Νέα

Olivia (Jet Set Angels)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.641
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.040
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/olivia-jet-set-angels/]Olivia (Jet Set Angels)[/url]

NITRO
Ιανουαρίου 31, 2007


Πίστευα έως εχθές πως οι μεγαλύτερες γουρουνιές στην ζωή μου ήταν όταν στα 23 μου πήδηξα λιώμα μία ημιλιπόθυμη φίλη μου που από το μεθύσι της της φύγανε τα τσίσα επάνω στο πουλί μου και η δεύτερη  όταν έσκυψα για να φιλήσω την κλειτορίδα της Τζενάρας που έκπληκτος κατεβαίνοντας ανακάλυψα το κομμένο της τσουτσούνι.Αργότερα ο κόσμος την έμαθε ως Τζένη Χειλουδάκη!

Ολα αυτά όμως μέχρι εχθές που η παιδική μου αθωότητα με οδήγησε βλέποντας τις φωτογραφίες της στο site να θέλω να πηδήξω αυτή που μου θύμισε την Πίπη Φακιδωμύτη με καμπύλες.
Δηλαδή την Olivia από  Jet Set Angels.

Το ραντεβού κανονίστηκε και στις 14.30 χτυπούσα την πόρτα του δωματίου της.
Κοίταξα ευθεία αλλά χρειάστηκε να σηκώσω ψηλότερα το βλέμα μου για να δω τα μπλε της μάτια αφού το 1,80 με τα 10ποντα τακούνια της και τα 70 με 75 κιλά της έδιναν πραγματικά αέρα Αυστριακής Τυρολέζας με ξανθές κοτσίδες.

Αφού μουρμούρησα με την τύχη μου και τα παιδικά μου απωθημένα πέρασα μέσα γιατί παρόλο που δεν έφερνε σε Πίπη θυμήθηκα την Lilla Pause και τα Εντελβάις και μούγκρησα.
Τα Αγγλικά της παρεπιπτόντως είναι άπταιστα αφού τα συχνά ταξίδια της στο Λονδίνο όπως μου είπε την έχουν βοηθήσει πολύ.

Οση ώρα έκανα ντους/κάθαρση πριν περάσω στην κολαση της Olivia την φανταζόμουν με στολή ναζί, μαστίγιο και πλαστικό dildo περασμένο στην μέση της να υποτάσει Εγγλέζους μεσήλικες guy.

Μόλις μπήκα στο δωμάτιο την βρήκα να κάθεται ολόγυμνη στο κρεβάτι και διαπίστωσα πως τα κιλά της ήταν ομοιόμορφα κατανεμημένα με ένα ελαφρύ πατσόκοιλο.
Η ανάσα της μύριζε αλκοόλ και τα κόκκινα της μάγουλα μου πρόδιδαν πως η οινοποσία είχε αρχίσει από νωρίς.

Κατάλαβε πως δεν ήμουν για πολλές πρωτοβουλίες και πήρε εκείνη την σκυτάλη σκύβοντας ξαπλωμένη δίπλα μου αφήνοντάς μου να έχω πλήρη θέα της κυταρίτιδας που ξεκινούσε από το πλάι του στήθους της και κατέληγε λίγο πιο πάνω από το γόνατο.
Εκανα την ευγενική κίνηση να πάω προς τα κάτω στο αιδοίο της ανταποδίδωντας το φιλί μα σύντομα το μετάνοιωσα και ξαναγύρισα πίσω καθισμένος στα γόνατα με κλειστά τα μάτια.
Το είχα πάρει απόφαση πως δεν θα πηδήξω αλλά ήθελα αυτή η ξανθιά νταρντάνα που είχα μπροστά μου να μου κάνει την πιο kinky πίπα της ζωής μου (τί το ήθελα ο μ...ας)

Της τράβηξα το χέρι που μαλάκιζε το πουλί μου ενώ το στόμα της απλά πιπίλαγε το κεφάλι μου και έκανα την πρώτη κίνηση να της τον σπρώξω βαθύτερα.
Τότε ένοιωσα τον πρώτο σπασμό της και αναρωτήθηκα τί ήταν αυτό που την έφτιαχνε και τελικά κατέληξα μέσα στο κεφάλι μου πως η γκόμενα  γούσταρε kinky κατάσταση και έσπρωξα πιο δυνατά...
Με ένα κλικ ο φάρυγγας άνοιξε και τα σάλια της με ένα πνιχτό ουγκ πλημμύρισαν το πουλί μου.
-Πουτάνα Φροιλάιν της είπα παίρνοντας σοβαρά τον ρόλο μου και ξαναέσπρωξα αυτή την φορά κρατώντας της το κεφάλι για να μην κάνει κίνηση αποφυγής και κλείνοντας με το άλλο μου χέρι την μύτη της .
Τα μάτια της ήταν υγρά και όπως με κοίταξαν δεν άντεξα και άφησα με ένα τίναγμα τα υγρά μου να τιναχθούν στο λαρύγγι της.
Εκείνη την στιγμή ήταν που ένοιωσα ένα κύμα από κιτρινοκόκκινα υγρά μα κομμάτια από αυγά μάλλον σκράμπλ να λούζουν το πέος μου και να χύνονται στους όρχεις μου και το κρεβάτι.

Σε λίγο η κοπέλα σηκώθηκε ψύχραιμη και πήγε στην τουαλέτα να πλύνει το πρόσωπό της και γύρισε με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και ένα πλατύ χαμόγελο.

Μπήκα στο μπάνιο πλύθηκα και ντύθηκα αμέσως.
Φεύγοντας σκέφτηκα πως τελικά δεν πέρασα και άσχημα και θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλους τους Ζαχαρίες και σε όσους επίσης θα ήθελαν ένα ψηλό ξανθό και γεροδεμένο κορίτσι να πάνε για μπύρες
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom