Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αγαπητοι μου φιλοι γεια σας και η παναγια κοντα σας.μια βοηθεια παρακαλω.θα παρω αυτοκινητακι παλι μεταχειρισμενο(οι γκομενες και ο ολυμπιακος μου τα φαγανε για καινουριο),και ζητω τη γνωμη σας τι να παρω.διαθετω κανα 7000γιουρια το πολυ.ειμαι μεταξυ των opel corsa 1.4 twinport,toyota yaris vti,renault clio,kana golfaki.προτεινετε καποιο απο αυτα η και κατι αλλο;ευχαριστω

edit AssFiller :διόρθωση τίτλου

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μακρια απο κορσα.Θα βλαστημησεις την ωρα και στιγμη.Εχω αλλαξει κρεμαγιερα 4 φορες και το αγορασα καινουριο.
Προτιμησε γιαπωνεζο.Δε σπαει δε χαλαει.Κι αν χαλασει εχει εγγυηση(αν ο αλλος εχει κανει τακτικα σερβις)

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ΚΑι όχι Golf τρίθυρο!Πάρε ιάπωνα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το corsa στα 1.400 είναι θεωρώ πολύ καλή επιλογή...καλό εσωτερικό,καλή οδική συμπεριφορά και καλό μοτερι.. γενικά τα σχόλια από κατόχους είναι υπερ-θετικα..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εαν δεν σε νοιάζουν οι χώροι, το γιαρις είναι η καλύτερη επιλογή, μακρυά από γκολφ κ κόρσα, ακόμη κ το κλιο καλύτερο είναι.

Cjgrove9

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν προτιμήσεις Ιάπωνα το Honda civic ειναι η καλύτερη επιλογή

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
τα τογιοτα τα σιχαινομαι και ειδικα το yaris.τα corsa ξερω οτι ειναι γερα αμαξακια αν και εχω ξανακουσει για προβλημα κρεμαγιερας.ενα παλιο corsa που εχω παντως ειναι πολυ γερο.εγω θα επαιρνα παντως ενα clio 1.4 16v η ακομα καλυτερα ενα 1.6 golf που ειναι πιο ανετο και πιο ομορφο

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
φιλε μην παρεις αμαξι κρατα τα για ευρωπη με τον θρυλο μην εισαι μαλακας :P

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
607
Πόντοι
86
Σμαρτάκι !!!!! (ότι καλήτερο..όποιος έχει απο εδώ μέσα...το ξέρει..)

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Σμαρτάκι !!!!! (ότι καλήτερο..όποιος έχει απο εδώ μέσα...το ξέρει..)
Σωστός!!! :thumbsup:Δεν υπάρρχει πιο εξυπηρετικό και πιο funny αυτοκίνητο από το smart!Κατά τα άλλα όπως προαναφέρθηκε...ο ιάπωνας δεν σπάει-δεν χαλάει!!!It's up 2 u!

Επισκέπτης
Σωστός!!! :thumbsup:Δεν υπάρρχει πιο εξυπηρετικό και πιο funny αυτοκίνητο από το smart!Κατά τα άλλα όπως προαναφέρθηκε...ο ιάπωνας δεν σπάει-δεν χαλάει!!!It's up 2 u!
καλα και οταν το παs για σερβιs το πληρωνειs για BMW και μετα τα 70000 ο κινητηραs ειναι για πεταμα!!

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλα και οταν το παs για σερβιs το πληρωνειs για BMW και μετα τα 70000 ο κινητηραs ειναι για πεταμα!!
Αν εσυ πληρωνεις για την BMW σου ένα 60αρι για service...τότε ναι,εχεις δικιο,το πληρώνεις για BMW!Όσο για τα 70000 χλμ που λες δεν είναι ετσι!Εξαρτάται τη χρήση που του κάνεις!Αλλά για σκέψου πόσα έχεις γλυτώσει από βενζίνες,parking,ψυχική ηρεμία και κόστος συντήρησης μέχρι να φτάσεις στα χλμ. που είπες! :think:...και τότε θα δεις ότι συμφέρει το σμαρτάκι!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
περα απο την πλακα ενα γκολφακι ειναι η καλυτερη επιλογη νομιζω

Stories