Νέα

Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nas0s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 348
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν γράψει χιλιόμετρα στα στριπτηζάδικα. Πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια στριπτηζού? Εννοώ να διαλέξεις μια που γουστάρεις, να την κεράσεις μερικά ποτά και κανένα χορό και στο τέλος του προγράμματος να την πάρεις. Σίγουρα κάποιοι θα το έχουν κάνει. Και οι γκόμενες προς ενίσχυσης του εισοδήματός τους γιατί να μην το κάνουν?
Όποιος έχει σχετικές εμπειρίες (επιτυχημένες ή μη) ας μας δώσει τα φώτα του.

Φιλικά
Νάσος

Επισκέπτης
Πολύ δύσκολο παλικάρι... μιλαμε για δραματική κατάσταση.
Δίνεις λεφτά στην πουτάνα και αυτή δεν θέλει ... τέτοια φάση..
ε ρε μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος...

OP
OP
N

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Άρα σε όποιο μαγαζί και να πας και σε όποια την πέσεις και της κάνεις μια "καλή προσφορά" την πήρες. Αυτό θες να πεις?

Πάντα φιλικά
Νάσος

Επισκέπτης
Κοπελια..Φυγε απο τα θεματα των στριπτηζαδικων..Εδω εχει τσουχτρες.

Προς ΝΑΣΟ..Θα βρεις πολλα σχετικα θεματα αν ψαξεις λιγο.

Νόκια θα με συγχωρήσεις παλικάρι μου αλλα την χάρη δεν στην κάμω. Θα μιλάω οπου θέλω και ειδικά αν έχω γνώση για κάποιο θέμα.
τυγχάνει να έχω εργαστει με στριπτιζούδες λόγω εργασίας οχι στον χώρο τους... οπότε ξέρω και τις περιουσίες τους και τα σωψυχά τους οπότε τα παλικάρια - τσούκτρες (με τα πολλά χιλιόμετρα στα στριπ) σε πληροφορώ ότι ξέρουν λίγα ... αντε μερικοί την έχουν ψηλιαστεί ...για να είμαι σωστή.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
τυγχάνει να έχω εργαστει με στριπτιζούδες λόγω εργασίας οχι στον χώρο τους... οπότε ξέρω και τις περιουσίες τους και τα σωψυχά τους οπότε τα παλικάρια - τσούκτρες (με τα πολλά χιλιόμετρα στα στριπ) σε πληροφορώ ότι ξέρουν λίγα ... αντε μερικοί την έχουν ψηλιαστεί ...για να είμαι σωστή.
Κάνουν κι άλλες δουλειές οι στριπτιζούδες;

stalkeг

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Που; Στα ΑΤ; Προφανώς ένα μέρος μόνο και όχι σαν άντρας. Οπότε δεν ξέρεις όσα νομίζεις.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Θα χασεις πααααααρα πολλα λεφτα και δεν θα γαμησεις. Και αν σκεφτεσαι να την ψησεις για διακοπουλες θα χασεις ακομη περισσοτερα. Στο ΒΑBY GOLD  ακουμπησα 2000 εως 3000 ΕYRΩ στην Βικη και στην Λυβια και πηρα μονο τηλεφωνα. ( στα οποια απαντουσαν αλλα ηταν παντα κουρασμενες). Αν σου περισευουν τα λεφτα δοκιμασε και συ.
Καλυτερα στις κανονικες πουτανες. Δινεις απο 50 εως 150 ΕΥΡΩ και λες: ¨δοξα το θεο γαμησαμε και σημερα¨.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Θα χασεις πααααααρα πολλα λεφτα και δεν θα γαμησεις. Και αν σκεφτεσαι να την ψησεις για διακοπουλες θα χασεις ακομη περισσοτερα. Στο ΒΑBY GOLD  ακουμπησα 2000 εως 3000 ΕYRΩ στην Βικη και στην Λυβια και πηρα μονο τηλεφωνα. ( στα οποια απαντουσαν αλλα ηταν παντα κουρασμενες). Αν σου περισευουν τα λεφτα δοκιμασε και συ.
Καλυτερα στις κανονικες πουτανες. Δινεις απο 50 εως 150 ΕΥΡΩ και λες: ¨δοξα το θεο γαμησαμε και σημερα¨.

