Νέα

Η ωραιότερη κοπέλα σε στριπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ανοιγω αυτο το thread για να ανταλλαξουμε αποψεις για το συγκεκριμενο θεμα.Αρχιζω λοιπον εγκαινιαζοντας το thread:1)μαρινα(baby gold) 2)modesta(baby gold) 3)anna(baby gold) 4)katrin(baby gold) 5)larissa(παλια ηταν αφροδιτη τωρα δεν ξερω) 6)luna(παλια γυρω στο 2001-2 ηταν σιροκο μονιμα μετα το γυρισε σε σοουγουμαν και τριγυρνουσε με εναν μαλακα και εκαναν σοου σε πολλα στριπ κυριως της συγγρου) 7)ελενα(παλιο σιροκο εποχη 1996-1997 επι πατριτσιας) 8)τατι(αφροδιτη παλας πριν 4 χρονια περιπου απιστευτο προσωπο και χαμογελο,τωρα ειναι μαμα στην μολδαβια).Αυτα προς το παρον

Επισκέπτης
Πολλες ωραιες κοπελες....Ξεχωριζω την Patricia (real name:Ελενα),απο ΒΑΒΥ Ο στη Νικαια...Μετα ΒΑΒΥ Ο (πρωην sirocco)....Μετα ΒΑΒΥ Ο (πρωην ΒΟDY's)...Tωρα Lido....(και διακοπες....)

kokopoco

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
15
Πόντοι
0
η καλυτερη στο baby o στην πειραιως ποια ειναι?

Επισκέπτης
επισης να αναφερω και εγω με τη σειρα μου την ξενια,που δουλευε στο πρωην BABY O στη συγγρου,εκει που ειμναι τωρα το BABY GOLD μετα δουλευε στο baby o στη νικαια!απλα απιστευτη!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ από αυτές που άφησα φεύγοντας τον Ιανουάριο ψηφίζω Melanie (Lolita) και Angel (Baby Gold). Επίσης την Ζάννα (Sirocco, Princess, Dolls, Princess???) και μια μαύρη από Μάλι που ήταν Ανατολή πέρυσι και μετά εθεάθη Athens Number One. Αλλά στο παρελθόν πολλά τρελά μουνιά που τώρα αγνοούνται...

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Ποιος θυμάται τη Μπέλλα που δούλευε Aphrodite πριν 4 χρόνια? Απίστευτο κουκλί, απίστευτος χορός! Μαζί ήταν και Κατρίν, φοβερό πρόσωπο που την είχα πετύχει αργότερα Baby Gold αλλά τελευταία είχε χαθεί.

Μαρίνα πολύ όμορφη επίσης και Άννα, τι υπέροχο πρόσωπο (πάντα για Gold λέμε), η Modesta δεν ξέρω ποια είναι με ιντργκάρατε τώρα θα πρέπει να πάω να δω!

Στο Rasputin μέχρι πριν μερικούς μήνες δούλευαν μια φοβερή Γαλλιδούλα μιγάδα αδύνατη και πανύψηλη σαν μοντέλο και μία χυμώδης blonde bombshell, εντυπωσιακές και οι 2.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
επίσης καλή ήταν η όλγα στο AFRODITE  ( τώρα δεν ξέρω που δουλεύει) που όταν την έπερνες για χορό σου εδειχνε  με τη μία το γατ(μουν)άκι  της.. καλή φάση  :P :P

Επισκέπτης
Πάιδες νομίζω ότι οι περισσότερες είναι και ωραίες γκόμενες στο baby gold

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
επίσης καλή ήταν η όλγα στο AFRODITE  ( τώρα δεν ξέρω που δουλεύει) που όταν την έπερνες για χορό σου εδειχνε  με τη μία το γατ(μουν)άκι  της.. καλή φάση  :P :P

Αν εννοείς "το κορίτσι με την τσίχλα" μαθαίνω πως βρίσκεται στο ΒΑΒΥ Ο Πειραιώς.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ποιος θυμάται τη Μπέλλα που δούλευε Aphrodite πριν 4 χρόνια? Απίστευτο κουκλί, απίστευτος χορός! Μαζί ήταν και Κατρίν, φοβερό πρόσωπο που την είχα πετύχει αργότερα Baby Gold αλλά τελευταία είχε χαθεί.

Μαρίνα πολύ όμορφη επίσης και Άννα, τι υπέροχο πρόσωπο (πάντα για Gold λέμε), η Modesta δεν ξέρω ποια είναι με ιντργκάρατε τώρα θα πρέπει να πάω να δω!

