You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Παλαιοτερα , πριν την μεγαλη οικονομικη κριση πηγαινα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα σε αυτο το ιδρυμα.Ειναι το πρωτο που ειδα με ατομικο λουτρο σε καθε δωματιο και πετσετα και παντοφλες σε σελοφαν.Ειχε την Αννα εκ Πολωνιας ολιγον ξεπετα αλλα εκανε ενα body2body εκπληκτικο ,την ειχα τιμησει αρκετες φορες, επισης μια Ρωσιδα μιλφ που δεν αφηνε ουτε σταγωνα που να μη καταπιει.
Τελευταια διαβαζω στο σαιτ η οτι δεν ανοιγουν σε ολους την πορτα η οτι κοιτανε απο το μπαλκονι η την θυροτηλεοραση και αν δεν εισαι του γουστου τους δεν ανοιγουν.Δεν ξερω παλια η σεριφισσα ηταν ευγενεστατη και ποτε δεν ειχα προβλημα μαζι της.
Τελευταια διαβαζω στο σαιτ η οτι δεν ανοιγουν σε ολους την πορτα η οτι κοιτανε απο το μπαλκονι η την θυροτηλεοραση και αν δεν εισαι του γουστου τους δεν ανοιγουν.Δεν ξερω παλια η σεριφισσα ηταν ευγενεστατη και ποτε δεν ειχα προβλημα μαζι της.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σε πρόσφατη επίσκεψη δεν είχα πρόβλημα. Λες να είμαι του ... γούστου τους...?! Ποιός ξέρει ...! Ίσως δεν το μάθουμε ποτέ.Παλαιοτερα , πριν την μεγαλη οικονομικη κριση πηγαινα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα σε αυτο το ιδρυμα.Ειναι το πρωτο που ειδα με ατομικο λουτρο σε καθε δωματιο και πετσετα και παντοφλες σε σελοφαν.Ειχε την Αννα εκ Πολωνιας ολιγον ξεπετα αλλα εκανε ενα body2body εκπληκτικο ,την ειχα τιμησει αρκετες φορες, επισης μια Ρωσιδα μιλφ που δεν αφηνε ουτε σταγωνα που να μη καταπιει.
Αλλά εμείς συνεχίζουμε! Ο.Κ.?
Καλημερα,Σε πρόσφατη επίσκεψη δεν είχα πρόβλημα. Λες να είμαι του ... γούστου τους...?! Ποιός ξέρει ...! Ίσως δεν το μάθουμε ποτέ.
Αλλά εμείς συνεχίζουμε! Ο.Κ.?
ο λογος που δεν ανιγουν ειναι οτι η Νταλη που εχει το μαγαζι, εχει ανοιξει ακομα ενα στην Αθηνα και εχει βαλει μια χοντρη υπευθυνη .Αυτη φαινετε δεν τους ξερει ολους και γι'αυτο το λογο υποθετω δεν ανοιγουν σε ολους
johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
νατλη που στιν Αθηνα εχει το μαγαζι
johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εχει τιποτα καλο εκει μεσα τωρα?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εμένα, πάντως, μου άφησε "γεύση" ξεπέτας!τελικά αυτό το ίδρυμα είναι ξεπετάδικo;
Παρεμπιπτόντως φίλε iblis, που προστέθηκε ψηφοφορία?
Επισκέπτης
Έχω περάσει μια φορά μεσημέρι και δεν μου άνοιξαν.
Το ίδιο και σε 3 γνωστούς , που έχουν πάει πάνω από μία φορά .....
Το ίδιο και σε 3 γνωστούς , που έχουν πάει πάνω από μία φορά .....
πανω απο τον τιτλο βαλεντινε μου,Εμένα, πάντως, μου άφησε "γεύση" ξεπέτας!
Παρεμπιπτόντως φίλε iblis, που προστέθηκε ψηφοφορία?
εκει που ειναι ολες οι ψηφοφοριες.
Στην κορυφη της σελιδας
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Είδες τι έχουμε πάθει για να τα προλαβαίνουμε όλα? κ.λ.π. ;) Ζαλάδα...!πανω απο τον τιτλο βαλεντινε μου,
εκει που ειναι ολες οι ψηφοφοριες.
Στην κορυφη της σελιδας
Σε ευχαριστώ!
Περασα χθες απο εκει..Ηταν 2 ελευθερες μια αρκετα ψηλη μελαχροινη
δεν θυμαμαι ονομα,και ηταν εκει και η Ελενα(Βικυ)(βυζοπουλα)που ειχα ξαναπαρει
στην μαρνης.( )
Σε αυτο το μαγαζι ειναι με το ονομα Βικυ.Το ιδιο καλη και καλυτερη μπορω να πω με την
προηγουμενη φορα.Ηταν ποιο χαλαρη,ποιο ευθυμη.80 Ε και εδω με το μενου να περιλαμβανει
απολα...
σημερα δεν ηταν εκειΠερασα χθες απο εκει..Ηταν 2 ελευθερες μια αρκετα ψηλη μελαχροινη
δεν θυμαμαι ονομα,και ηταν εκει και η Ελενα(Βικυ)(βυζοπουλα)που ειχα ξαναπαρει
στην μαρνης.( )
Σε αυτο το μαγαζι ειναι με το ονομα Βικυ.Το ιδιο καλη και καλυτερη μπορω να πω με την
προηγουμενη φορα.Ηταν ποιο χαλαρη,ποιο ευθυμη.80 Ε και εδω με το μενου να περιλαμβανει
απολα...
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λιο, πεσ μου και εμενα μια στα γουστα μου που να κανει και καλο αισθησιακο μασσαζ. Λεω να ενδωσω μεσα στην αλλη βδομαδα και να επισκευθω και αυτο το ιδρυμα.spunky αν το διαβασειs, τρεξε στην βικτωρια
για τα γουστα σου φιλε Α... υπαρχουν ,αλλα για μασαζ δεν ξερω καθολου. δεν εχω κανει ποτε μου..Λιο, πεσ μου και εμενα μια στα γουστα μου που να κανει και καλο αισθησιακο μασσαζ. Λεω να ενδωσω μεσα στην αλλη βδομαδα και να επισκευθω και αυτο το ιδρυμα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 385
- Εμφανίσεις
- 88K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 130