Επισκέπτης
Εχετε χρησιμοποιησει αντλιες πεους οπως bathmate ;
Τυρογαριδάκι τύπε;Εχετε χρησιμοποιησει αντλιες πεους οπως bathmate ;
συνεχεια ενας βλακας....Τυρογαριδάκι τύπε;
Ακόμα μικρότερο ;συνεχεια ενας βλακας....
Ειναι ευκολο να γκουγκλαρεις τι παιζει και τι κινδυνους εχεις με την χρησιμοποιηση τους ειδικα αν το κανεις πολυ συχνασυνεχεια ενας βλακας....
Τυπε πικεριστης είσαι;Εχετε χρησιμοποιησει αντλιες πεους οπως bathmate ;
για ανεβαστε κριτικες!
Παιξτω παιξτω μπορεί να μεγαλοσει στο τελος.
Δεν είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο για να είμαι ειλικρινής...ψαχνεις δωρο για τον βικη?
[size=8pt]Tommi
5 stars Top Produkt!!!
26 March 2019
Ich habe mir 2010 den Hercules gekauft und 2-3x pro Woche verwendet. Nach einem halben Jahr konnte ich den ersten Wachstumsschub von einem halben cm verbuchen. Nach 1 Jahr dann 1cm und auch der Durchmesser war dicker geworden.
Dann ging ich zum Goliath über den ich auch heute noch benutze. Nach etwa 5 Jahren war mein bestes Stück um mehr als 2cm in der Länge und 0,5cm im Durchmesser gewachsen. Hab dann mal ne monatelange Pause eingelegt und mein Schwanz behielt die Grösse. Jetzt nach ca 9 Jahren verbuche ich inzwischen eine dauerhafte Vergrösserung von ca 3 cm und und ne ordentliche Dicke.
Bin echt happy, bin jetzt bei fast 18cm Länge und Dicke fast 5cm und ein Ende ist noch nicht in Sicht.
Übrigens: auch der Sex ist besser geworden, geht länger und intensiver und sie kommt inzwischen auch besser auf ihre Kosten. Auf jeden Fall weiter zu empfehlen das Teil![/size]
Top προϊόν!!!
Το 2010 αγόρασα την Hercules και την χρησιμοποιούσα 2-3 φορές την εβδομάδα. Μετά από έξι μήνες παρατήρησα το πρώτο κύμα μεγέθυνσης μισού εκατοστού. Ύστερα από ένα έτος αφενός το πέος μου είχε αυξηθεί κατά 1cm και αφετέρου είχε γίνει πιο χοντρό.
Στη συνέχεια αγόρασα την Goliath την οποία χρησιμοποιώ και σήμερα. Μετά από 5 χρόνια το πέος μου είχε μεγαλώσει για περισσότερο από 2cm στο μήκος και 0,5cm στην διάμετρο. Μετά έκανα ένα διάλειμμα για αρκετούς μήνες και η πούτσα μου διατήρησε το νέο της μέγεθος.
Σήμερα, μετά από 9 χρόνια χρήση της αντλίας το πέος μου έχει αυξηθεί μόνιμα στο μήκος για περίπου 3cm και έχει χοντρύνει αισθητά.
Πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένος, το μήκος τώρα είναι 18cm και 5cm το πάχος.
Επίσης: το Sex έχει βελτιωθεί αρκετά, έχει μεγαλύτερη διάρκεια, είναι πιο έντονο και η γυναίκα το απολαμβάνει περισσότερο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
[size=8pt]Siddharta
5 stars Wunderpumpe!!!
29 April 2016
Super gut! Habe erstmals wieder richtige Erektionen! Fühlte mich wie ein 18 jähriger! Nur vorsichtig sein und nicht zu lange dran lassen. 1Tag Pause dazwischen empfehlenswert. Danach Penis eincremen mit Feuchtcreme o.ä.[/size]
Θαυματουργή αντλία!!!
Super καλή! Επιτέλους έχω πάλι σωστές στύσεις! Αισθάνομαι πάλι όπως ένας 18χρονος! Θέλει μόνο λιγάκι προσοχή γιατί δεν κάνει η χρήση να γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνιστώ 1μέρα διάλειμμα πριν την επόμενη χρήση. Μετά την χρήση της αντλίας πιστεύω ότι είναι καλά να αλείφει κανείς το πέος του με ενυδατική κρέμα.
[size=8pt]M.K.
5 stars Funktioniert wirklich!
20 June 2013
Benutze die Bathmate Hercules Clear jetzt ca. seit über 1 Monat, täglich! 15 min. und muß schreiben, funktioniert! War aber auch erst skeptisch der Sache gegenueber. Klar, dauer des effekts, der ersten Anwendung ist nicht lang, lieg daran das das Gewebe und der Schwellkoerper wie ein Muskel, erstmal träniert wird. Das dauert halt. Mein bestes Stück wurde erst dick und jetzt geht er langsam! in die länge. In Aktion habe 18cm nach 1 Monat, täglicher Anwendung! ist er auf 19cm gewachsen und bleib auch dauerhaft so groß. Im großen und ganzen kann ich nicht meckern und bin positiv zufrieden[/size]
Πραγματικά λειτουργεί!
Χρησιμοποιώ την Bathmate Hercules Clear εδώ και περίπου 1 μήνα, κάθε μέρα για 15 λεπτά και πρέπει να πώ, κάνει δουλειά! Αρχικά βέβαια είχα κάποιες αμφιβολίες για το αν θα πιάσουν τόπο τα λεφτά μου. Φυσικά, η διάρκεια του αποτελέσματος μετά την πρώτη χρήση δεν είναι για πολύ καιρό. Αυτό οφείλεται στο ότι ο ιστός και τα σηραγγώδη σώματα του πέους πρέπει πρώτα να προσαρμοστούν, ακριβώς όπως το κάνει και ένας μύς όταν προπονηθεί. Η διαδικασία αυτή χρειάζεται λίγο καιρό. Το πέος μου αρχικά χόντρυνε και τώρα σιγά σιγά! αρχίζει και αυξάνεται και στο μήκος. Όταν είναι όρθιο έχει μήκος 18cm μετά από καθημερινή χρήση 4 εβδομάδων. Τώρα είναι 19cm και παραμένει μόνιμα σε αυτό το μέγεθος. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
τύπε δεν είναι για τα καλλιστεία μετά ε?Οι αντλιες ισως να το μεγαλωνουν ελαχιστα το πεος αλλα πολλες φορες το παραμορφωνουν και το κανουν ασχημο...
τύπε δεν είναι για τα καλλιστεία μετά ε?