Νέα

Γραφεία κατ'οίκον μασάζ Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taksiarxis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Αν και δεν είμαι του σπορ, καλό θα ήταν να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα γραφεία. Εδώ θα μπορούν αυτοί που το γουστάρουν να ανταλλάσσουν πληροφορίες, απόψεις και απορίες. Πχ. "η Σούλα από το sufferingmassage μου τον έπαιξε με +50 με το δεξί. Αν την επόμενη φορά της δώσω και άλλα 20....  θα μου τον παίξει με το αριστερό? SOS"    και άλλα τέτοια χρήσιμα.

poutsa-7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
0
Αν και δεν είμαι του σπορ, καλό θα ήταν να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα γραφεία. Εδώ θα μπορούν αυτοί που το γουστάρουν να ανταλλάσσουν πληροφορίες, απόψεις και απορίες. Πχ. "η Σούλα από το sufferingmassage μου τον έπαιξε με +50 με το δεξί. Αν την επόμενη φορά της δώσω και άλλα 20....  θα μου τον παίξει με το αριστερό? SOS"    και άλλα τέτοια χρήσιμα.
Εγώ είμαι λάτρης του σπορ αλλά γενικά οι πληροφορίες δεν είναι και πάρα πολύ αξιόπιστες. Φραπέ περιμένεις και σου έρχεται freddo!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.336
Πόντοι
22.785
Εγώ είμαι λάτρης του σπορ αλλά γενικά οι πληροφορίες δεν είναι και πάρα πολύ αξιόπιστες. Φραπέ περιμένεις και σου έρχεται freddo!
.
Καλώς ΜΟΥ τον κλώνο,..... Αρε Σόχο.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Κοπέλες με καλό μασάζ που να κερνάνε φραπέ με καλαμάκι

Όποιος ξέρει

Να γράψει δημόσια Η π.μ

Ευχαριστώ πολύ

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
Πανμεγιστε gravity το έχεις τερματίσει στο τέλος δεν θα μείνει και τίποτα καινουριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom