Νέα

Δόξα και τιμή στο Παίχτουρα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι γνώμη σας για το Παίχτουρα (ή αλλιώς το δάσκαλο)

• προσκυνώ και χύνω σε κάθε του λέξη..

Ψήφοι: 36 22,2%
  • Αδιαφορώ και κλάνω

Ψήφοι: 35 21,6%
  • Πιο πολύ για πουλοπαίχτουρας μου κάνει...

Ψήφοι: 56 34,6%
  • Παιχτάκο κατούρα και λίγο αγόρι μου

Ψήφοι: 35 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Ανοίγω αυτό το θρεντάκι προς τιμήν του Δάσκαλου και πανμέγιστου Παίχτουρα που πραγματικά σήμερα έκλεισε στόματα με τις προβλέψεις του :pipa1: :pipa2:. Παίχτουρα κρεμόμαστε απ τα χείλη σου για επόμενες προβλέψεις....... :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ανοίγω αυτό το θρεντάκι προς τιμήν του Δάσκαλου και πανμέγιστου Παίχτουρα που πραγματικά σήμερα έκλεισε στόματα με τις προβλέψεις του :pipa1: :pipa2:. Παίχτουρα κρεμόμαστε απ τα χείλη σου για επόμενες προβλέψεις....... :rockon: :rockon:
Για σενα στο υποσχομαι....μονο θα μου στελνεις π.μ..απο τελη Αυγουστου...που θα αρχισουν τα προκριματικα του Τσαμπιον!!!!!!!!!!....Υ.Γ...Ευχαριστω για την τιμη που μου κανεις και μου ανοιξες θρεντ...δεν θα εχεις ομως ανταποκκριση...γιατι εδω μεσα πιο πολυ αντιπαθειες εχω....παρα συμπαθειες!!!!!!!!!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Για σενα στο υποσχομαι....μονο θα μου στελνεις π.μ..απο τελη Αυγουστου...που θα αρχισουν τα προκριματικα του Τσαμπιον!!!!!!!!!!....Υ.Γ...Ευχαριστω για την τιμη που μου κανεις και μου ανοιξες θρεντ...δεν θα εχεις ομως ανταποκκριση...γιατι εδω μεσα πιο πολυ αντιπαθειες εχω....παρα συμπαθειες!!!!!!!!!!

Υπερβολες...

τιμουμε Παιχτουρα ως μια απο τις πιο εκκεντρικες πλην πνευματωδεις παρουσιες σ αυτο το τιμιο σαϊτ...

Παιχτουρα παιξε μπαλιτσα και μην μασας... που το ξερω οτι δε μασας....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.....οταν το θρεντ αυτο φτασει στην εβδομη(7) σελιδα...τοτε και μονο τοτε...θα σας γραψω το μυστικο της επιτυχιας μου..που εχω τα τελευταια χρονια!!!!!!!!!!!!!.....ωστε να το ακολουθειτε και να μην χανετε τα λεφτα σας......100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ οτι στο τριμηνο οσο μαλακες και να εισαστε...θα βγαζετε σημαντικο κερδος!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας(Ο επονομαζομενος εργολαβος στοιχηματικων παιχτικων κηδειων)!!!!!!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αντε παιδια, αρχιστε να γραφετε  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οφειλω να πω οτι παρολο που θεωρουσα τον παιχτουρα τυπο
δεν πιστευα πολυ στις στοιχηματικες του προβλεψεις
μετα το σημερινο ομως τον παραδεχομαι

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
αρχηγέ πέρα απ τη πλάκα πρέπει να σαι και γαμώ τα άτομα στη real life.. αν θέλεις στείλε μου σε pm το επάγγελμά σου έχω περιέργεια....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.....οταν το θρεντ αυτο φτασει στην εβδομη(7) σελιδα...τοτε και μονο τοτε...θα σας γραψω το μυστικο της επιτυχιας μου..που εχω τα τελευταια χρονια!!!!!!!!!!!!!.....ωστε να το ακολουθειτε και να μην χανετε τα λεφτα σας......100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ οτι στο τριμηνο οσο μαλακες και να εισαστε...θα βγαζετε σημαντικο κερδος!!!!!!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας(Ο επονομαζομενος εργολαβος στοιχηματικων παιχτικων κηδειων)!!!!!!!!
Το μονο σιγουρο ειναι...οτι δεν κανω πλακα....ηδη...ενας γνωστος στην περιοχη μου....το εφαρμοζει......και η τσεπη του βλεπει χρημα!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Στις πεντε το απογευμα θα σας γραψω μονοστηλο...κολωνα...ολα τα παιχνιδια του κουπονιου της ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!!!!!!![/move]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χρειαζομαι φροντηστηριο. :grin:

Απο στοιχημα δηλωνω ασχετος...... :dunno:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χρειαζομαι φροντηστηριο. :grin:

Απο στοιχημα δηλωνω ασχετος...... :dunno:
Δεν υπαρχει φροντιστηριο.....απλα διασκεδαση και ανταλλαγη αποψεων-εκτιμησεων....σε καθε περιπτωση αυριο θα προσπαθησω να κανω την υπερβαση και να κατεβασω με μια τυχη(ενα σημειο)...ολα τα παιχνιδια του στοιχηματος....μπορεις στις πεντε το απογευμα που θα τα γραψω...να τα τιμησεις με τρια ευρουλακια!!!!!!!!!!!.....εφοσον περασουν ολα θα ειναι ωραιο κομποδεμα για την συνεχεια μας στη πουτανοζωη!!!!!!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν υπαρχει φροντιστηριο.....απλα διασκεδαση και ανταλλαγη αποψεων-εκτιμησεων....σε καθε περιπτωση αυριο θα προσπαθησω να κανω την υπερβαση και να κατεβασω με μια τυχη(ενα σημειο)...ολα τα παιχνιδια του στοιχηματος....μπορεις στις πεντε το απογευμα που θα τα γραψω...να τα τιμησεις με τρια ευρουλακια!!!!!!!!!!!.....εφοσον περασουν ολα θα ειναι ωραιο κομποδεμα για την συνεχεια μας στη πουτανοζωη!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε αυριο ραντεβου στις 5........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μολις ειδα οτι το θεμα ειναι στην ενοτητα
"Επιστημη και τεχνολογια"
:2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.298
Πόντοι
22.785
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!

Ό Παίχτουρας ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!!!!!!!!!!

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΗ......................
Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ή  δέν θά είναι τίποτα !!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλημερα στους θαυμαστες μου...αλλα και στους υπολοιπους που νομιζουν οτι με δουλευουν(κοροιδα....θα φορεθουν φετος τα μαξι και θα ειναι της μοδας πολυ)!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom