Νέα

18χρονος 1η μου φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigman75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
ασε τα τιντερ ρε και τις φλωριες ας παει σε καμια καυλιαρα ιεροδουλη να το ευχαριστηθει τι του λες τιντερ του ανθρωπου.
το κυνήγι ειναι ποιο ωραίο, άσε που άμα θέλει milf θα βρει εύκολα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
το κυνήγι ειναι ποιο ωραίο, άσε που άμα θέλει milf θα βρει εύκολα
Βλακεία είναι το κινηγι γιατί τρως Χ και σου τη σπάει ενώ στις ιερόδουλες μια χαρά το ευχαριστιεσαι χωρίς χιλοπιτες,βέβαια εδώ έχεις ένα δίκιο άμα θέλει μιλφ θα βρει,οι μιλφ θέλουν μικρούς,οι Μικρες είναι φλωρογκομενες και κρυοκωλες χωρίς προσωπικότητα.

lensman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2022
Like
312
Πόντοι
280
ρε φιλε το παιδι ειναι 18 χρονων πολυ μικρο μολις τελειωσε το σχολειο μπορει να μη του ετυχε να βρει ακομα,συγουρα μεχρι τα 30 καποια θα του τυχει αλλα δε υπαρχει λογος να περιμενει μεχρι τοτε ας παει σε καμια ιεροδουλη.
Σκεψου ποσα πραγματα μπορει να κανει με μια γκομεα και ποσα με μια πουτανα... μεγαλη διαφορα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.479
Πόντοι
11.956
Δηλαδή εμείς την δεκαετία του 80 που χάσαμε την παρθενιά μας με πουτανα τι πάθαμε...ούτε ίντερνετ τους και φυσικά και γκόμενα να είχες άντε κανά χέρι να έβαζες και γλωσοφφιλα μόνο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σκεψου ποσα πραγματα μπορει να κανει με μια γκομεα και ποσα με μια πουτανα... μεγαλη διαφορα.
αρχιδια,οι γκομενες ειναι οι περισσοτερες ξενερωτες,εβλεπα μια μερα εναν μαλακα που ηταν με μια οχι ζευγαρι φιλοι και αυτος προσπαθουσε να τη προσεγγισει και αυτη τον εγραφε,ο κλασσικος μουνοδουλος παρακαλεσακιας και η κλασσικη μαλακω ξενερωτη ντιβα,πιτσιρικια στη ηλικια μου γυρω στα 18 εγω ειμαι 22 και αντι ο μαλακας να παει σε κανα μπουρδελο καθεται και παρακαλαει τη κρυομουνα,ενω πας σε ιεροδουλες και περνας σουπερ με μερικες γιατι ειναι εξαιρετικες κοπελες σου φερονται πολυ γλυκα,φλωροι ειναι οι περισσοτεροι στη ηλικια μου παρακαλανε τις κρυοκωλες αντι να πανε σε καμια ιεροδουλη,εγω παω σε ιεροδουλες και τις σεβομαι και τις εκτιμω,αντιθετα οι εξω ειναι για κλαμματα απο τη ξενερωσια που εχουν πανω τους.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δηλαδή εμείς την δεκαετία του 80 που χάσαμε την παρθενιά μας με πουτανα τι πάθαμε...ούτε ίντερνετ τους και φυσικά και γκόμενα να είχες άντε κανά χέρι να έβαζες και γλωσοφφιλα μόνο
τιποτα δε παθατε αδερφε ισα ισα καλα κανατε,οι πουτανες μερικες θα σου φερθουν τοσο ευγενικα και καλα αντιθετα οι γκομενες εξω ειναι το 90 τοις εκατο μεγαλες σαβουρες στο χαρακτηρα η καθεμια με το τροπο της.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
12
Like
4.011
Πόντοι
746
φιλε σκοραρες ή ακομη το ψαχνεις;

starboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Like
418
Πόντοι
290
Θα προτεινα να παει σε εσκορτ το παιδι και για μια ωρα σε δικο του χωρο. Πολυ καλυτερη εμπειρια και μεγαλυτερη ανεση χρονου.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
αρχιδια,οι γκομενες ειναι οι περισσοτερες ξενερωτες,εβλεπα μια μερα εναν μαλακα που ηταν με μια οχι ζευγαρι φιλοι και αυτος προσπαθουσε να τη προσεγγισει και αυτη τον εγραφε,ο κλασσικος μουνοδουλος παρακαλεσακιας και η κλασσικη μαλακω ξενερωτη ντιβα,πιτσιρικια στη ηλικια μου γυρω στα 18 εγω ειμαι 22 και αντι ο μαλακας να παει σε κανα μπουρδελο καθεται και παρακαλαει τη κρυομουνα,ενω πας σε ιεροδουλες και περνας σουπερ με μερικες γιατι ειναι εξαιρετικες κοπελες σου φερονται πολυ γλυκα,φλωροι ειναι οι περισσοτεροι στη ηλικια μου παρακαλανε τις κρυοκωλες αντι να πανε σε καμια ιεροδουλη,εγω παω σε ιεροδουλες και τις σεβομαι και τις εκτιμω,αντιθετα οι εξω ειναι για κλαμματα απο τη ξενερωσια που εχουν πανω τους.
Δεν την έχει γαμησει ακόμα την ελλεινιδα για αυτό είναι ξενέρωτη.. Αμ τη γαμησει μια δυο φορές, αρχιπουταναρα θα γίνει η ελλεινιδα, Θ τα κάνει όλα κολο θα πο ει χισια, εινΙ πολύ πουτανες οι ελλεινιδες κατά βάθος.. Στο. Μπουρδελο τι θα κανεις δηλαδή?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν την έχει γαμησει ακόμα την ελλεινιδα για αυτό είναι ξενέρωτη.. Αμ τη γαμησει μια δυο φορές, αρχιπουταναρα θα γίνει η ελλεινιδα, Θ τα κάνει όλα κολο θα πο ει χισια, εινΙ πολύ πουτανες οι ελλεινιδες κατά βάθος.. Στο. Μπουρδελο τι θα κανεις δηλαδή?
μαλακιες λες οι ελληνιδες εχουν ταμπου δεν ειναι πουτανες,μερικες μονο ειναι πουτανες,επισης εσυ μπορει να μη πηγαινεις στα μπουρδελα και να μη ξερεις τι υπηρεσιες προσφερουν μερικες αλλα εγω που παω σου λεω εχει μερικες ιεροδουλες με τελειες υπηρεσιες και συμπεριφορα,ενω οι εξω γκομενες ενα 10 τοις εκατο ξερει να συμπεριφερεται.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
μαλακιες λες οι ελληνιδες εχουν ταμπου δεν ειναι πουτανες,μερικες μονο ειναι πουτανες,επισης εσυ μπορει να μη πηγαινεις στα μπουρδελα και να μη ξερεις τι υπηρεσιες προσφερουν μερικες αλλα εγω που παω σου λεω εχει μερικες ιεροδουλες με τελειες υπηρεσιες και συμπεριφορα,ενω οι εξω γκομενες ενα 10 τοις εκατο ξερει να συμπεριφερεται.
Όταν έχει σχέση η άλλη τα κάνει όλα.. Δε σου λέω για τις γριές αλλά οι 25 άρες και 20αρες τα κάνουνε όλα με το γκομενο τους..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Όταν έχει σχέση η άλλη τα κάνει όλα.. Δε σου λέω για τις γριές αλλά οι 25 άρες και 20αρες τα κάνουνε όλα με το γκομενο τους..
γιατι εχεις κανει σχεση με τις ελληνιδες και ξερεις ρε?σου λεω εγω που ειχα φιλους με τον εναν δε καναν σεξ γιατι δεν ηθελε μόνο στοματικό,με τον αλλον μονο μαλακια τιποτα αλλο και με τον αλλον μονο φασωμα,οταν δε ξερεις μη μιλας,που ζεις?έχω ακούσει από φίλους μου ή γνωστούς μου Ελληνίδες που έχουν μείνει στο φασωμα με τη σχέση τους ή στη μαλάκια ή στο στοματικό και όχι σεξ,οι Ελληνίδες έχουν ταμπού και αργούν να κάνουν σεξ,θα κάνουν δλδ μετά από 1,2 χρόνια της σχέσης,τίποτα δε ξέρεις.

Τελευταία τροποποίηση:

skroutz91

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Αν υπάρχει η δυνατότητα ίσως να πάει σε κάνα μπουρδέλο πρώτα, να του φύγει το πολύ άγχος που μπορεί να έχει κ να πάει μετά σε στούντιο να δει τη διαφορά κ να το ευχαριστηθεί λίγο περισσότερο..

lensman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2022
Like
312
Πόντοι
280
Ευτυχως οι δικες μου εμπειριες ηταν καλες, τις επελεγα βεβαια καυλιαρες τις γυναικες

Εγγρ.
17 Μαΐ 2022
Like
3
Πόντοι
0
εχει δικιο παιδια που λεει οτι δε χρειαζεται να περιμενει μεχρι τα 30..και εγω που δεν εχω παει κακως δεν εχω παει.ειδικα οσοι εχουν και καποιο θεμα αυτοπεποιθησης οπως εγω και ειναι μεγαλυτεροι ηλικιακα σαν εμενα που ειμαι 23 και ειμαι παρθενος και να σε κοιταξει καποια δεν εχεις ψυχολογια να πας μαζι της γιατι εισαι απειρος.ισως να ειμαι και ο μεγαλυτερος ηλικιακα παρθενος στο σαιτ.παιδια για πειτε στουντιο για πρωτη φορα η cg?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom