Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
0
Ευχαριστω φιλε δεν την ειχα δει την κριτικη.....2 φορες που πηγα βραδυ με στοχο την valedina ηταν κλειστο και στο αλλο site ελεγε δουλευει βραδυ....δεν βγαζεις ακρη ουτε τηλεφωνο εχουν να μπορουμε να ρωτησουμε....
Φιλε μς βαλεντινα περασα την προηγουμενη εβδομαδα. Για εμενα μακρια. Πολυ ψυχρη του στυλ χυσε να τελειωνουμε. Δεν αντεχει σφυροκοπημα. Οταν την πηρα στα 4 δεν ηθελε δυνατα σε σημειο που ξενερωσα και ειπα απλα χυσε να φευγουμε. Για εμενα δεν αξιζει

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
904
Πόντοι
81
Φιλε μς βαλεντινα περασα την προηγουμενη εβδομαδα. Για εμενα μακρια. Πολυ ψυχρη του στυλ χυσε να τελειωνουμε. Δεν αντεχει σφυροκοπημα. Οταν την πηρα στα 4 δεν ηθελε δυνατα σε σημειο που ξενερωσα και ειπα απλα χυσε να φευγουμε. Για εμενα δεν αξιζει
Αλλη μια ξεπετα...κριμα γιατι απο τις φωτο φενετε ωραιο μουνακι.....απο χρονο πως ηταν στο δωματιο? Με το ρολοι στο χερι??
Τράβα καμιά μαλακία καλύτερα. Μη τα χαλάς γι αυτή
Η τζεσυ ηταν καλη πριν 5 χρονια ειχε ωραιο κορμι....την πηρα μια φορα οταν ειχαμε covid δουλευε παρανομα με κλειστα φωτα..!! στο δωματιο ηταν καλη δεν ελεγε "οχι" σε τιποτα....τωρα ΔΕΝ αξιζει εχει βαλει 15-20 κιλα και εγινε φακλανα

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.488
Πόντοι
746
Είναι κυριολεκτικά με το ρολόι στο χέρι. Από τις χειρότερες που έχω πάρει.

Valar Morghulis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2023
Like
141
Πόντοι
0
Μάγκες πήγα σήμερα στο δελο που δουλεύει το πρωί η πετιτ η Μπιάνκα το γωνιακό (παρεπιπτόντως με την Μπιάνκα είχα περάσει υπέροχα πριν ένα μήνα, φοβερό το μικρό το ξανθό, το ζει και το καταευχαριστηθηκα)
κι ήταν μια Έρικα κοντή ωραίο σώμα με απίστευτο βυζί κι έφαγα τεράστια φόλα.
Περνώ 50€ , ελεύθερο με 69 και ψυχρά τελείως μπαίνει φορτσατη με ύφος διεκπεραίωση και λέω τη γάμησαμε τωρα τη φάγαμε τη φόλα κι έχω ξενερωσει. Πάω να το σώσω λέω ισα ίσα να χύσω να τελειώνουμε γιατί από ευχαρίστηση φάνηκε ότι δεν θα πάρω και με το που την εγλειφα λίγο τις ρώγες σφιγγοτανε και μαζευόταν και τη λέω τι γίνεται τι φαση γιατί κανείς έτσι (πέρα ότι είσαι παγοκολωνα και ξυνισμενη) και με λεει δε μπορώ γαργαλιεναι και μλκιες Ε και τι λέω και πως θα γίνει ρε συ παντού γαργαλιεσαι , δε μπορώ να σ ακουμπήσω πως θα γίνει.
Τλπ να μη τα πολυλογω φώναξα την τσατσά την είπα τι γίνεται και να με δώσει τα φράγκα πίσω και με έλεγε απ' τη στιγμή που μπήκε δε γίνεται να σε δώσω λεφτά πίσω και μλκιες, τλπ τη λέω φέρε ένα 20ευρω να φύγω( για το γαμωτο) αφού δε κάναμε τίποτα και η άλλη η ξυνή έκανε λες και τη ζήτησα το σπίτι της αυτή η Έρικα και με έκανε παζάρια για το δεκαευρω. Ξενέρωσα λέω γμστην πήρα το 10€ κι έφυγα.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΡΙΚΑ!!!
ΜΠΙΑΝΚΑ ΟΛΕ!!!

Καλα γαμησια!!!

