You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ειδε κανεις το παιχνιδι της κ@ριολ@ς της Αρσεναλ χθες ????? τουλαχιστον να μου πει αν επαιζε καλα ή οχι για να αυτοκτονησω ή να παρηγορηθω που εχασα σε 3αδα μονο αυτο.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
όχι έλβις7...δεν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά...ειδε κανεις το παιχνιδι της κ@ριολ@ς της Αρσεναλ χθες ????? τουλαχιστον να μου πει αν επαιζε καλα ή οχι για να αυτοκτονησω ή να παρηγορηθω που εχασα σε 3αδα μονο αυτο.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Σνομπάρει...Υ.Γ. ο χοντρός που είναι ρε γάτε...![]()
Αρχίσανε οι ομορφιές στην Β' Εθνική!
Τι θα γίνει με την Φενέρ?

georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
έβλεπα πού και πού. φαινόταν σαν να περπατάνε οι μαλάκες. μετά το 80' άρχισαν λίγο να τρέχουν(!) αλλά δεν πρόλαβανειδε κανεις το παιχνιδι της κ@ριολ@ς της Αρσεναλ χθες ????? τουλαχιστον να μου πει αν επαιζε καλα ή οχι για να αυτοκτονησω ή να παρηγορηθω που εχασα σε 3αδα μονο αυτο.
Επισκέπτης
αμα περπατουσαν ας παρουν τα παπαρια μου,οχι το πρωταθλημα.έβλεπα πού και πού. φαινόταν σαν να περπατάνε οι μαλάκες. μετά το 80' άρχισαν λίγο να τρέχουν(!) αλλά δεν πρόλαβαν
ελπιζω να τους γαμησουμε(λιβερπουλ) στο τσουλου για να μαθει η γαλλικη ρομπα να κοουτσαρει κ κατα τη διαρκεια του αγωνα.
καλη τυχη σε ολους οσους επαιξαν.
Για εσπανιολ κ γιουβε στον 1 τι λετε ?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν φάινονται άσχημα...8 Χ έχει η Μαγιόρκα εκτός..ας φέρει ακόμη ένα!!!αμα περπατουσαν ας παρουν τα παπαρια μου,οχι το πρωταθλημα.
ελπιζω να τους γαμησουμε(λιβερπουλ) στο τσουλου για να μαθει η γαλλικη ρομπα να κοουτσαρει κ κατα τη διαρκεια του αγωνα.
καλη τυχη σε ολους οσους επαιξαν.
Για εσπανιολ κ γιουβε στον 1 τι λετε ?

Σιγά μην τ'αφηνε...Η Ρετζίνα 2-0 στο 19'!!!
Το γύρισε και η Φενέρ!![]()

Ξέρω μένεις έκλπηκτος με τα αποτελέσματα στη Β'
τι μου το θθυμησες.ειδε κανεις το παιχνιδι της κ@ριολ@ς της Αρσεναλ χθες ????? τουλαχιστον να μου πει αν επαιζε καλα ή οχι για να αυτοκτονησω ή να παρηγορηθω που εχασα σε 3αδα μονο αυτο.
το γκολ που εφαγε ηταν απο βολε του τερματοφυλακα, βρισκει τον τουντσαι και με σεντρα αυτου βαζει γκολ πρωην παικτης της.
η μιντλεσμπρο κυριολεκτικα δεν περασε το κεντρο, ο οαλμουνια επαιζε σαν λιμπερο.
τους επαιζε στο μισο αλλα πολυ φλυαρη.
ο βενγκερ αργησε πολυ να κανει αλλαγες, ιδιως να βγαλει τον φαν περσι ο οποιος επαιζε λες και και ηταν φιλικο.χαλασε τη χημεια της ομαδας μονος του.
ο φαμπρεγας εχασε παλι τετατετ.
επειδη το επαιξα αρκετα χρηματα, μπορω να πω οτι δεν ηταν κακο στοιχημα ιδιως στο 1,33 που το επαιξα.
απλα οταν τρως τετοιο γκολ, και οι αλλοι κρεμονται απο τα δοκαρια στη συνεχεια, τι να πεις.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
Δεν φάινονται άσχημα...8 Χ έχει η Μαγιόρκα εκτός..ας φέρει ακόμη ένα!!!Σιγά μην τ'αφηνε...
![]()
χαχαχα, δεν διάβασες καλά ρε. άσο τη θέλει την εσπανιόλ με τη μαγιόρκα
εχω διαβασει τα preview απο 4 πηγες.
αποφαγιζω να μην παιξω σαμπντορια λογω απουσιων και σκεφτομαι τελικα για φιορεντινα.και σε αυτην δινουν απουσιες και στεκομαι ιδιαιτερα σε αυτη του μουτου (μονο ενα εδινε οτι παιζει).
δεν το παιζω , για να παιξω γιουβε, και το σκορ ειναι ηδη 2-0 με γκολ του μουτου
αποφαγιζω να μην παιξω σαμπντορια λογω απουσιων και σκεφτομαι τελικα για φιορεντινα.και σε αυτην δινουν απουσιες και στεκομαι ιδιαιτερα σε αυτη του μουτου (μονο ενα εδινε οτι παιζει).
δεν το παιζω , για να παιξω γιουβε, και το σκορ ειναι ηδη 2-0 με γκολ του μουτου
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ωχ...το κ το είδα σαν Χχαχαχα, δεν διάβασες καλά ρε. άσο τη θέλει την εσπανιόλ με τη μαγιόρκα

Ελβις..άστο καλύτερα,μη μου πεις μετά πως το γκαντέμιασακαι αρχίσεις τα μπινελίκια...

Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ελληνικές ήταν οι πηγές σου????εχω διαβασει τα preview απο 4 πηγες.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τον ΠΑΣ έπρεπε να παίξεις σκορ 4-2...Η Γιούβε θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες αλλά η Νάπολι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα!
Άντε ισοφαρίσατε bullάκο...
ελληνικα στοιχηματικα σαιτ, ελευθερα.Ελληνικές ήταν οι πηγές σου????![]()
εχεις να προτεινεις καποιο αξιοπιστο;
γι αυτο το καλυτερο να βλεπεις το ματς και ιδιως το live
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Και η Φενέρ 1-4 ρε φίλε...στο τσακ τα χάνω!Πιάσαμε όμως το διπλό και το όβερ!Τον ΠΑΣ έπρεπε να παίξεις σκορ 4-2...![]()

Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπορείς να μπαίνεις σε ξένα σάϊτ για να βλέπεις τελευταία νέα ανάλογα με τη χώρα που σε ενδιαφέρει...από ελληνικά μπαίνεις στο ???ελληνικα στοιχηματικα σαιτ, ελευθερα.
εχεις να προτεινεις καποιο αξιοπιστο;
γι αυτο το καλυτερο να βλεπεις το ματς και ιδιως το live
συνήθως τα previews του είναι έγκυρα!!!
Επισκέπτης
ενα site που περιεχει σχεδον τα παντα!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K