altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
παιδιά είμαι και εγώ τρελαμένος fan με foot καταστάσεις . Κάνα μπουρδέλο που να παίζει ξύσιμο (χωρίς καπότα) στα δάχτυλα παίζει (εκτος τις γνωστης κλαίρης-ισαβέλλας);
ʼλλη λύση είναι να πιάσεις δουλειά σε κάνενα ινστιτούτο μανικιούρ-πεντικιούρ
Επειδη πιστεύω υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς σχετικά με το συγκεκριμένο φετίχ. Κι εγώ παθών είμαι αφού η γυναίκα μου όποτε της ζητάω να της γλύψω τα πόδια είτε με ειρωνεύεται είτε με κοροιδύει...
Υπάρχει κάποιο στούντιο με κοπέλα που να δέχεται να της γλύφεις τις πατούσες αλλά να έχει καθαρά πόδια και να μη σε κοροιδεύει? Έχω πάει με διάφορες κατά καιρούς να κάνω το βίτσιο μου αλλά άλλη είχε αλεξίσφαιρες από τους κάλους πατούσες, άλλη είχε άπλυτα πόδια και η τελευταία είχε κάτι νύχια που πρέπει να τα είχε κόψει από τη μέρα που γεννήθηκε. Και όλες μια ειρωνία και ίσα να μου πάρουν τα λεφτά. Στο τέλος έφευγα ξενερωμένος. Δεν έχω βρει κοπέλα με καθαρά , όμορφα και με βαμμένα νύχια ποδαράκια που να κάνει τέτοια κατάσταση εκτός από μια αφέντρα σε αγγελία η οποία όμως ήθελε 120 ευρώ και απαιτούσε να μου ρίξει και ξύλο και πάλι ξενέρωσα τουλάχιστον όμως τελείωσα.
Δε με νοίαζει τόσο η εμφάνιση όσο να είναι σχεικά μικρούλα (μη γλύφουμε τα πόδια της γιαγιάς) και να έχει όμορφα καθαρά και περιποιημένα πατουσάκια και πρόθυμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αφού μου δίνει τα πόδια της, με φτιάχνει με αυτά καλά καλά και (πολλές φορές όταν θέλει να αποφύγει το σεξ μου το προτείνει κιόλας) με αφήνει να χύσω και μετά με κοροιδεύει 2 μέρες και με ξενερώνει αφάνταστα.
Στη Σόνια και στην Ντάρια να πας loni. Φουτμπώλερς αν ζητηθεί.