urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Ολα εγιναν πολυ γρηγορα.
Παρασκευη γνωριστηκαμε διαδικτυακα ,Σαββατο κανονισαμε,Κυριακη βρεθηκαμε.
Μιλφ η κυρια,καλοδιατηρημενη που βαζει κατω 8 στις 10 νεωτερες. 1,72-1,73 με καμμια 65κιλα κατα προαεγγιση γιατι δεν ρωταω ποτέ. Παντα με μεικαπ κ ψηλοτακουνο.
Ααα και με γυαλια που με καβλωνει. Λεπτη μεση,κωλαρα, βυζι 2,5αρι
Με καταγωγη απο Algavre ,μια τουριστικη περιοχη στον νοτο της πορτογαλιας.
Αφου περασε η shit (test) εβδομαδα ,αλλα με γλωσσοφιλα κ χουφτωματα απο την πρωτη μερα μπηκε το νερο στο αυλακι ευκολα κ γρηγορα.
Τηρωντας κατα γραμμα τις αρχικες γραμμες της mgtow medality ,τεθηκαν τα ορια κ το υψος του καθενος στην γνωριμια.
Ενδεικτικη τριωρη συναντηση χθες το απογευμα. Καλεσμενος για φαγητο στο σπιτι της με ψιλογκουρμε κουζινα,μπυρα, καπακι τσιμπουκι στα ορθια στο δωματιο. Καταποση ολα κ μετα για καφε στο εμπορικο κεντρο οπου κερασε και τους καφεδες (7€) γιατι εκεινη με καλεσε οπως ειπε. Την λυπηθηκα γιατι ειναι προσωρινα ανεργη κ της πηρα δωρο καβλοζαρτιερες. Αργοτερα το βραδυ μου εστειλε φωτο (ακολουθει φωτο).
Γλυκητατη,ευγενικη θετικη.
Στο σεξ τα παντα ολα.
Λογια δικα της:
-Οπου,οπως και οταν εγω θελω.
-ειμαι φιλη σου οταν θελεις να συζητηαεις, γκομενα σου οταν θελεις να βγεις εξω για ποτο η φαγητο η βολτες και το πουτανακι σου (ετσι ακριβως το ειπε) οταν θελεις να γαμας.
Επιπεδο στην συζητηση με γενικες κ ειδικες γνωσεις πχ καλες τεχνες αφου ασχολειτε με ζωγραφικη κτλ.
Γνωσεις σε αγοραπωλησιες εργων τεχνης που εγω ειμαι νυχτα στασου.
Ξερει να εξυψωνει τον αντρα , και να παιρνει την θεση της απο κατω ,και κυριολεκτικα και μεταφορικα.
" εμεις οι πορτογαλιδες φροντιζουμε τον αντρα " μου ειπε ενω μου εκανε μασαζ το οποιο συνεχιστηκε σε αισθησιακο μασαζ κ μετα σε doggy.
Η αποσβεση θα συνεχιστει με την συμμετοχη σε swingers προσεχως...
Σεξουαλικα με εχει παροτρυνει να κανω οτι θελω κ οπως ΕΓΩ θελω.
Οταν ειπα πως γουσταρω να την χυσω στην μαπα φορωντας αυτη τα γυαλια της τοτε αμεσως πηγε τα φορεσε και με χαρα και πολυ χαμογελο με παροτρυνε να το κανω.
Τα φλοκια παντα ατο στομα η στο προσωπο.
Μηνυματα κτλ ΔΕΝ στελνει αναιτια για να μην ενοχλει
Θυμηθηκα τον τυπο τον παραλιμνιο που ειχε γραψει παλιοτερα πως ηταν ικανοποιημενος απο την πορτογαλιδα του.