You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
100 χρόνια Νίκος Καββαδίας !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Novoselac
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
την ιστορια με την ελληνιδα στη γαλλια την ξερετε?
μια φορα ο καββαδιας καψουρευτηκε μια ελληνιδα που δουλευε σε σπιτι στη μασσαλια και με την παρεα του την κλεψανε.
μερικα χρονια μετα τη συναντησε στην αθηνα σε καποια εκδηλωση αλλα αυτη εκανε τον αλεκο,ελεγε ο καββαδιας δε με θυμασαι ,οχι ελεγε αυτη.αφου εγω σε εσωσα ο καββαδιας,δε θυμαμαι αυτη
μια φορα ο καββαδιας καψουρευτηκε μια ελληνιδα που δουλευε σε σπιτι στη μασσαλια και με την παρεα του την κλεψανε.
μερικα χρονια μετα τη συναντησε στην αθηνα σε καποια εκδηλωση αλλα αυτη εκανε τον αλεκο,ελεγε ο καββαδιας δε με θυμασαι ,οχι ελεγε αυτη.αφου εγω σε εσωσα ο καββαδιας,δε θυμαμαι αυτη
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Γενικά ήταν μόνος στη ζωή.
"Αγαπούσε τις γυναίκες" δε καταλαβαίνω ακριβώς τι σημαίνει.
Πως πήγαινε στα μπορδέλα? Δε χρειάζεται να αγαπάς τις γυναίκες για να πάς να γαμάς. Είναι βιολογική ανάγκη.
Τις εκτιμούσε? Δε ξέρω, υπάρχει κάποιο βιογραφικό σημείωμα που να λέει πως εκτιμούσε τις γυναίκες? Κάπου είχα διαβάσει πως προς το τέλος της ζωής του συνδέθηκε με γυναίκα ρομαντικά, δε ξέρω όμως τίποτα παραπάνω.
"Αγαπούσε τις γυναίκες" δε καταλαβαίνω ακριβώς τι σημαίνει.
Πως πήγαινε στα μπορδέλα? Δε χρειάζεται να αγαπάς τις γυναίκες για να πάς να γαμάς. Είναι βιολογική ανάγκη.
Τις εκτιμούσε? Δε ξέρω, υπάρχει κάποιο βιογραφικό σημείωμα που να λέει πως εκτιμούσε τις γυναίκες? Κάπου είχα διαβάσει πως προς το τέλος της ζωής του συνδέθηκε με γυναίκα ρομαντικά, δε ξέρω όμως τίποτα παραπάνω.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Ναι, τα ποίηματά του εκπέμπουν δυστυχία. Το ναυτικό στοιχείο είναι μόνο το background, μιλάει μια βασανισμένη ψυχή, αυτή είναι η γνώμη μου μόνο φυσικά.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Πράγματι, ο καθένας εκφράζεται μέσα από τις εμπειρίες του. Όμως η πνευματική του κατάσταση και η πηγή της δυστυχίας του, τουλάχιστο εμένα, δε μου φαίνεται να πηγάζει από εκεί αλλά από άλλες βαθύτερες πληγές.
Γιαυτό το λόγο με ενοχλούν μερικοί που λένε πως ο Καββαδίας είναι ο ποιητής των ναυτικών. Διεκδικούν κάτι που δεν είναι δικό τους.
Γιαυτό το λόγο με ενοχλούν μερικοί που λένε πως ο Καββαδίας είναι ο ποιητής των ναυτικών. Διεκδικούν κάτι που δεν είναι δικό τους.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Χαχαχαχαχαχαχα, απλά αναφέρει πολλές φορές ιερόδουλες και μπουρδέλα. Πάλι το ίδιο. Background.
Πάντως είναι γαμάτος!!
Πάντως είναι γαμάτος!!
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
μελοποιημενος ειναι καλυτερος παντως.ειδικα αμα βλεπεις το μικρουτσικο οταν τον τραγουδαει και κουναει το κεφαλι σα να εχει ξεβιδωθει εγω φτιαχνομαι
καλος ο νεοπας!!!!!!!!!
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Εγώ προτιμώ να τα διαβάζω. Πάντως μου τη σπάει που κουνάει την κεφάλα του ο άλλος γμτ.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.296
- Πόντοι
- 8.645
καλέ τι νέοπας?
έχουμε πάλι τον ντράμερ?