- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
χτες τα παρουσίασε.
To Apple Watch μόνο σε μένα φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ άχρηστο;
εντελως αχρηστο αλλα πολυς κοσμος θα το αγορασειχτες τα παρουσίασε.
χτες τα παρουσίασε.
καλυτερα με τα ιδια λεφτα να παρω τρια flag κινητα αλλων εταιρειων παρα τις μαλακιες της απλχτες τα παρουσίασε.
τι συνδεση;αμερικανικη;μας δουλευουν ρε οι τυποι;199 ευρώ με σύνδεση 2 χρόνια.
Οταν εργαζεσε τα σκεφτεσε τα λεφτα κτλ....Οταν εισαι ανεργος και σου καθονται χρηματα τα σκορπας στο μπαμ τυπεκαι ποσο θα το εχουν...
εγω με 30 ευρωπουλα,παρρηγγειλα απο κινα smart watch,που συνδεεται με το android κινητο μου,επισης κινεζικο,και τα κανω ολα απο εκει.
εχει και βαρομετρο και μετραει κ βηματα αμα πηγαινω για τρεξιμο.
να παει να γαμηθει και η apple και οι μαλακες που πανε και σκανε ενα μισθο να παρουν τα αχρηστα τηλεφωνα της που δε δουλεουν με κανενα αλλο.
ολοι οι ανεργοι iphone εχουν,πως γινεται αυτο δεν ξερω...και εγω που εχω μαγαζι και δουλεια δε μπορω καν να σκεφτω να παρω ενα,οχι οτι θελω βεβαια...
Εγω εχω το 4 σαν δευτερη συσκευη...τυπε, ναι παρολο που πιστευα αλλα...τελικα ειναι δευτερατζες γενικα τα ιφονε...hTC που πηρα κανω την δουλεια μου μια χαρα...Φυσικα δεν θα εδινα ενα μισθο για ιφονε...Στην ιφονε 3 ειναι τα καλα...το find my phone...που εγκαθιστατε τελεια στο σοφτγουεαρε της απλ στο π.σ...Τα τελεια γραφικα ...ομολογο ουτε σε πσ δεν εχω δει τετοια...και γενικα η κατασκευη του...οχι μονο απο θεμα εμφανησης και χλυδης....αλλα και απο θεμα ανθεκτικοτητας...ολα τα υπολιπα ειναι αρνητικα...μην τα αναφερο και γινομε κουραστικος...Για μενα καλητερα hTC προσοπικα την εχω καταβρηεντελως αχρηστο αλλα πολυς κοσμος θα το αγορασει
Έλα βρε farouk, εσύ πας από το κακό (ios) στο χειρότερο (windows). Προφανώς δεν έχεις ακόμα δει το φως το αληθινό και για αυτό έχεις αυτήν την άποψη. Για δες εδώ www.idc.com/prodserv/smartphone-os-market-share.jsp]http://www.idc.com/prodserv/smartphone-os-market-share.jsp[/url] να δεις που πάει όλος ο κόσμος. Λες όλοι να την πατήσαμε ομαδικά; δεν νομίζω... Απλά να συγκρίνεις αντίστοιχα προϊόντα, και όχι ένα iPhone των 700 ευρώ με ένα android των 100 ευρώ... Το μέλλον είναι στο Android ;) άντε και με λίγο ios, το windows mobile είναι από καιρό νεκρό...ριξτε και καμιά ματιά σε win phone πχ nokia 930 η και σε κάτι ποιο φτηνό
είχα όλη την σειρά των iphone απο το 3 μέχρι και το 5s μου έφεραν ενα nokia 625 δώρο και τέλος δεν κοιτάω τίποτα άλλο