majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Αξιζει?φραγκα?μετα απο μια δεκαετια δουλειας θα γυρισω με φραγκα στην πατριδα?Γενικα πειτε γνωμες...
Τρελά φράγκα,ένας θείος μου πήγε πρόσφατα.Αξιζει?φραγκα?μετα απο μια δεκαετια δουλειας θα γυρισω με φραγκα στην πατριδα?Γενικα πειτε γνωμες...
αρχικα ειναι δυσκολο αν σου εκδωσουν καρτα διαμονης οποτε αλλαξε χωραΑξιζει?φραγκα?μετα απο μια δεκαετια δουλειας θα γυρισω με φραγκα στην πατριδα?Γενικα πειτε γνωμες...
Τρελά φράγκα,ένας θείος μου πήγε πρόσφατα.
Αύριο το πρωί μπες σε ένα αεροπλάνο κ πάνε.
αρχικα ειναι δυσκολο αν σου εκδωσουν καρτα διαμονης οποτε αλλαξε χωρα
Εντελώς φίλε,περισσότερο κ από τον glίτσα τον γιδοβοσκό.κ πανε????βλαχος εισαι φιλε?
Εντελώς φίλε,περισσότερο κ από τον glίτσα τον γιδοβοσκό.
απο οσο γνωριζω στην αμερικη υπαρχει μεγαλο θεμα με τους μεταναστες
εχεις καποια εμπειρια???
απο οσο γνωριζω στην αμερικη υπαρχει μεγαλο θεμα με τους μεταναστες
απο εκει και περα δε γνωριζω με ποιους ανθρωπους μιλας αλλα ξεκινας τον προσωπικο σου γολγοθα πηγαινοντας εκει
american dream δεν υφισταται μονο στα εργα ειναι αυτα
μην τα λες σε μενα,σε αυτον που ανοιξε το θεμα πεστα.. ο οποιος εχει την εντυπωση οτι θα παει εκει και θα γυρισει με περιουσια με τις ευχες μας.Eσυ δηλαδη τι περιμενεις? Να σου τα χουν στρωμενα?
Ειπαμε καθε αρχη και δυσκολη. Οταν δεν υπαρχουν δυσκολιες
πρεπει να αρχισεις να παραξενευεσαι.. οχι οταν υπαρχουν.
μην τα λες σε μενα,σε αυτον που ανοιξε το θεμα πεστα.. ο οποιος εχει την εντυπωση οτι θα παει εκει και θα γυρισει με περιουσια με τις ευχες μας.
"εχουμε αποτυχει"..σκληρη κουβεντα.Βασικα οποιος ειναι σιγουρος για αυτο δεν το συζηταει καν πλεον.
Την ωρα που θα συζητουσε μαζι σου καθεται και κλεινει συμφωνιες
με τα αμερικανακια
Οσο ειμαστε εδω να ξερεις... εχουμε αποτυχει.
πες ενα "ναι αμε" και συ να τελειωνειςΤρελά φράγκα,ένας θείος μου πήγε πρόσφατα.
Αύριο το πρωί μπες σε ένα αεροπλάνο κ πάνε.
Εσυ θα πας;θα μενεις εξω απο νεα υορκη σε ψιλογκετο περιοχη σε δωματιο με 200 δολλαρια το μηνα.ο μισθος λαντζιερη ειναι 2000 δολλαρια το μηνα.μεταφορες μονο με τρενα λεοφωρεια κτλπ.δουλεια και υπνο μονο τιποτα αλλο μονο αυτο θα σκεφτεσαι.οποιος εχει αρχιδια το κανει αλλιως ολοι οι αλλοι στην μαμακα τους στο Αθηνα.Συμφωνειτε κυριοι?
θα μενεις εξω απο νεα υορκη σε ψιλογκετο περιοχη σε δωματιο με 200 δολλαρια το μηνα.ο μισθος λαντζιερη ειναι 2000 δολλαρια το μηνα.μεταφορες μονο με τρενα λεοφωρεια κτλπ.δουλεια και υπνο μονο τιποτα αλλο μονο αυτο θα σκεφτεσαι.οποιος εχει αρχιδια το κανει αλλιως ολοι οι αλλοι στην μαμακα τους στο Αθηνα.Συμφωνειτε κυριοι?
εεε κάτι θα σου δίνουν και οι μεξικάνοι και οι αραπάδες εκεί στο γκέτο για να είσαι η πουτανίτσα τους, θα γυρίσεις με νέα γκαρνταρόμπα στην ελλάδα, φουστάνια, παρεό, νέα βυζιά... κ.ο.κ.
ή απλά θα αφήσεις τα κόκκαλά σου εκεί... και θα σε δούμε στις ειδήσεις.
τι νομίζεις ότι είναι τα γκέτο εκεί; άγιος παντελεήμονας;
οταν λεμε γκετο λεμε κατοικισιμο φιλε μου αν και πολυ 8mile εχεις δει......Και το σοχο του λονδινου ειναι ψιλογκετο αλλα μενεις ανετα αμα θες...