Φιλε μς βαλεντινα περασα την προηγουμενη εβδομαδα. Για εμενα μακρια. Πολυ ψυχρη του στυλ χυσε να τελειωνουμε. Δεν αντεχει σφυροκοπημα. Οταν την πηρα στα 4 δεν ηθελε δυνατα σε σημειο που ξενερωσα και ειπα απλα χυσε να φευγουμε. Για εμενα δεν αξιζειΕυχαριστω φιλε δεν την ειχα δει την κριτικη.....2 φορες που πηγα βραδυ με στοχο την valedina ηταν κλειστο και στο αλλο site ελεγε δουλευει βραδυ....δεν βγαζεις ακρη ουτε τηλεφωνο εχουν να μπορουμε να ρωτησουμε....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.236
- Πόντοι
- 1.076
Μπααα δεν με αρεσεΦιλε δεν εχει τελικα ωραιο κωλαρακι η Αυρα;
Songforher
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2025
- Like
- 148
- Πόντοι
- 1
Γνώμη για Τζέσυ igognito Φρίξου?
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 465
- Πόντοι
- 21
Τράβα καμιά μαλακία καλύτερα. Μη τα χαλάς γι αυτήΓνώμη για Τζέσυ igognito Φρίξου?
Αλλη μια ξεπετα...κριμα γιατι απο τις φωτο φενετε ωραιο μουνακι.....απο χρονο πως ηταν στο δωματιο? Με το ρολοι στο χερι??Φιλε μς βαλεντινα περασα την προηγουμενη εβδομαδα. Για εμενα μακρια. Πολυ ψυχρη του στυλ χυσε να τελειωνουμε. Δεν αντεχει σφυροκοπημα. Οταν την πηρα στα 4 δεν ηθελε δυνατα σε σημειο που ξενερωσα και ειπα απλα χυσε να φευγουμε. Για εμενα δεν αξιζει
Η τζεσυ ηταν καλη πριν 5 χρονια ειχε ωραιο κορμι....την πηρα μια φορα οταν ειχαμε covid δουλευε παρανομα με κλειστα φωτα..!! στο δωματιο ηταν καλη δεν ελεγε "οχι" σε τιποτα....τωρα ΔΕΝ αξιζει εχει βαλει 15-20 κιλα και εγινε φακλαναΤράβα καμιά μαλακία καλύτερα. Μη τα χαλάς γι αυτή
Valar Morghulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2023
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Μάγκες πήγα σήμερα στο δελο που δουλεύει το πρωί η πετιτ η Μπιάνκα το γωνιακό (παρεπιπτόντως με την Μπιάνκα είχα περάσει υπέροχα πριν ένα μήνα, φοβερό το μικρό το ξανθό, το ζει και το καταευχαριστηθηκα)
κι ήταν μια Έρικα κοντή ωραίο σώμα με απίστευτο βυζί κι έφαγα τεράστια φόλα.
Περνώ 50€ , ελεύθερο με 69 και ψυχρά τελείως μπαίνει φορτσατη με ύφος διεκπεραίωση και λέω τη γάμησαμε τωρα τη φάγαμε τη φόλα κι έχω ξενερωσει. Πάω να το σώσω λέω ισα ίσα να χύσω να τελειώνουμε γιατί από ευχαρίστηση φάνηκε ότι δεν θα πάρω και με το που την εγλειφα λίγο τις ρώγες σφιγγοτανε και μαζευόταν και τη λέω τι γίνεται τι φαση γιατί κανείς έτσι (πέρα ότι είσαι παγοκολωνα και ξυνισμενη) και με λεει δε μπορώ γαργαλιεναι και μλκιες Ε και τι λέω και πως θα γίνει ρε συ παντού γαργαλιεσαι , δε μπορώ να σ ακουμπήσω πως θα γίνει.
Τλπ να μη τα πολυλογω φώναξα την τσατσά την είπα τι γίνεται και να με δώσει τα φράγκα πίσω και με έλεγε απ' τη στιγμή που μπήκε δε γίνεται να σε δώσω λεφτά πίσω και μλκιες, τλπ τη λέω φέρε ένα 20ευρω να φύγω( για το γαμωτο) αφού δε κάναμε τίποτα και η άλλη η ξυνή έκανε λες και τη ζήτησα το σπίτι της αυτή η Έρικα και με έκανε παζάρια για το δεκαευρω. Ξενέρωσα λέω γμστην πήρα το 10€ κι έφυγα.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΡΙΚΑ!!!
ΜΠΙΑΝΚΑ ΟΛΕ!!!
Καλα γαμησια!!!
Περνώ 50€ , ελεύθερο με 69 και ψυχρά τελείως μπαίνει φορτσατη με ύφος διεκπεραίωση και λέω τη γάμησαμε τωρα τη φάγαμε τη φόλα κι έχω ξενερωσει. Πάω να το σώσω λέω ισα ίσα να χύσω να τελειώνουμε γιατί από ευχαρίστηση φάνηκε ότι δεν θα πάρω και με το που την εγλειφα λίγο τις ρώγες σφιγγοτανε και μαζευόταν και τη λέω τι γίνεται τι φαση γιατί κανείς έτσι (πέρα ότι είσαι παγοκολωνα και ξυνισμενη) και με λεει δε μπορώ γαργαλιεναι και μλκιες Ε και τι λέω και πως θα γίνει ρε συ παντού γαργαλιεσαι , δε μπορώ να σ ακουμπήσω πως θα γίνει.
