ADRIANNA4435
Call-Girl
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 288
Kalimera den argisa polu ...... siga siga tha eime konta sas
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
eyxaristo polu ayto grafis gia emenaΝα πω κι εγώ κάτι λίγα για την Αντριάννα. Πρώτα, να ευχαριστήσω τον Τάσσο για το κονέ με τη κοπέλα.
Επικοινωνία μέσω viber ή τηλεφώνου, σχετικά εύκολη. Η συνάντηση κανονίστηκε για το Bill, χωρίς πρόβλημα. Βέβαια δεν ήρθε αμέσως, αλλά με αρκετή καθυστέρηση, αφού ενημέρωσε πρώτα.
Η πρώτη εντύπωση…… σίγουρα δεν είναι θετική. Δεν θα τη χαρακτήριζα και αρνητική όμως. Απλά δεν είναι αυτό που περιμένεις και φαντάζεσαι…. Πρέπει να είναι κοντά στα 40 με σφιχτό κορμί, κάπου στο 1,62 σωστές αναλογίες και πιασίματα και ένα υπέροχο (για φτιαχτό στήθος) με ωραία αίσθηση.
Στο κρεβάτι όμως η κοπέλα μεταμορφώνεται σε αυτό που κάθε άντρας ονειρεύεται!!! Ειδικά όταν βρεις και τα κλειδιά της, την ξεκλειδώνεις και γίνεστε ΕΝΑ!!!! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο….
Αυτά από μένα και
Υγεία να έχουμε και προχωράμε..
diki mou fotografia prinΚαι μία καλλιτεχνική για τις καληνύχτες ;)
τασο εσυ?Kalimera den argisa polu ...... siga siga tha eime konta sas
Το σταματω εδω, γιατι πρεπει να παρω και αδεια για να μιλησω ;)
σου λεω μιλα....οποιος στην πεσει θα του βαλω αγγελια!Το σταματω εδω, γιατι πρεπει να παρω και αδεια για να μιλησω ;)
Εσυ για αρχη..πηγαινε ζητα συγγνωμη στο FB ... δεν εισαι ο εαυτος σου οταν πεινας!!!! χαχαχαχαχσου λεω μιλα....οποιος στην πεσει θα του βαλω αγγελια!
Ειμαι 31 χρΑντριάννα μου. Μία ερώτηση. Πόσο χρονών είσαι?