Μασάζ Αθήνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Είμαι πουστράκι 30χρ αδύνατο και μου αρέσει να υπηρετώ str8 αρσενικά.
Δεν με ενδιαφέρει το σεξ, αλλά να τους υπηρετώ όπως επιθυμούν και να με ξεφτιλίζουν γνήσιοι άντρες.
Θα ήθελα να συναντώ μέλη από εδώ, να με ξεφτιλίζουν όπως γουστάρουν, να μου ζητάνε ότι θέλουν να τους κάνω, και μετά να ανεβάζω φώτος εδώ, χωρίς να φαίνονται πρόσωπα ή λεπτομέρειες από τον χώρο.
Ανεβάζω δύο φωτογραφίες από πρόσφατη επαφή που είχα για να καταλάβετε.
Οι υπηρεσίες που μπορώ να σας παρέχω είναι.
- τρομπάρισμα. σας παίζω τη πούτσα όσο αράζετε με ποτάκι, τσοντούλα ή όσο σχολιάζετε στο bourdela.
- σας κάνω μπανάκι, σας τρίβω με σαπουνάδα και σας παίζω τη πούτσα στο μπάνιο.
- σας γλύφω τα πόδια. ή κάθομαι στα 4 σαν τραπεζάκι να απλώνετε τις ποδάρες σας όσο πίνετε το ποτάκι σας ή βλέπετε ειδήσεις.
- σας καθαρίζω το κώλο με τη γλώσσα.
- ανοίγω το στόμα και με κάνετε δοχείο σας.
- σας καθαρίζω το σπίτι όσο εσείς είστε αραχτός.
- με κάνετε τουαλέτα σας και με κατουράτε στο στόμα.
- αφήνετε κλανίδια και εγώ τα μυρίζω.
- οτιδήποτε άλλο γουστάρετε, εκτός από πόνο. οτιδήποτε βρώμικο και ανώμαλο που με ξεφτιλίζει εκτός από πόνο.
Δεν με ενδιαφέρει το σεξ, αλλά να τους υπηρετώ όπως επιθυμούν και να με ξεφτιλίζουν γνήσιοι άντρες.
Θα ήθελα να συναντώ μέλη από εδώ, να με ξεφτιλίζουν όπως γουστάρουν, να μου ζητάνε ότι θέλουν να τους κάνω, και μετά να ανεβάζω φώτος εδώ, χωρίς να φαίνονται πρόσωπα ή λεπτομέρειες από τον χώρο.
Ανεβάζω δύο φωτογραφίες από πρόσφατη επαφή που είχα για να καταλάβετε.
Οι υπηρεσίες που μπορώ να σας παρέχω είναι.
- τρομπάρισμα. σας παίζω τη πούτσα όσο αράζετε με ποτάκι, τσοντούλα ή όσο σχολιάζετε στο bourdela.
- σας κάνω μπανάκι, σας τρίβω με σαπουνάδα και σας παίζω τη πούτσα στο μπάνιο.
- σας γλύφω τα πόδια. ή κάθομαι στα 4 σαν τραπεζάκι να απλώνετε τις ποδάρες σας όσο πίνετε το ποτάκι σας ή βλέπετε ειδήσεις.
- σας καθαρίζω το κώλο με τη γλώσσα.
- ανοίγω το στόμα και με κάνετε δοχείο σας.
- σας καθαρίζω το σπίτι όσο εσείς είστε αραχτός.
- με κάνετε τουαλέτα σας και με κατουράτε στο στόμα.
- αφήνετε κλανίδια και εγώ τα μυρίζω.
- οτιδήποτε άλλο γουστάρετε, εκτός από πόνο. οτιδήποτε βρώμικο και ανώμαλο που με ξεφτιλίζει εκτός από πόνο.