- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.794
- Πόντοι
- 17.085
Όποιος θέλει να σχολιάσει το σχετικό www.bourdela.tv/content/view/2175/7/]"άρθρο"[/url], εδώ....
Τι να βλεπης μονο απο φωτο θα μας πιαση κανενα εγγεφαλικο η οτιδηποτε αλλο,αμα δεν εισαι εκει να παρης και καποια να γλυψης κανα κοκαλακι
Έχω πάει φίλε μου πριν 3 χρόνιαΤι να βλεπης μονο απο φωτο θα μας πιαση κανενα εγγεφαλικο η οτιδηποτε αλλο,αμα δεν εισαι εκει να παρης και καποια να γλυψης κανα κοκαλακι![]()
![]()
![]()
Καλώς τον αγαπητό. Κανένα ρεπορτάζ από το μέτωπο;Έχω πάει φίλε μου πριν 3 χρόνια
Γαμάς σχεδόν ότι θες αλλά σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ τιμέςΚαλώς τον αγαπητό. Κανένα ρεπορτάζ από το μέτωπο;
και την janine lindemulder?Γαμάς σχεδόν ότι θες αλλά σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ τιμές
Το φαντάστηκα. Κανένα ρεπορτάζ από την πόλη μας;Γαμάς σχεδόν ότι θες αλλά σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ τιμές
Με κονέ ΝΑΙκαι την janine lindemulder?![]()
μιλα,μολογα,πες τα ολα.......Με κονέ ΝΑΙ
Τι να πω συνάδελφε? Αν έχεις τα κονέ παίρνεις και τη Janine και τη Jenna Jameson και όποια θες. Έχω το κονέ θες να πας Las Vegas να τις πάρεις απλά για το βιογραφικό σου? Από services αυτά τα πολύ μεγάλα ονόματα είναι για τα μπάζα. Προτίμησε καμμιά εκολαπτόμενη-και μόνο-Ευρωπαίαμιλα,μολογα,πες τα ολα.......![]()
ποτε φευγουμε?Τι να πω συνάδελφε? Αν έχεις τα κονέ παίρνεις και τη Janine και τη Jenna Jameson και όποια θες. Έχω το κονέ θες να πας Las Vegas να τις πάρεις απλά για το βιογραφικό σου? Από services αυτά τα πολύ μεγάλα ονόματα είναι για τα μπάζα. Προτίμησε καμμιά εκολαπτόμενη-και μόνο-Ευρωπαία
Για το αν λέω αλήθεια ή όχι ρώτα με pm τον Baby τι δουλειά κάνωποτε φευγουμε?!τα εξοδα τα καλυπτει ο baby οπως μου εχει υποσχεθει
![]()
Προμηθευτής sex shop;Για το αν λέω αλήθεια ή όχι ρώτα με pm τον Baby τι δουλειά κάνω
Όχι αλλά δεν έχει και πολύ σημασία, απλά όπως σας τα είπα είναιΠρομηθευτής sex shop;
εγω περιμενω τον baby να μου κανει δωρο την τζανιν οπως μου εχει υποσχεθειΓια το αν λέω αλήθεια ή όχι ρώτα με pm τον Baby τι δουλειά κάνω