Aχ μπρε Σαμυ..Εχουν γραφτει 100αδες μνμτα κυριως απο τον φραπανταρ για το εστι η καθε γκομενα..Λιγο αν διαβαζες, θα γλυτωνες πολλα χρηματα..

Eπισης δωσε ιδιαιτερη βαρυτητα στα μνμτα των Panosboss, mclein, cpt_mac, leonoro και πιθανως μερικων αλλων..

Επισκέπτης
Προς erinal - Γινεσαι βαρετη κα ενοχλητικη..Μιλα οπου θες..Γραφε οπου θες..Αλλα μακρυα εσυ και η συνομοταξια σου απο τα θεματα των στριπτηζαδικων..Οι γκομενες κανουν σχεδον μπουρδελα ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ οταν λαμβανουν μερος... Μ Α Κ Ρ Υ Α  Α Π Ο  Ε Δ Ω ...!!!!!!

δεν ακούγεστε κύριε...

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Aχ μπρε Σαμυ..Εχουν γραφτει 100αδες μνμτα κυριως απο τον φραπανταρ για το εστι η καθε γκομενα..Λιγο αν διαβαζες, θα γλυτωνες πολλα χρηματα..
Η φιλοδοξια (μαλακια) να χτυπησω στριπτιζου με ειχε χτυπησει πέρυσι την  ανοιξη.
Το site  το ανακαλυψα φετος....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
που θα σε βρουν ειναι οι στριπτητζουδες.μπορει η ιδια που σε εναν μπηχτη να κατσει με 100 ευρα στον αλλον να φαει 5 χιλιαρικα χωρις να κατσει να τη γαμησει επειδη τον βρισκει μποσικο και αγαπουλη

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
που θα σε βρουν ειναι οι στριπτητζουδες.μπορει η ιδια που σε εναν μπηχτη να κατσει με 100 ευρα στον αλλον να φαει 5 χιλιαρικα χωρις να κατσει να τη γαμησει επειδη τον βρισκει μποσικο και αγαπουλη

ΑΠΟΛΥΤΩΣ σωστος.
Αν ομως ο φιλτατος nasos  αισθανόνταν μπηχτης νομιζω  οτι δεν  θα ζηταγε οδηγιες.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Eπισης δωσε ιδιαιτερη βαρυτητα στα μνμτα των Panosboss, mclein, cpt_mac, leonoro και πιθανως μερικων αλλων..

+Ropaloforos, +Studian, αν ξεκινάς να διαβάζεις απο την αρχή δεν θα θέλεις να ξαναπάς σε στριπ :grin: :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Δεν είναι εύκολο, αλλά εξαρτάται από την στριπτιζου.

Αν πας και χαλάσεις 5000, σόρρυ ρε φίλε, αλλά είσαι πολύ  :jerking:  :jerking:  :jerking:

Μου θυμίζεις έναν γνωστό μου, που στην 10ετία του 90, είχε θησαυρίσει τα κολάδικα της τρούμπας, και αφού μια Ρουμάνα του έφαγε σχεδόν ένα μαγαζί, και έφτιαξε σπίτι στη Ρουμανία, ε την γάμησε στο τέλος...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Πολύ δύσκολο παλικάρι... μιλαμε για δραματική κατάσταση.
Δίνεις λεφτά στην πουτάνα και αυτή δεν θέλει ... τέτοια φάση..
ε ρε μυαλά που κουβαλάει ο κόσμος...

Κι ομως σε 2 γραμμες αποτυπωνει ολο το ζουμι!

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6

+100

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Κι ομως σε 2 γραμμες αποτυπωνει ολο το ζουμι!
μαλακίες γράφει. καλά έγραψαν κάποιοι πιο πριν. κάτσε και διάβασε τι έχουν γράψει τα προαναφερθέντα μέλη και θα δεις πού είναι το ζουμί

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
άμα είσαι τυράς και κούκλος μπορείς να πάρης γκόμενα από ράνδου,αυτό με έχει διδάξει η ζωή. :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom