nionios102
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το μελαχρινο ρωσιδακι επεστρεψε φυλης 80 απογευμα το βρηκα καλα γαμισια συναγωνιστες
Ρενατα λεει πανω πανω...εγω ηξερα μια Ρενατα ψηλη και αδυνατουλα με ωραιο κορμι που δουλευε ομως σε στουντιο και συγκεκριμμενα στη Λεμπεση 8 και στη Δροσοπουλου 97...ονομα?
η απλα δεν εχουν πως να περασουν τα απογευματα τους.ποσο να πας στη φυλης πια,10 φορες σε μια μερα καθε μερα?θα στραβοψωλιασειςχαχαχαχα καπιοι εδω μεσα ενδιαφερονται για τα αστερακια..........!
αμα εχης ψωλη και χρημα πας και απο τη φυλης καθε μερα οχι μια φορα το μηνα η την εβδομαδαη απλα δεν εχουν πως να περασουν τα απογευματα τους.ποσο να πας στη φυλης πια,10 φορες σε μια μερα καθε μερα?θα στραβοψωλιασεις
Όπως και να είναι δεν είναι η Ρένατα που ήταν τον Αύγουστο που έφυγε .Φαίνετε έχει φάει πολλά γαμíσια και έχει ανοίξει και ο κoλος της φαίνετε δουλευμένος. Εγώ την ξέρω πολύ καλά από το 65.και τώρα έχω πάει τρις φορες μαζί της και είχα καταλάβει ότι κάτι είχε γίνει και όχι ότι ήταν στη Ρωσία όπως μου είπε . αλλά με αυτά μου λες μάλλον είναι αλήθεια .Eγω είχα μεγάλη τρέλα μαζί της αλλά τώρα για καμία φορά μαζι της όχι κάθε μέρα όπως πρινΠαιδιά η κοπέλα ήταν στην Αμαλιάδα τον καιρό που έλειπε με το όνομα Ρομίνα(είχα ανοίξει και ανάλογο θρεντ στο επαρχία) και Ρενάτα αργότερα και σήμερα που πήγα Φυλής την πέτυχα και την ξαναπήρα.
Καμία σχέση με τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην Αμαλιάδα.
Εδώ είναι ψόφια.
Στην Αμαλιάδα ήταν τούρμπο!!!
Είχαν χορτάσει πούτσα όλοι οι Αμαλιαδίτες,όλοι οι γύρω χωριάτες και όλοι οι γύφτοι(έχει πολλούς γύφτους η περιοχή).
Μιλάμε για ουρές στο μπουρδέλο για πάρτη της!!!
οταν πηγα ητανε απογευμα.δε λεω κανει καλο γαμησι!παντος Ρωσσιδα δεν ειναι και Ρωσσια δεν πρεπει να εχει παει ποτε της.Ρωσσικα δεν ξερει σχεδον καθολου.ειχε πολυ γελιο οταν μου ειπε οτι ειναι απο Πετρουπολη!!!που μενω 15 χρονια!!!επαθε κολουμπρα δεν ηξερε τι να πει!μην σας δουλευει!απο Μολδαβια πρεπει να ναι.τι ώρες δουλεύει η Ρενάτα;
συμφωνο.αλλα πρεπει να πας οταν εχει ποδοσφαιρο η μπασκετ και δεν εχει κοσμο.γιατι γινεται χαμος.ολοι εκει καταληγουνε!!!!άσχετα από το που είναι, μιλάμε για μεγάλη καυλιάρα. αν έχει κέφια, σε στέλνει άψαλτο!!!