You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 258.363
- Πόντοι
- 46.232
Ρε συ @Giannis89 έλεος πραγματικά, 4 σελίδες γράφεις για τη Νατάσα και την Ντασα...πές τα σε πμ με τον @Vasilis bmw μη σπαμαρετε, κάντε καμία ενημέρωση επιτέλους όπου είναι και το θέμα του νήματος
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Δεν είναι ενημέρωση αυτό?Ρε συ @Giannis89 έλεος πραγματικά, 4 σελίδες γράφεις για τη Νατάσα και την Ντασα...πές τα σε πμ με τον @Vasilis bmw μη σπαμαρετε, κάντε καμία ενημέρωση επιτέλους όπου είναι και το θέμα του νήματος
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 258.363
- Πόντοι
- 46.232
Δεν είναι ενημέρωση αυτό?
μη βάλω και τα υπόλοιπα..
πες μου εσύ φίλε μου...
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Από την μια έχεις δίκιο.αλλα και αυτό είναι ενημέρωση γιατί όπως είδες και εσύ είπα ότι την είχα χάσει και δεν ήξερα που δούλευε και αν δούλευε. μπορεί κάποιος να ήταν σαν εμένα που την έψαχνε.οκ φίλε μου συγνώμη τότε.![]()
![]()
![]()
μη βάλω και τα υπόλοιπα..
πες μου εσύ φίλε μου...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 258.363
- Πόντοι
- 46.232
και στο κάτω κάτω δεν είπα μα μην γράφετε,πείτε τα σε πμ ή στο αντίστοιχο νήμα:Από την μια έχεις δίκιο.αλλα και αυτό είναι ενημέρωση γιατί όπως είδες και εσύ είπα ότι την είχα χάσει και δεν ήξερα που δούλευε και αν δούλευε. μπορεί κάποιος να ήταν σαν εμένα που την έψαχνε.οκ φίλε μου συγνώμη τότε.
Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 237 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...
τόσο για τη Νατάσα(Ιζαμπελα)όσο και για τη Νατάσα(Αλεξάνδρα)έχω γράψει από πριν μια βδομάδα και ...σε ενημέρωση μου
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.813
- Πόντοι
- 6.255
Μια πληροφορία που μόλις μου ήρθε, Παρασκευή πρωί στο Μαγνησίας 1 θα δουλεύει ΠΡΩΙ μαζί με την Εβελίνα και η Αννα που δούλευε στα Αγκύρας σε τρελη παρτούζα τα κοριτσια κανουν τα παντα εκτος κωλου προλαβετε
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 951
Συναγωνιστές μου,το μπουρδέλο αυτό βρίσκεται στην οδό Περδίκκα.Εγώ πάντως πέρασα πέρδικας με Ιζαμπέλα και δε το μετάνιωσα μου φέρθηκε τέλεια γαμησι πολύ καλό και χύσιμο ωραιότατο.Αλεξανδρα έτσι και αλλιώς την έχω πάρει 12 φορές στη φυλής άρα την έχω χορτάσει Ιζαμπέλα όμως δε πήρα ποτέ δε έτυχε.
Αρσενικό είναι, ο Περδίκκας, του Περδίκκα.
Καμία σχέση με πέρδικες και λοιπά πτηνά...
3μμ στην 1η βάρδια
Φωκαίας
7υπ. κλειστό
7ισόγειο ανοιχτό
9 κλειστό
13 α και β κλειστά
17α κλειστό
17β Ρίτα
19 κλειστά
25α Μελίσσα
25β Σάρα με τη Μανταλένα από Ρουμανία μελαχρινή με κανονικό θηλυκό σωματότυπο κι εκδηλωτικό σαλονάρισμα
Οι 2 τους απο 3μμ περίπου μέχρι όσο πάει.
Ανακοινώθηκε η Τζανίνα από αύριο πρωινή μέχρι 5μμ.
27α Σοφία
Φυλής μερικά
66 ώς 54 κλειστά
72 δεξί ανοιχτό
59 ανοιχτό πάνω και κάτω
61 Σόλ, επιστροφή μόνο πρωινή είπε ο υπηρεσίας.
65α Αλίνα προς μίλφ ή προμίλφ έστω μού φάνηκε, καστανόξανθη ,ως ουκρανή παρουσιάστηκε συμπαθής παρουσία αλλά όχι κάτι ουάου,γνώμη μου.
Ανοιχτά τα 65β,67,69β,71όροφος,84α και φιλιππίδου,αλλά βιαζόμουν, εξάλλου κάποια ανέφερε και ο @Επιρρεπής στην ενημέρωσή του στη σελ.9254.
Φωκαίας
7υπ. κλειστό
7ισόγειο ανοιχτό
9 κλειστό
13 α και β κλειστά
17α κλειστό
17β Ρίτα
19 κλειστά
25α Μελίσσα
25β Σάρα με τη Μανταλένα από Ρουμανία μελαχρινή με κανονικό θηλυκό σωματότυπο κι εκδηλωτικό σαλονάρισμα
Οι 2 τους απο 3μμ περίπου μέχρι όσο πάει.
Ανακοινώθηκε η Τζανίνα από αύριο πρωινή μέχρι 5μμ.
27α Σοφία
Φυλής μερικά
66 ώς 54 κλειστά
72 δεξί ανοιχτό
59 ανοιχτό πάνω και κάτω
61 Σόλ, επιστροφή μόνο πρωινή είπε ο υπηρεσίας.