kak0s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Που μου προτεινετε να παω σε λιγες μερες που θα ερθω;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.845
Πόντοι
736
Μάγκες πήγα σήμερα στο δελο που δουλεύει το πρωί η πετιτ η Μπιάνκα το γωνιακό (παρεπιπτόντως με την Μπιάνκα είχα περάσει υπέροχα πριν ένα μήνα, φοβερό το μικρό το ξανθό, το ζει και το καταευχαριστηθηκα)
κι ήταν μια Έρικα κοντή ωραίο σώμα με απίστευτο βυζί κι έφαγα τεράστια φόλα.
Περνώ 50€ , ελεύθερο με 69 και ψυχρά τελείως μπαίνει φορτσατη με ύφος διεκπεραίωση και λέω τη γάμησαμε τωρα τη φάγαμε τη φόλα κι έχω ξενερωσει. Πάω να το σώσω λέω ισα ίσα να χύσω να τελειώνουμε γιατί από ευχαρίστηση φάνηκε ότι δεν θα πάρω και με το που την εγλειφα λίγο τις ρώγες σφιγγοτανε και μαζευόταν και τη λέω τι γίνεται τι φαση γιατί κανείς έτσι (πέρα ότι είσαι παγοκολωνα και ξυνισμενη) και με λεει δε μπορώ γαργαλιεναι και μλκιες Ε και τι λέω και πως θα γίνει ρε συ παντού γαργαλιεσαι , δε μπορώ να σ ακουμπήσω πως θα γίνει.
Τλπ να μη τα πολυλογω φώναξα την τσατσά την είπα τι γίνεται και να με δώσει τα φράγκα πίσω και με έλεγε απ' τη στιγμή που μπήκε δε γίνεται να σε δώσω λεφτά πίσω και μλκιες, τλπ τη λέω φέρε ένα 20ευρω να φύγω( για το γαμωτο) αφού δε κάναμε τίποτα και η άλλη η ξυνή έκανε λες και τη ζήτησα το σπίτι της αυτή η Έρικα και με έκανε παζάρια για το δεκαευρω. Ξενέρωσα λέω γμστην πήρα το 10€ κι έφυγα.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΡΙΚΑ!!!
ΜΠΙΑΝΚΑ ΟΛΕ!!!

Καλα γαμησια!!!
Φιλε πες περισσοτερα για Μπιανκα.. μ' ενδιαφερει το μικρο.
Στο σαλοναρισμα καταφερε να με καυλωσει, ειναι καλη και μεσα; φιλια δινει;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.406
Πόντοι
11.585
Φριξου 12 η Αφροδιτη το παστακι, παιζει μπαλα.?? Την πετυχε κανενας βραδυ.??? Μηπως γυρισε στο ιδιο μαγαζι η ασιοκροατισα Βικτωρια τιποτα.??? Ψινομαι μεχρι τελος βδομαδας να κυλιστω στα στενα της πληρωμενης ανωμαλιας....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.568
Πόντοι
2.966
Παριστανεις το χαζουλη ή μηπως εισαι....???
Προφανως και ολοι οι ανθρωποι μπορουν να εχουν ΣΜΝ......απλα στις κοινωτητες των gay οπως και στους τοξικομανεις ειναι τα περισσοτερα κρουσματα κυριως απο AIDS και ηπατιτιδα.....Δες λιγο τα στατιστικα του ΚΕΕΛΠΝΟ.....

****Για αυτο ειπα καλο θα ηταν τις πουσταρες να τις διωχνουν απο τα μπουρδελα
ουτε χαζος ειμαι ουτε παπαπτζης

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
271
Πόντοι
21
καλησπέρα εχω καιρό που απεχω απο το άθλημα, η τσαρίνα δουλεύει ακόμα? κ αν ναι σε ποιο θα την πετύχω κ ποιες ώρες?

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.148
Πόντοι
1.056
Περασμα με καμιλα.Ουκρανη.
Καλη οκ.Ουτε τοπ ουτε κακη. 8/10
8/10 είναι άριστα για τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης. Μπορείς να γίνεις πιο περιγραφικός για τον αγώνα γιατί εκεί θα καταλάβουμε την απόδοση

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
904
Πόντοι
81
Φιλε πες περισσοτερα για Μπιανκα.. μ' ενδιαφερει το μικρο.
Στο σαλοναρισμα καταφερε να με καυλωσει, ειναι καλη και μεσα; φιλια δινει;
Στο σαλοναρισμα 2 φορες που την ειδα ηρθε και εκατσε στα ποδια μου και μου επρηζε τα @@ για να μπω στο δωματιο....ΔΕΝ την γαμησα γιατι μου ηρθε με παντοφλες και αβαφα νυχια στα χερια και στα ποδια και το στομα της μυριζε ασχημα ξενερωσα τελειως!!!.....
Ενα φιλαρακι που την γαμησε μου ειπε ειναι ξεπετα δεν αξιζει...

Theron Lysias

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Μια απο Red Diamond πιτσιρίκα γύρω στα 22 ρουμάνα μαυρομάλλα με τρομερά βυζιά, ξέρετε αν είναι στα μέρη μας ή γύρισε στα πάτρια εδάφη της για να φάει κανα σαρμάλε με κασκαβάλ ;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
9
Like
3.845
Πόντοι
736
Στο σαλοναρισμα 2 φορες που την ειδα ηρθε και εκατσε στα ποδια μου και μου επρηζε τα @@ για να μπω στο δωματιο....ΔΕΝ την γαμησα γιατι μου ηρθε με παντοφλες και αβαφα νυχια στα χερια και στα ποδια και το στομα της μυριζε ασχημα ξενερωσα τελειως!!!.....
Ενα φιλαρακι που την γαμησε μου ειπε ειναι ξεπετα δεν αξιζει...
Σ' ολους ετσι θα κανει στο σαλοναρισμα. Δεν ξερω εμενα κατι με τραβαει προς τα εκει..ισως το μικρο κωλαρακι που το δινει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom