Νέα

1 νέο PM (τι άλλο θα παίξει σε αυτό το τρελοsite)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kavlotripanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
μήνυμα που έλαβα  :2funny: :2funny: :jerking:

from ********
Φιλε γεια σου. Εχω ένα πελατη, 32 χρονων που θα έρθει Ηράκλειο την άλλη Παρασκευή 4 Ιουλίου και θα φύγει το Σάββατο, την επόμενη μέρα. Το άτομο αυτό είναι κια καθαρό και εχέμυθο και παίρνει και γαμώ τις πίπες. Πληρώνει πενήντα ευρώ για τη πίπα. Να σου κάνω κονέ?

:uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

Φιλε γεια σου. Εχω ένα πελατη, 32 χρονων που θα έρθει Ηράκλειο την άλλη Παρασκευή 4 Ιουλίου και θα φύγει το Σάββατο, την επόμενη μέρα. Το άτομο αυτό είναι κια καθαρό και εχέμυθο και παίρνει και γαμώ τις πίπες. Πληρώνει πενήντα ευρώ για τη πίπα. Να σου κάνω κονέ?

μια χαρα θα βγαλεις και μεροκαματο :rockon: :rockon: :boobies: :boobies: :boobies:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

τελικα το σκεφτηκες τι αποφασισες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Το σαιτ εχει γινει καταφυγιο πουστριασης.
Καποτε υπηρχε το IRC

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κοιτα που αλοι πληρωνουνε να για να τους παρουνε μια πιπα και αλοι πληρωνουνε για να κανουνε πιπες αντι για να τους πληρωνουν! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αν συναντηθει η προσφορα με τη ζητηση ομως θα μειωθει ο κυκλος εργασιων. Pipes works!

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ειδε το καβλοτρυπανος και ειπε μπας και παιζει καμια "γεωτρηση" :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μια χαρα το βρισκω!ξανασκεψου το!!!χα χα χα !δε σου ειπε κακο ο ανθρωπος!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Φιλε γεια σου. Εχω ένα πελατη, 32 χρονων που θα έρθει Ηράκλειο την άλλη Παρασκευή 4 Ιουλίου και θα φύγει το Σάββατο, την επόμενη μέρα. Το άτομο αυτό είναι και καθαρό και εχέμυθο και παίρνει και γαμώ τις πίπες. Πληρώνει πενήντα ευρώ για τη πίπα. Να σου κάνω κονέ?

Κατ' αρχήν ΔΙΑΦΩΝΩ που δημοσίευσες το nickname του μέλους που σου έστειλε το μήνυμα! Σε τελική δεν σε βρίζει... μια απλή πρόταση σου έκανε κι αφού δεν θες... την αγνοείς ή του απαντάς μ' ένα εξίσου ευγενικό μνμ ότι δεν σ' ενδιαφέρει!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
σωστα σου τα λεει ο παραπανω φιλος!!!!εχει απολυτο δικιο!!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
γεια σου ρε baby μεγαλε!!αλλα δεν νομιζω οτι του προτεινε κατι κακο!ειλικρινα!γι αυτο το σχολιασα!!!

OP
OP
K

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Κατ' αρχήν ΔΙΑΦΩΝΩ που δημοσίευσες το nickname του μέλους που σου έστειλε το μήνυμα! Σε τελική δεν σε βρίζει... μια απλή πρόταση σου έκανε κι αφού δεν θες... την αγνοείς ή του απαντάς μ' ένα εξίσου ευγενικό μνμ ότι δεν σ' ενδιαφέρει!

γιατί , λες να ντραπεί το γεροντοπαλίκαρο ??????  :2funny: :2funny:

ή θα τον δεις στο δρόμο και θα πεις "να ρε μάγκες. ο παίρνω πίπες"  :idiot: :2funny: :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ο duracell ειναι απολυτα σωστος!τα λεει καλα το παλλικαρι!!!

YANNIBLOW

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε να σου εξηγήσω λίγο τη λογική μου. Εξω υπάρχουν πολλά φράγκα που κυκλοφορούν και θα χαλαστούν πάνω στη καύλα. Εαν μπορώ να πάρω κ εγώ ένα κομμάτι από αυτά, δε με χαλάει καθόλου. Και αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον να πάρει κ αυτός το κάνω. Τώρα εάν κάποιος δε θέλει δεν τον βάζει κανένας με το ζόρι. Σου έγινε μια πρόταση. Η τη δέχεσαι ή την απορρίπτεις. Αλλοι εδώ έχουν ανταποκριθεί και μπορεί και να είναι και άτομα που μιλάς εδώ. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία.
Εγώ εξυπηρέτηση σε ένα πελάτη μου κάνω και όποιος τον εξυπηρετήσει χαμένος δε θα βγει σίγουρα. Να σαι καλα και να περνας καλά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom