jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ασε τα τιντερ ρε και τις φλωριες ας παει σε καμια καυλιαρα ιεροδουλη να το ευχαριστηθει τι του λες τιντερ του ανθρωπου.κατέβασε tinder
ασε τα τιντερ ρε και τις φλωριες ας παει σε καμια καυλιαρα ιεροδουλη να το ευχαριστηθει τι του λες τιντερ του ανθρωπου.κατέβασε tinder
το κυνήγι ειναι ποιο ωραίο, άσε που άμα θέλει milf θα βρει εύκολαασε τα τιντερ ρε και τις φλωριες ας παει σε καμια καυλιαρα ιεροδουλη να το ευχαριστηθει τι του λες τιντερ του ανθρωπου.
Κοντά 40Εσύ πόσο είσαι φίλε και τον λες μικρό καμιά 35 μέσα έπεσα?
Ούτε μεγάλος ούτε μικρός καλά είναι.Κοντά 40
Βλακεία είναι το κινηγι γιατί τρως Χ και σου τη σπάει ενώ στις ιερόδουλες μια χαρά το ευχαριστιεσαι χωρίς χιλοπιτες,βέβαια εδώ έχεις ένα δίκιο άμα θέλει μιλφ θα βρει,οι μιλφ θέλουν μικρούς,οι Μικρες είναι φλωρογκομενες και κρυοκωλες χωρίς προσωπικότητα.το κυνήγι ειναι ποιο ωραίο, άσε που άμα θέλει milf θα βρει εύκολα
Σκεψου ποσα πραγματα μπορει να κανει με μια γκομεα και ποσα με μια πουτανα... μεγαλη διαφορα.ρε φιλε το παιδι ειναι 18 χρονων πολυ μικρο μολις τελειωσε το σχολειο μπορει να μη του ετυχε να βρει ακομα,συγουρα μεχρι τα 30 καποια θα του τυχει αλλα δε υπαρχει λογος να περιμενει μεχρι τοτε ας παει σε καμια ιεροδουλη.
αρχιδια,οι γκομενες ειναι οι περισσοτερες ξενερωτες,εβλεπα μια μερα εναν μαλακα που ηταν με μια οχι ζευγαρι φιλοι και αυτος προσπαθουσε να τη προσεγγισει και αυτη τον εγραφε,ο κλασσικος μουνοδουλος παρακαλεσακιας και η κλασσικη μαλακω ξενερωτη ντιβα,πιτσιρικια στη ηλικια μου γυρω στα 18 εγω ειμαι 22 και αντι ο μαλακας να παει σε κανα μπουρδελο καθεται και παρακαλαει τη κρυομουνα,ενω πας σε ιεροδουλες και περνας σουπερ με μερικες γιατι ειναι εξαιρετικες κοπελες σου φερονται πολυ γλυκα,φλωροι ειναι οι περισσοτεροι στη ηλικια μου παρακαλανε τις κρυοκωλες αντι να πανε σε καμια ιεροδουλη,εγω παω σε ιεροδουλες και τις σεβομαι και τις εκτιμω,αντιθετα οι εξω ειναι για κλαμματα απο τη ξενερωσια που εχουν πανω τους.Σκεψου ποσα πραγματα μπορει να κανει με μια γκομεα και ποσα με μια πουτανα... μεγαλη διαφορα.
τιποτα δε παθατε αδερφε ισα ισα καλα κανατε,οι πουτανες μερικες θα σου φερθουν τοσο ευγενικα και καλα αντιθετα οι γκομενες εξω ειναι το 90 τοις εκατο μεγαλες σαβουρες στο χαρακτηρα η καθεμια με το τροπο της.Δηλαδή εμείς την δεκαετία του 80 που χάσαμε την παρθενιά μας με πουτανα τι πάθαμε...ούτε ίντερνετ τους και φυσικά και γκόμενα να είχες άντε κανά χέρι να έβαζες και γλωσοφφιλα μόνο
Δεν την έχει γαμησει ακόμα την ελλεινιδα για αυτό είναι ξενέρωτη.. Αμ τη γαμησει μια δυο φορές, αρχιπουταναρα θα γίνει η ελλεινιδα, Θ τα κάνει όλα κολο θα πο ει χισια, εινΙ πολύ πουτανες οι ελλεινιδες κατά βάθος.. Στο. Μπουρδελο τι θα κανεις δηλαδή?αρχιδια,οι γκομενες ειναι οι περισσοτερες ξενερωτες,εβλεπα μια μερα εναν μαλακα που ηταν με μια οχι ζευγαρι φιλοι και αυτος προσπαθουσε να τη προσεγγισει και αυτη τον εγραφε,ο κλασσικος μουνοδουλος παρακαλεσακιας και η κλασσικη μαλακω ξενερωτη ντιβα,πιτσιρικια στη ηλικια μου γυρω στα 18 εγω ειμαι 22 και αντι ο μαλακας να παει σε κανα μπουρδελο καθεται και παρακαλαει τη κρυομουνα,ενω πας σε ιεροδουλες και περνας σουπερ με μερικες γιατι ειναι εξαιρετικες κοπελες σου φερονται πολυ γλυκα,φλωροι ειναι οι περισσοτεροι στη ηλικια μου παρακαλανε τις κρυοκωλες αντι να πανε σε καμια ιεροδουλη,εγω παω σε ιεροδουλες και τις σεβομαι και τις εκτιμω,αντιθετα οι εξω ειναι για κλαμματα απο τη ξενερωσια που εχουν πανω τους.
μαλακιες λες οι ελληνιδες εχουν ταμπου δεν ειναι πουτανες,μερικες μονο ειναι πουτανες,επισης εσυ μπορει να μη πηγαινεις στα μπουρδελα και να μη ξερεις τι υπηρεσιες προσφερουν μερικες αλλα εγω που παω σου λεω εχει μερικες ιεροδουλες με τελειες υπηρεσιες και συμπεριφορα,ενω οι εξω γκομενες ενα 10 τοις εκατο ξερει να συμπεριφερεται.Δεν την έχει γαμησει ακόμα την ελλεινιδα για αυτό είναι ξενέρωτη.. Αμ τη γαμησει μια δυο φορές, αρχιπουταναρα θα γίνει η ελλεινιδα, Θ τα κάνει όλα κολο θα πο ει χισια, εινΙ πολύ πουτανες οι ελλεινιδες κατά βάθος.. Στο. Μπουρδελο τι θα κανεις δηλαδή?
Όταν έχει σχέση η άλλη τα κάνει όλα.. Δε σου λέω για τις γριές αλλά οι 25 άρες και 20αρες τα κάνουνε όλα με το γκομενο τους..μαλακιες λες οι ελληνιδες εχουν ταμπου δεν ειναι πουτανες,μερικες μονο ειναι πουτανες,επισης εσυ μπορει να μη πηγαινεις στα μπουρδελα και να μη ξερεις τι υπηρεσιες προσφερουν μερικες αλλα εγω που παω σου λεω εχει μερικες ιεροδουλες με τελειες υπηρεσιες και συμπεριφορα,ενω οι εξω γκομενες ενα 10 τοις εκατο ξερει να συμπεριφερεται.
γιατι εχεις κανει σχεση με τις ελληνιδες και ξερεις ρε?σου λεω εγω που ειχα φιλους με τον εναν δε καναν σεξ γιατι δεν ηθελε μόνο στοματικό,με τον αλλον μονο μαλακια τιποτα αλλο και με τον αλλον μονο φασωμα,οταν δε ξερεις μη μιλας,που ζεις?έχω ακούσει από φίλους μου ή γνωστούς μου Ελληνίδες που έχουν μείνει στο φασωμα με τη σχέση τους ή στη μαλάκια ή στο στοματικό και όχι σεξ,οι Ελληνίδες έχουν ταμπού και αργούν να κάνουν σεξ,θα κάνουν δλδ μετά από 1,2 χρόνια της σχέσης,τίποτα δε ξέρεις.Όταν έχει σχέση η άλλη τα κάνει όλα.. Δε σου λέω για τις γριές αλλά οι 25 άρες και 20αρες τα κάνουνε όλα με το γκομενο τους..
Ευτυχως οι δικες μου εμπειριες ηταν καλες, τις επελεγα βεβαια καυλιαρες τις γυναικεςαρχιδια,οι γκομενες ειναι οι περισσοτερες ξενερωτες,εβλεπα μια μερα εναν μαλακα που ηταν με μια οχι ζευγαρι φιλοι και αυτος προσπαθουσε να τη προσεγγισει και αυτη τον εγραφε,ο κλασσικος μουνοδουλος παρακαλεσακιας και η κλασσικη μαλακω ξενερωτη ντιβα,πιτσιρικια στη ηλικια μου γυρω στα 18 εγω ειμαι 22 και αντι ο μαλακας να παει σε κανα μπουρδελο καθεται και παρακαλαει τη κρυομουνα,ενω πας σε ιεροδουλες και περνας σουπερ με μερικες γιατι ειναι εξαιρετικες κοπελες σου φερονται πολυ γλυκα,φλωροι ειναι οι περισσοτεροι στη ηλικια μου παρακαλανε τις κρυοκωλες αντι να πανε σε καμια ιεροδουλη,εγω παω σε ιεροδουλες και τις σεβομαι και τις εκτιμω,αντιθετα οι εξω ειναι για κλαμματα απο τη ξενερωσια που εχουν πανω τους.