Μου άρεσε και τελευταία ένα κορίτσι (από Αλβανία ) που δούλευε σε σπιτάκι ( από ότι διάβασα μετά) είχε και αγγελία με 150 ευρω στο κάνε σεξ , ε την πηρα και εγώ με το σκεπτικό ότι θα αξίζει , βρωμιαρα φουλ , ξενέρωσα τη ζωη μου , πέρα από την πίπα εννοείται δεν την ακούμπησα καθόλου , μονο πίπα και άντε γεια !!!
Με το που μπήκε με έριξε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα (ίσα που το ακούμπησε τα χείλια ενώ δεν ήθελα ) και είχα μια απαίσια γεύση για ώρες στα χείλια μου !!! και να διαβάζεις στο μπου ότι είναι καλη επιλογή και είναι ευχαριστημένοι

χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχα ρεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ρε ? σοβαρά ? χαχαχαχαχαχαχα
ΚΑΛΑ Για άλλη που διάβαζα σελίδες ολόκληρες και την ανεβάζανε και την κατεβάζανε μωρό μου και κοριτσάρα μου !!! τι να πω? τι να πω ? τι να πω? η ιδια με το που άνοιξα τη πορτα κατάλαβε ποσο ξενέρωσα !!!!
τέλος παντων ΟΚ ηρέμησα λίγο , παιδιά
1ον) να είστε σωστοί και αντικειμενικοί σε κριτικές !!!
2ον )οι γυναίκες να προσφέρουν σωστές υπηρεσίες όταν πληρώνονται ακριβά για τα δεδομένα της Ελλάδας !!! ( οι περισσότερες είναι από 20 έως 50 ευρω ) επίσης οι φωτογραφίες να είναι χτεσινές και όχι πριν 150 χρονια
3ον) ελάχιστες πραγματικά αυτές που αξίζουν όσα και να ζητήσουν !!!! αλλα και εκεί το γαμάνε που αρχίζουν τα σπαστικά (βαλε μια τιμή όλα μεσα και μην μας σπας τα @@) πχ θέλω 500 αλλα θα είμαι γκέισα να κάνω ότι γουστάρεις !!!
4ον ) αεροπορικές εταιρίες connecting people