You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μόνικα Σέρβα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 672
- Εμφανίσεις 214K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Τι ειναι αυτο το τεμαχιο?
Δουλευει καπου??
Μου βγηκανε τα ματια
Δουλευει καπου??
Μου βγηκανε τα ματια
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
Τι ειναι αυτο το τεμαχιο?
Δουλευει καπου??
Μου βγηκανε τα ματια
συγνωμη δεν εχεις παρει χαμπαρι που δουλευει;
μονο...σ'αυτα
www.siggrou144.com/]http://www.siggrou144.com/[/url]
www.triggeta3.com/]http://www.triggeta3.com/[/url]
www.katehaki8.com//]http://www.katehaki8.com//[/url]
www.thiseos35.com//]http://www.thiseos35.com//[/url]
www.isminis2.com/]http://www.isminis2.com/[/url]
www.studio37gr.com/]http://www.studio37gr.com/[/url]
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Να συμπληρωσω οτι κανει εμφανισεις και στο Χ-Βar για οσους επιθυμουν να "καυλαντισουν" πρωτα.
Πανεμορφη κοπελα με σνισχυμεο στηθος.
Οι υπηρεσιες της αμφιλεγομενες..........
Δεν προσφερει ελευεθρο στοματικο ή πρωκτικο
Πανεμορφη κοπελα με σνισχυμεο στηθος.
Οι υπηρεσιες της αμφιλεγομενες..........
Δεν προσφερει ελευεθρο στοματικο ή πρωκτικο
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Θενκς μεν
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
ωραιο <αγαλμα> για οσους καταλαβαν......παραπανω δεν θα γραψω και οι περισσοτεροι μπορουν να δουν πως κριτικες για κοπελες δεν εχω γραψει ουτε μια, επειδη πιστευω πως ειναι τελιως υποκειμενικο το πως αισθανεται εκεινη την στιγμη που συνεβρισκεται με καποια.....ομως οι εποχες ειναι δυσκολες και το καθε € πλεον μετραει,ετσι πιο καλα να <επενδυουμε> στα στανταρακια μας παρα να πειραματειζομαστε απλα επειδη μας αρεσε το σελοφαν
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ωραιο <αγαλμα> για οσους καταλαβαν......παραπανω δεν θα γραψω και οι περισσοτεροι μπορουν να δουν πως κριτικες για κοπελες δεν εχω γραψει ουτε μια, επειδη πιστευω πως ειναι τελιως υποκειμενικο το πως αισθανεται εκεινη την στιγμη που συνεβρισκεται με καποια.....ομως οι εποχες ειναι δυσκολες και το καθε € πλεον μετραει,ετσι πιο καλα να <επενδυουμε> στα στανταρακια μας παρα να πειραματειζομαστε απλα επειδη μας αρεσε το σελοφαν
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
αγορινα και τα στανταρακια που εχεις τωρα ηταν ρισκο στην αρχη,σωστα?που ξερεις οτι η συγκεκριμενη δε θα σου γινει καινουριο στανταρακι?για τη τζοζεφιν λενε τα χειροτερα (παγοκολωνα,βιαστικη κλπ...)για μενα ειναι στανταρακι ομως...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυμε μετρανε πολλα...μπορει να πηγα πχ εγω με την τζοζεφιν μια φορα και να ειχε ορεξη...η να πηγα και να μην ειχε ορεξη...παιζουν πολλα ρολο,το πιο σημαντικο ειναι η διαθεση της κοπελας...και ποσο την φτιαχνεις και εσυ...ισως ομως και τι προγραμμα παιρνεις...!!αγορινα και τα στανταρακια που εχεις τωρα ηταν ρισκο στην αρχη,σωστα?που ξερεις οτι η συγκεκριμενη δε θα σου γινει καινουριο στανταρακι?για τη τζοζεφιν λενε τα χειροτερα (παγοκολωνα,βιαστικη κλπ...)για μενα ειναι στανταρακι ομως...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η καλη επαγγελματιας εχει παντα ορεξη τυπετυμε μετρανε πολλα...μπορει να πηγα πχ εγω με την τζοζεφιν μια φορα και να ειχε ορεξη...η να πηγα και να μην ειχε ορεξη...παιζουν πολλα ρολο,το πιο σημαντικο ειναι η διαθεση της κοπελας...και ποσο την φτιαχνεις και εσυ...ισως ομως και τι προγραμμα παιρνεις...!!
εκει ξεχωριζουν οι επαγγελματιες απτα γατακια
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
αγορινα και τα στανταρακια που εχεις τωρα ηταν ρισκο στην αρχη,σωστα?που ξερεις οτι η συγκεκριμενη δε θα σου γινει καινουριο στανταρακι?για τη τζοζεφιν λενε τα χειροτερα (παγοκολωνα,βιαστικη κλπ...)για μενα ειναι στανταρακι ομως...
μετα απο 15 χρονια στις τσαρκες μπορω πλεον να καταλαβω με σχεδον 100% επιτυχια ποια κοπελα ταιριαζει στην δικη μου σεξουαλικη συμπεριφορα στο δωματιο για 1 φορα ναι επιτρεπεται ο πειραματεισμος ομως εαν δεν σου βγει δεν υπαρχει δευτερη ευκαρια σε αυτα τα πραγματα,ακομα και καλα να περασεις την δευτερη εχεις ακομα αμφιβολιες για το αν θα <πετυχει> οπως η πρωτη
οπως και να εχει το <αγαλματενιο> παρουσιαστικο δεν πρεπει να εινια το μονο κριτηριο
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
αυτο το χbar που ειναι ολες οι κοπελες της αλυσιδας ειναι μια καλη ευκαιρια να "ψυχολογησω" οποια μου γυαλιζει με ενα ποτακι κ μετα αναλογα να προχωρησω σε δωματιο...μετα απο 15 χρονια στις τσαρκες μπορω πλεον να καταλαβω με σχεδον 100% επιτυχια ποια κοπελα ταιριαζει στην δικη μου σεξουαλικη συμπεριφορα στο δωματιο για 1 φορα ναι επιτρεπεται ο πειραματεισμος ομως εαν δεν σου βγει δεν υπαρχει δευτερη ευκαρια σε αυτα τα πραγματα,ακομα και καλα να περασεις την δευτερη εχεις ακομα αμφιβολιες για το αν θα <πετυχει> οπως η πρωτη
οπως και να εχει το <αγαλματενιο> παρουσιαστικο δεν πρεπει να εινια το μονο κριτηριο
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Τελικα αξιζει η τυπισσα ρε παιδια η οχι? Απο ποδολαγνεια πως παει? Της εχει γλυψει κανεις ποδια/πατουσες? Το φχαριστιεται η σε κοιταζει σαν ufo?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις