Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 884 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 517 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 332 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 326 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 594 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.023

akis..

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
162
Πόντοι
0
αυτος που την εχει μεγαλυτερη αφου πρωτα εχουν και οι 2 την ευκαιρια τους...

και κατα δευτερον αυτος που της προσφερει περισσοτερες παροχες...

αν ο ενας εχει περισσοτερες παροχες και ο αλλος ειναι καλυτερος γαμιας τοτε θα κερατωνει τον εναν με τον αλλο
Άρα ηθικό δίδαγμα:
Αν έχεις μεγάλο το παπάρι,
τί να την κάνεις τη Φερράρι!! :tooth:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.137
Πόντοι
2.356
Άρα ηθικό δίδαγμα:
Αν έχεις μεγάλο το παπάρι,
τί να την κάνεις τη Φερράρι!! :tooth:
o φερραρι θα γαμησει ομως σιγουρα περισσοτερα και πιο ποιοτικα μουνια τυπε (ασχετα αν ειναι goldigger) γιατι το σκετο μεγαλο παπαρι δε μπορει να περασει ολες τις πορτες αλλα μονο οσες ανοιξει πρωτα μονος του...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.537
Πόντοι
9.297
Eυτυχως υπάρχουν οι Εθνικές Επέτειοι και οι ελλεινιδες αποχωρίζονται το αγαπημένο τους καραντινο/ λάθρο look.Oχι όλες βέβαια αλλά υπήρχαν και αξιόλογες παρουσίες και δεν μιλάω για παρουσίες στην εξέδρα επισήμων.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.373
Πόντοι
6.056
Eυτυχως υπάρχουν οι Εθνικές Επέτειοι και οι ελλεινιδες αποχωρίζονται το αγαπημένο τους καραντινο/ λάθρο look.Oχι όλες βέβαια αλλά υπήρχαν και αξιόλογες παρουσίες και δεν μιλάω για παρουσίες στην εξέδρα επισήμων.

Μονο μην τις ρωτήσουν και τι γιορτάζουμε σήμερα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.537
Πόντοι
9.297

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.706
Πόντοι
216

Από πάντα οι παρελάσεις αποτελούσαν χάρμα οφθαλμών :smiling-face-with-heart-eyes:

Σήμερα είχε και πολλά τούμπανα στα σώματα ασφαλείας :smiling-face-with-heart-eyes:

Νομίζω υπάρχει και σχετικό νήμα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.537
Πόντοι
9.297
Από πάντα οι παρελάσεις αποτελούσαν χάρμα οφθαλμών :smiling-face-with-heart-eyes:

Σήμερα είχε και πολλά τούμπανα στα σώματα ασφαλείας :smiling-face-with-heart-eyes:

Νομίζω υπάρχει και σχετικό νήμα
Eυτυχως είδα και μια με σούπερ ψηλοτακουνο πεδιλο...στο τσακ ήμουν να πέσω και να αρχίσω να το γλείφω...συνοδευόταν φυσικά...είχε και κόσμο προφανώς τριγύρω οπότε είπα "γάμησε το και προχωρα"...:humpleg::alivedick:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.334
Πόντοι
7.865
Έχεις ακούσει σε άλλη χώρα πλην Ελλάδας,άντρες με πουστέ φωνές;Πρέπει να'ναι μονο ελληνικό φαινόμενο.Και δε μιλάω για τους φανερούς πούστηδες,αλλά για τους υποτίθεται στρέιτ

Σλάβο ή ακομα και Γερμανό με λεπτή φωνή,θα γελάνε μονο που θα τον ακούνε.Φαντάσου πχ Σέρβο με λεπτή φωνή,όταν και οι γυναίκες εκεί ακούγονται σαν άντρες.
Δικέ μου αυτή την κουβέντα είχαμε εχθές με κάτι φίλους. Ακούς πολύ κόσμο με πουστικες φωνές πλέον και έχουν και παιδιά. Δεν ξέρω... Νομίζω ΄τι πλέον ο μέσος άνδρας δεν έχει αρχίδια και όλο αυτό το πιρφόριασμα δεκαετιών ειναι μεγάλο πρόβλημα και απλά δεν έχουν τεστοστερόνη. Σαν αυτοευνουχισμός ένα πράγμα. Αλλά εδώ έχει παραγίνει η φασούλα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.846
Πόντοι
456
Δικέ μου αυτή την κουβέντα είχαμε εχθές με κάτι φίλους. Ακούς πολύ κόσμο με πουστικες φωνές πλέον και έχουν και παιδιά. Δεν ξέρω... Νομίζω ΄τι πλέον ο μέσος άνδρας δεν έχει αρχίδια και όλο αυτό το πιρφόριασμα δεκαετιών ειναι μεγάλο πρόβλημα και απλά δεν έχουν τεστοστερόνη. Σαν αυτοευνουχισμός ένα πράγμα. Αλλά εδώ έχει παραγίνει η φασούλα.
Ισχύει.
Όπως πέφτει και ο αριθμός σπερματοζωαρίων, σύμφωνα με έρευνες.
Διατροφή και μόλυνση περιβάλλοντος, κατά κύριο λόγο.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.216
Πόντοι
3.506
Φαντάζεστε να ήταν καμιά Ελληνίδα στη θέση της Robbie?Θα τον είχε ρουφήξει το χοντρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom