα;;;
Τσάμπα το βασανίζετε η ηλικία της γυναίκας είναι 10 χρόνια μεγαλύτερη του άντρα
Οι 16χρονες φταίνε;;;;;
ή ο μαλάκας που παίρνει 635 cabrio
και πάει να κάνει καμάκι έξω από ... γυμνάσιο ;;;;;;;;;;;;;
(περιστατικό που το έχω δει).
Κάτι τέτοιους τύπους.
θέλω να τους τσακίσω στο ξύλο. Ειλικρινά.
Αν μου δωθεί ευκαιρία θα το κάνω.
Φταίνε κ οι 16χρόνες γιατί έχουν ξεπουτανέψει....όταν ήσουν νεανούδι γινόταν αυτά;;;Οι 16χρονες φταίνε;;;;;
ή ο μαλάκας που παίρνει 635 cabrio
και πάει να κάνει καμάκι έξω από ... γυμνάσιο ;;;;;;;;;;;;;
(περιστατικό που το έχω δει).
Κάτι τέτοιους τύπους.
θέλω να τους τσακίσω στο ξύλο. Ειλικρινά.
Αν μου δωθεί ευκαιρία θα το κάνω.
Ισχύει, αλλά οχι για ανήλικα.
Τον 70άρη που γαμάει την 22χρονη τον πάω!
Η 22χρονη , μπορεί να είναι 48 χρόνια νεότερη από τον 70άρη,
αλλά είναι ενηλικη και γυναίκα !!!!!
Κάτι φλωράδες όμως,
που πάνε στα 20++ και την πέφτουν σε κοριτσάκια<17
θέλω να τους κάνω σάκους του μπόξ.
Τί ευρύ φάσμα γουστού που κ Μπρατ Πιτ να'ναι ο άλλος στα 20 του είναι ικανός να γαμήσει την κάθε σαύρα προκειμένου να γαμήσει!!!δν νομιζω οι αντρες φυσιολογικοι ειναι, θελουν να κανουν σεξ και εχουν και ευρυ φασμα γουστου. Οι γυναικες οσο ειναι μικρες νομιζουν οτι θα παντρευτουν τον brad pit. Εξαλου δεν μπορει να ειναι σαβουρες οι αντρες χωρις αντιστοιχα να ειναι και το αντιστοιχο ποσοστο γυναικων...
Φταίνε κ οι 16χρόνες γιατί έχουν ξεπουτανέψει....όταν ήσουν νεανούδι γινόταν αυτά;;;
Δεν παίζει....άρα είναι αλληλένδετο.
Φταίνε κ οι 16χρόνες γιατί έχουν ξεπουτανέψει....όταν ήσουν νεανούδι γινόταν αυτά;;;
H φύση διαφωνεί. Για αυτό παντρεύοταν από τα 14
Λαθος κανεις. Απο τα 14 παντρευονταν για να κανουν πολλα παιδια επειδη πεθαιναν και αυτα και αυτες...
Είναι δεν υπάρχει αμφιβολία...έχω κ γω διάφορους γνωστούς τέτοιους καραγκιόζηδες όπως κ γνωστές που τα έχουν με τέτοιους καραγκιόζηδες.Γίνονταν του σκοτωμού.
Πήγα σε ιδιωτικό λύκειο
με πολλά πλουσιοκόριτσα
τα αοποία γαμιούνταν αβέρτα από τα 15 , πριν το 1990.
Και τότε έβλεπα κάτι σκατοαδελφάρες άνω των 22
που έρχονταν με 911 , 200sx και άλλα βρωμόγκαζα της εποχής
και πουλούσαν μούρη στις 16χρονες.
Τέτοιους τύπους τους θεωρώ πολύ ξεφτίλες, ασήμαντους και γελοίους.
Γιατί στην αστική τάξη ο μέσος όρος ζωή ήταν μεγαλύτερος ή μήπως η γυναίκα είχε άλλο ρόλο από το να γεννοβολάει;;;Τι λες τύπε; Αυτό ίσχυε σε όλες τις τάξεις
οπως και το οτι ξεκινανε τα αγορια απο τα μπουρδελα , δεν το βρισκω και τοσο καταντημα
ισα ισα το θεωρω κατι σαν εκπαιδευση , θα μαθει σιγα σιγα τι σημαινει "πουτανα" και "μη πουτανα" τι σημαινει "αγοραιος ερωτας" και τι "συναισθηματικος ερωτας" θα συγκροτησει το αξιακο του συστημα
δεν θα μπορεσεις ποτε να εκτιμησεις το ωραιο αν δεν πεσεις στο βρωμικο
και ποτε δεν θα δεις συναισθηματικα μια κοπελα αν δεν σιχαθεις αυτες που ειναι μονο κρεας