vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Στα πριβέ χωρίσματα σερβίρεται ο πιο άνετος φραπές. Σε κοινή θέα μερικές αμάσιτες σερβίρουν συγκαλυμένο αγχώδη φραπέ. Οι περισσότερες φραπεδιάρες ξεκίνησαν την καριέρα τους με κάλυψη απόκρυψη σε κοινή θέα αλλά όπου υπάρχει καβάντζα προτιμούν να ξεδιπλώνουν την τέχνη τους πλέον.
vasos πίπα μέσα στο μαγαζί? εκτός απο μαύρες με τια άλλες παίζει τίποτα άλλο?παιδια απο το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχω πολυ μεγαλες εμπειριες αλλα μεχρι τωρα ειχα τις εξης εμπειριες:1)luisa da mata(εκπληκτικη μαυρη βραζιλιανα μου εκανε handjob και ποδομαλακια με 50 ευρω και με τρελλανε! 2) latoya αφρικανα με τρελο κωλο αλλα σκατοφατσα μου πηρε πιπα με καποτα που ειχα μαζι μου με 50 ευρω επισης και χυσιμο πανω στον κωλο της!!!!!!!!3)λινα(τραβελοφατσα απο παλιο αφροδιτη,κλπ η οποια θελει 100 ευρω, 50 για παρτη της και 50 για το μαγαζι απο το οποιο 50αρικο παιρνει και το ποσοστο της!βρε ουστ!!!!!!!εσεις?
έχει γίνει ταρίφα οι 5 πια στη φράπα.Πάντως πρέπει από πριν να το ξεκαθαρίσετε.Προσοχή παιδιά γιατί εγώ μια φορά την πάτησα και πήγα για φράπα και βγήκα ...όπως μπήκα...ΣΙΓΟΥΡΕΨΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΤΕ!!!!
Στις Μούσες πάντως η φράπα έχει 4 καρτούλες...
Εντάξει ρε μεγάλε μη με δείρεις κιόλας.
Στο Λίντο δε θυμάμαι όνοματα, με εκνεύρισε η μαλάκω που έχασα τσάμπα τα λεφτά μου για την πάρτυ της.
Στις Μούσες η Ζανέτ,ξανθιά, ένα teacherονι γύρω στα 40 σε φραπεδιάζει και σε κοιτάει στα μάτια...με 4 καρτούλες μόνο.
Πας καλά ή να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου βραδιάτικα? Δηλαδή μήπως θέλεις και αριθμό ταυτότητας ( τι ειναι αυτός ρε ?). Ότι ξέρουμε θα γράφουμε από εκεί και πέρα διάλεξε και πάρε.Και δεν σε έβαλα δάσκαλο μου βραδιάτικα ρε μεγάλε.
Είπαμε στο Λίντο την έπαθα μια φορά και δεν ξαναπάτησα.Και όσον αφορά τα πριβέ του δεν ξαναπροσπαθώ εγώ τουλάχιστον.
Όσον αφορά τις Μούσες πάρε τη Ζανέτ και δεν θα χάσεις.Δεν είπα ότι είναι γιαγιά, απλά είναι μεγαλύτερη από τις άλλες εκεί μέσα.Και είναι και πολυ δασκάλα στη δουλειά της.Οι 4 καρτούλες είναι για όλες ταρίφα μου είπε, όπως και μια άλλη που την ψάρεψα για πριβέ αλλα΄δεν την πήρα τελικά ( μια μαύρη με περίεργο όνομα, ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν το θυμάμαι!!!).
Αυτά για να τελειώνουμε.
ρε vaso ότι ξέρουμε γράφουμε.Δεν είμαστε και παντογνώστες ούτε θυμόμαστε κατεβατά με ονόματα!Έλεος δηλαδή!