65α Αλίνα προς μίλφ ή προμίλφ έστω μού φάνηκε, καστανόξανθη ,ως ουκρανή παρουσιάστηκε συμπαθής παρουσία αλλά όχι κάτι ουάου,γνώμη μου.
Ανοιχτά τα 65β,67,69β,71όροφος,84α και φιλιππίδου,αλλά βιαζόμουν, εξάλλου κάποια ανέφερε και ο @Επιρρεπής στην ενημέρωσή του στη σελ.9254.
Τελευταία τροποποίηση:
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Οκ έληξε το θέμα. Δεν χρειάζεται να μαλώσουμε.και στο κάτω κάτω δεν είπα μα μην γράφετε,πείτε τα σε πμ ή στο αντίστοιχο νήμα:
![]()
Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 237 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...www.bourdela.com
τόσο για τη Νατάσα(Ιζαμπελα)όσο και για τη Νατάσα(Αλεξάνδρα)έχω γράψει από πριν μια βδομάδα και ...σε ενημέρωση μου
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 312
- Πόντοι
- 21
Γιάννη άστο φίλε μην το συνεχίζεις.Να ξέρεις κάνεις τις καλύτερες ενημερώσεις για τις κοπέλες και τα σπιτάκια ύψος κιλά τα πάντα διαβάζω με μεγάλη ευχαρίστηση τις ενημερώσεις σου και ενημερώνομαι πλήρως και ξέρω σε ποια θα πάω είσαι ο γκουρού του μπουρδέλα.κομ ρε μάγκα αλλά εντάξει άραξε δε μιλάγαμε ούτε εγώ ούτε ο Βασίλης για κάτι τελείως άσχετο με το θέμα για κοπέλες σε σπιτάκια μιλήσαμε και εμείς.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 188
- Like
- 23.512
- Πόντοι
- 32.478
Επανέκαμψε ο Oreos 24 με άλλο nickname και βλέπω να μας ζαλίζει τα ούμπαλα
Λίγο πριν την αλλαγή βάρδιας
σε 2-3.
Φωκ27α Κατερίνα το ξανθουλί επιστροφή από το 71α πού ήταν για καποιες μέρες.
Φυλής 54πάνω Κατερίνα η σιλικόνα η μελαχρινή.
Φ54ισ. Αουρόρα
Φ56 ανοιχτό πιθανόν Σαμάνθα
Φ72 ανοιχτό στάνταρ
Φ72υπόγειο επίσης ανοιχτό
Φιλιπ11α Λάρα μπαμπάτσικη σφιχτόδερμη νεαρή και Λίλυ σκουρόχρωμες λατίνες
Φιλιπ11β Ηλέκτρα με συνεχόμενα δωμάτια.
Αυτά τα ολίγα.
σε 2-3.
Φωκ27α Κατερίνα το ξανθουλί επιστροφή από το 71α πού ήταν για καποιες μέρες.
Φυλής 54πάνω Κατερίνα η σιλικόνα η μελαχρινή.
Φ54ισ. Αουρόρα
Φ56 ανοιχτό πιθανόν Σαμάνθα
Φ72 ανοιχτό στάνταρ
Φ72υπόγειο επίσης ανοιχτό
Φιλιπ11α Λάρα μπαμπάτσικη σφιχτόδερμη νεαρή και Λίλυ σκουρόχρωμες λατίνες
Φιλιπ11β Ηλέκτρα με συνεχόμενα δωμάτια.
Αυτά τα ολίγα.
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 67
- Like
- 15.469
- Πόντοι
- 9.436
εγω παω τακτικα μαζι της...γουσταρω που και που γιαγιαδες και η Ελενα ειναι καλοστεκουμενη Ουκρανεζα Γκιλφαρα....βεβαια εγω προσωπικα ποτε δεν κανω ακαποτα μαζι της, ουτα καν πιπα ακαποτη....παντως μια χαρα την βρισκω ακμαια και με χαρουμενη διαθεση και σε πολυ καλη κατασταση για την ηλικια της...επισης δεν βιαζεται καθολου...ειδικα νυχτερινη βαρδια που εχει λιγοτερη δουλεια θα περασεις σουπερ μαζι της....Βλεποντας την εν λογω φωτογραφια, ηθελα να ρωτησω αν καποιος κασκαντερ απο εδω μεσα, εχει δοκιμασει τη γιαγια ελενη "τα παντα χωρις καποτα". Για να ειναι ακομα εκει ολο και καποια πελατεια θα εχει
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 31.581
- Πόντοι
- 9.846
Καλημέρα κύριοι. Η Μπαρμποράρα σήμερα στην υπηρεσία. Στην εργασία επιστροφή Βικτωρίας. Ρεμαλια υπηρεσία είπαμε η Μπαρμποράρα, μη ζητάτε μαλακιτσες...! Θα φάτε άκυρο από χιλιόμετρο....!
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.516
- Πόντοι
- 1.056
Οχι τιποτε αλλο αλλα την φερνουν και σε δυσκολη θεση..Καλημέρα κύριοι. Η Μπαρμποράρα σήμερα στην υπηρεσία. Στην εργασία επιστροφή Βικτωρίας. Ρεμαλια υπηρεσία είπαμε η Μπαρμποράρα, μη ζητάτε μαλακιτσες...! Θα φάτε άκυρο από χιλιόμετρο....!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις