Επισκέπτης
Χρόνια Πολλά ! Και του Χρόνου με Υγεία !
Χρόνια Πολλά ! Και του Χρόνου με Υγεία !
Επίσης!
Και σένα Μαρία σε λένε?
Δηλαδή ρε παιδιά, και με όλα τα θάρρετα κιόλας, οι χριστιανοί (συμπεριλαμβανομένων και των καλύτερων παιδιών, σαν το Δημήτριο π.χ), τι ακριβώς γιορτάζουν το 15αύγουστο;
Την κοίμηση -δηλαδή το θάνατο- της θεοτόκου;
Είναι αιτία γιορτής αυτό;
Σοβαρά ρωτάω.
Όχι ... Παναγιώτη !
Είδατε που καλά κάνουν και καταργούν τα Θρησκευτικά στα σχολεία !
Τόσα χρόνια σχολείο , τίποτα δεν έμαθε !
Κι εγώ σοβαρά απαντάω !
OK Παναγιώτη, για πες μας (σοβαρολογώ - και έχω μεσάνυχτα βεβαίως), τι ακριβώς λέει το Βιβλίο ότι έγινε στις 15 Αυγούστεου σε σχέση με την αειπάρθενο?
Πέθανε, προφανώς.
Αλλά ποιό έτος?
Σε τι ηλικία?
Από τι?
Είδατε που καλά κάνουν και καταργούν τα Θρησκευτικά στα σχολεία !
Κι εγώ σοβαρά απαντάω !
... τώρα νυστάζω !
Α ρε Παναγιώτη (χρόνια πολλά αλήθεια!), πάλι με προκαλείς να τα αρχίσω!
Ρε Φέθρυ, ΤΙ ρωτάς τώρα?
Δε καταλαβαίνεις τι γιορτάζουν?
Πήγαινε στην Τήνο (και στη Σουμελά τελευταία), να δεις τι γιορτάζουν!
Ξέρεις πόσο φτάνει ο τζίρος αυτές τις μέρες?
Ρε Σταύρο, γιατί είσαι εριστικός μαζί μου;
Τόσο εδώ, όσο και στο θρεντ για τα λάπτοπ στην Αμερική.
Κακό είναι που δεν ξέρω (ή δεν θυμάμαι) τι γιορτάζουν;
Εσύ δηλαδή αν δεν θυμάσαι που γράφεται το ντο στο πεντάγραμμο (κάτι που σίγουρα διδάχτηκες), θα σου αρέσει να σου λέω "τράβα στη Βιέννη να μάθεις που γράφεται";
εγω οταν πηγα σχολειο ειχαμε ακομα θρησκευτικα.τελειωσα το 1992.στο γυμνασιο μας εβαζε ο θρησκευτικος με το ζορι να μαθουμε απ'εξω της ονομασιες των βιβλιων της παλαιας και καινης διαθηκης.αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν οταν ειχε γραψει στον πινακα κατι στα Εβρα'ι'κα και μας ειχε πει οτι οποιος θελει να μαθει Εβρα'ι'κα μπορει να παει στη Θεολογικη σχολη.εγω στην θεολογικη σχολη δεν πηγα αλλα πηγα στη Ρωσσια και εμαθα Εβρα'ι'κα!!!!!και μαλιστα τη μια γυναικα μου την παντρευτηκα γιατι ειναι κατα το 1/4 Εβραια και ηθελα τοτε τη δεκαετια του 90 να παω να παρω Ισραηλινο διαβατηριο!!!το δικαιουμε αφου ειμαι συζηγος Εβραιας αλλα πρεπει να παω να μηνω εκει 9 μηνες(μπορει και διακεκομενα).Είδατε που καλά κάνουν και καταργούν τα Θρησκευτικά στα σχολεία !
Κι εγώ σοβαρά απαντάω !
Δεν είμαι εριστικός ρε Φέθρυ, εσύ μάλλον τα παιρνεις στραβά!
ΟΥΤΕ εγώ θυμάμαι τι γιορτάζουν (πέρα από αυτό που λέει η γιορτή, το "κοίμησις" δηλαδή).
Γι' αυτό και ρώτησα το Μήτσο-Παναγιώτη, αλλά επικαλείται νύστα, ο αθεόφοβος!
Η κρίση μου, μου λέει ότι γιοτράζουν για το τζίρο που θα κάνουν, και αυτό σου έγραψα. Ψέμματα είναι?
Στο laptop thread, τι δε σου άρεσε πάλι?
Μήπως έχει καμιά μύγα?
...και ηθελα τοτε τη δεκαετια του 90 να παω να παρω Ισραηλινο διαβατηριο!!!
Ωραίος!
Πάρε το ισραηλινό διαβατήριο, και μετά πήγαινε μ' αυτό μια βόλτα στο Ιράν!
Θα καλοπεράσεις!
Φέθρυ, δεν είπα "έχεις" αλλά "έχει" (το thread).
Πρόσεχε τι διαβάζεις.
ενταξει να σου ευχηθω οτι θελεις.θα πας Τηνο?η μανα μου ειχε παει μια φορα να μου αναψει λαμπαδα!η πλακα ειναι οτι παλια ηταν κομμουνηστρια και ελεγε αυτο που λεν οι κομμουνιστες οτι το θεο τον εχει σκεφτει ο ανθρωπος και προσευχεται οταν εχει δυσκολιες!!!σπιτι δεν ειχαμε ουτε μια εικονα ουτε και καναμε καμια νυστεια.και τωρα εγινε και πιστηEς αύριον τα σπουδαία ... τώρα νυστάζω !
Και κάτι άλλο.
Το θρέντ ανοίχθηκε για ευχές ... όχι για κατήχηση !
αν ειμουνα Λουγκρα αυτο θα εκανα θα με μεχρι θανατου!!!το Ισραηλινο διαβατηριο αν το παρω θα το παρω για το Ισραηλ και την Αμερικη.στο Ιραν παω και με το Ρωσσικο.Ωραίος!
Πάρε το ισραηλινό διαβατήριο, και μετά πήγαινε μ' αυτό μια βόλτα στο Ιράν!
Θα καλοπεράσεις!
Φέθρυ, δεν είπα "έχεις" αλλά "έχει" (το thread).
Πρόσεχε τι διαβάζεις.
Γι' αυτό και ρώτησα το Μήτσο-Παναγιώτη, αλλά επικαλείται νύστα, ο αθεόφοβος!