Στο Rasputin μέχρι πριν μερικούς μήνες δούλευαν μια φοβερή Γαλλιδούλα μιγάδα αδύνατη και πανύψηλη σαν μοντέλο και μία χυμώδης blonde bombshell, εντυπωσιακές και οι 2.

Η Μπελα δούλευε στο Ρασπουτιν το χειμώνα. Πολύ πιο άνετη από Afrodite, το κωλοδάχτυλο έμπαινε αέρα.
Είχα μια αξέχαστη βραδιά μαζί με αυτήν, τη Νικίτα (φάτσα πορνοσταρ) και ένα φίλο.

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Λαρίσσα στο Αφροδίτη, μια ξανθιά με κορμάρα/ποδάρες ε? The body! Και πρόσωπο αγγελικό...

Azaas thanx for the tip, θα κάνω κάνα δυο βόλτες τώρα και προς φθινόπωρο μήπως πετύχω την Bella και γίνει το συγκινητικό, δακρύβρεχτο reunion!  :grin:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η Μπελα δούλευε στο Ρασπουτιν το χειμώνα. Πολύ πιο άνετη από Afrodite, το κωλοδάχτυλο έμπαινε αέρα.
Είχα μια αξέχαστη βραδιά μαζί με αυτήν, τη Νικίτα (φάτσα πορνοσταρ) και ένα φίλο.

πραγματι η μπελλα ειναι απιστευτο μωρο παρολες τις φακιδες στο προσωπο,εχει απελευθερωθει τοσο πολυ?μπραβο γιατι και στα 2 αφροδιτη που δουλευε δεν ηταν σαν τα αλλα κοριτσια!πλακα πλακα θυμαστε αυτην την ντανιελα την σερβα που οποτε πλησιαζε το τραπεζι μας κοβοντουσαν τα γονατα?γιατι φυσικα ερχοταν σου επιανε τα αρχιδια και σου ελεγε"παμε για χορο?".Πανε τα λεφτα,σε μηδεν χρονο.Ητανε και καριολα αφου επαιρνε πολλους χορους,αλλα σε αποζημιωνε στο τελος.Στο παλας την ειχα παιξει λιγο πριν χυσω και της τα εδωσα στα βυζια και χαρηκε πολυ.....120 ευρω τοτε....μετα απο 2 χρονια βρεθηκε sto baby gold οπου φυσικα την ξανατιμησα με αποτελεσμα να χυσω με ισπανικη στα βυζια της!!!!!!!!τωρα ειναι εγκυος(ετσι μου ειπε η ευα)!!!!!!!!!!που θα παει?θα τον βρω τον γαμια της!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Τα βυζιά της δέχτηκαν ενίσχυση επι gold. Πρίν το μικρό Άφρο δούλευε Athens Queens με ξανθά πολλά μακριά πλεγμένα αφρικάνικα κοτσίδια. Αλλά είχε ξεκινήσει ως barwoman στο μικράκι απέναντι πριν το AQ που ονομάστηκε μετά String.

Απο το βιβλίο The Journey Of (strip) Man

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Eμένα το Top 5 εμφάνισης ασχέτος χαρακτήρα και "περιποίησης":
1)Μαρινα(baby gold)  :o :P
2)Modesta(baby gold) Ώς αηδείας ξενέρωτη ΕΛΕΟΣ!!@#&%#%&#%&@
3)Jessica (baby gold)
4)Maria  (baby gold)
5) Mια μελαχρινή καινούρια στο Baby Gold (ε ρε, κόλλημα  :grin:) με κορυφαίο πρόσωπο, καθημερινές είναι σχεδόν πάντα.
Όποιος ξέρει ας βοηθήσει στο όνομα γιατί δεν το θυμάμαι.

Άν ήταν top 10 και όχι top 5 θα έβαζα κιάλλες απο baby gold απλώς έχω ξεχάσει τα ονόματα.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Για μενα μακραν η πιο ομορφουλα ηταν η Μαργαριτα στο πρωτο Baby-o!!!Ξερετε που βρισκεται αυτο το μωρο???
Επισης για να αναφερω και καμμια που δεν εχετε πει θεωρω πολυ ομορφη και κανει και καλο χωρο την Τζενη στις Μουσες.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Μιλάς για μια μαργαρίτα ψηλή,ξανθιά,θεόμουνο γύρω στα 30 που δούλευε και Lido για κάποιο διάστημα?

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Μιλάς για μια μαργαρίτα ψηλή,ξανθιά,θεόμουνο γύρω στα 30 που δούλευε και Lido για κάποιο διάστημα?
Οχι.Κοντη ξανθουλα με υπεροχο προσωπο.Μαργαριτα την λεγαν και δουλευε στο πρωτο Baby-O στο υπογειο

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
α οκ . Δεν την γνωρίζω.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!