Τλπ να μη τα πολυλογω φώναξα την τσατσά την είπα τι γίνεται και να με δώσει τα φράγκα πίσω και με έλεγε απ' τη στιγμή που μπήκε δε γίνεται να σε δώσω λεφτά πίσω και μλκιες, τλπ τη λέω φέρε ένα 20ευρω να φύγω( για το γαμωτο) αφού δε κάναμε τίποτα και η άλλη η ξυνή έκανε λες και τη ζήτησα το σπίτι της αυτή η Έρικα και με έκανε παζάρια για το δεκαευρω. Ξενέρωσα λέω γμστην πήρα το 10€ κι έφυγα.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΡΙΚΑ!!!
ΜΠΙΑΝΚΑ ΟΛΕ!!!
Καλα γαμησια!!!
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.845
- Πόντοι
- 736
Αρα ψευτικη φωτογραφια βαλανε στο προγραμμα.Μπααα δεν με αρεσε
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.845
- Πόντοι
- 736
Φιλε πες περισσοτερα για Μπιανκα.. μ' ενδιαφερει το μικρο.Μάγκες πήγα σήμερα στο δελο που δουλεύει το πρωί η πετιτ η Μπιάνκα το γωνιακό (παρεπιπτόντως με την Μπιάνκα είχα περάσει υπέροχα πριν ένα μήνα, φοβερό το μικρό το ξανθό, το ζει και το καταευχαριστηθηκα)
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΡΙΚΑ!!!
ΜΠΙΑΝΚΑ ΟΛΕ!!!
Καλα γαμησια!!!
Στο σαλοναρισμα καταφερε να με καυλωσει, ειναι καλη και μεσα; φιλια δινει;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 387
- Like
- 6.406
- Πόντοι
- 11.585
Φριξου 12 η Αφροδιτη το παστακι, παιζει μπαλα.?? Την πετυχε κανενας βραδυ.??? Μηπως γυρισε στο ιδιο μαγαζι η ασιοκροατισα Βικτωρια τιποτα.??? Ψινομαι μεχρι τελος βδομαδας να κυλιστω στα στενα της πληρωμενης ανωμαλιας....
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.568
- Πόντοι
- 2.966
ουτε χαζος ειμαι ουτε παπαπτζηςΠαριστανεις το χαζουλη ή μηπως εισαι....???
Προφανως και ολοι οι ανθρωποι μπορουν να εχουν ΣΜΝ......απλα στις κοινωτητες των gay οπως και στους τοξικομανεις ειναι τα περισσοτερα κρουσματα κυριως απο AIDS και ηπατιτιδα.....Δες λιγο τα στατιστικα του ΚΕΕΛΠΝΟ.....
****Για αυτο ειπα καλο θα ηταν τις πουσταρες να τις διωχνουν απο τα μπουρδελα
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 208
- Πόντοι
- 20
Περασμα με καμιλα.Ουκρανη.
Καλη οκ.Ουτε τοπ ουτε κακη. 8/10
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.148
- Πόντοι
- 1.056
8/10 είναι άριστα για τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης. Μπορείς να γίνεις πιο περιγραφικός για τον αγώνα γιατί εκεί θα καταλάβουμε την απόδοσηΠερασμα με καμιλα.Ουκρανη.
Στο σαλοναρισμα 2 φορες που την ειδα ηρθε και εκατσε στα ποδια μου και μου επρηζε τα @@ για να μπω στο δωματιο....ΔΕΝ την γαμησα γιατι μου ηρθε με παντοφλες και αβαφα νυχια στα χερια και στα ποδια και το στομα της μυριζε ασχημα ξενερωσα τελειως!!!.....Φιλε πες περισσοτερα για Μπιανκα.. μ' ενδιαφερει το μικρο.
Στο σαλοναρισμα καταφερε να με καυλωσει, ειναι καλη και μεσα; φιλια δινει;
Ενα φιλαρακι που την γαμησε μου ειπε ειναι ξεπετα δεν αξιζει...
Theron Lysias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μια απο Red Diamond πιτσιρίκα γύρω στα 22 ρουμάνα μαυρομάλλα με τρομερά βυζιά, ξέρετε αν είναι στα μέρη μας ή γύρισε στα πάτρια εδάφη της για να φάει κανα σαρμάλε με κασκαβάλ ;
North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.845
- Πόντοι
- 736
Σ' ολους ετσι θα κανει στο σαλοναρισμα. Δεν ξερω εμενα κατι με τραβαει προς τα εκει..ισως το μικρο κωλαρακι που το δινει!Στο σαλοναρισμα 2 φορες που την ειδα ηρθε και εκατσε στα ποδια μου και μου επρηζε τα @@ για να μπω στο δωματιο....ΔΕΝ την γαμησα γιατι μου ηρθε με παντοφλες και αβαφα νυχια στα χερια και στα ποδια και το στομα της μυριζε ασχημα ξενερωσα τελειως!!!.....
Ενα φιλαρακι που την γαμησε μου ειπε ειναι ξεπετα δεν αξιζει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις